Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • driving since 2013 ama aslında 2010.önceki gamertag den dolayı.

bu mesajı eksileyen korkarlara acıyorum.bişey söyleme cesaretleri olmayıp eksiye basan zavallı cahil sürüsü sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 20 Haziran 2015; 23:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Forza Motor Sport serisinde 4 çeker araclarla viraj almak biraz sıkıntı mı yoksa bana mi öyle geliyor ? Virajda biraz fazla understeer oluyorlar ufacik gaz veriyim diyorum ona bile gelmiyor arac. Önden cekisli araclar bile bu kadar viraj disina savrulmuyor. Gercek hayatta 4 çeker kullanmadim cidden bu kadar sıkıntı mı 4 çeker aracla u ya yakin viraj alimi ?

hayir hocam 4 ceker araclar yolda cok daha kontrollu..mesela araclardan ornek vereyim..audi r8 4 ceker ve donusleri cok iyi..458 italia arkadss itisli donemeclerde arka taraf oynuyor kontrollu girmek lazim..onden cekisli araclar ise tam bir iskence donmuyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza 5 te arkadan itisler daha on plandaydi.4 te onden cekerler iyiydi.4 ceker araclar leaderboard da tercih edilmiyor yavas kaldiklarindan dolayi.Gercekte tabiki 4 ceker araci kullanmak daha kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: mratt

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Dinamik değil,bazı pistlerde yağmur var sadece.

Bazı pistler mi?

Eğer doğruysa biraz hevesimi kırdı diyebilirim.

Hepsinde olmaması normaldir, GT de de Pistlerin yarısında gece ve yağmur yok. Yanlız gece gündüz değişimi ve yağış yarış içinde olsaydı daha zevkli olurdu, bunu da sonraki oyunda yaparlar artık

• Xbox 360 kullananlar ne yapcak :( one alma zamani geldi xbox 360 destegi cektiler

• Arkadaslar bu forzanin siteisnde puanlamalar hangi araliklarla guncelleniyor?? mesela ben bugun horizon 2 ye f&f dlc si aldim oyunu bitirdim ama forzanin sitesinde hic oynamamis gibi gorunuyorum..hangi araliklarla guncelleniyor bu puanlama bilen varmi?

• Crew varken forzami bekliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: boksorburak

Crew varken forzami bekliyorsunuz

crew denen çöpü forza ile karşılaştırıyorsun crew denen oyun bildiğin çöp forzayla karşılaştırılmaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

quote:

crew denen çöpü forza ile karşılaştırıyorsun crew denen oyun bildiğin çöp forzayla karşılaştırılmaz bile

Yalan konuşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boksorburak kullanıcısına yanıt
  • quote:

Sen bence mario karting oyna
  • Karnesini alan bu foruma doluşuyor arkadaş ya
    Ne içtin hocam sen ?
     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylergang

quote:

Sen bence mario karting oyna

Hocam ayıp Mário Kart bir klasiktir tek başına bir Sürü Nintendo cihazı satmıştır.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Haziran 2015; 20:06:25 >
  • http://www.gamersyde.com/news_e3_forza_6_direct_feed_60_fps_video-16772_en.html

Direct Feed 60 FPS videosu geldi arkadaşlar. İndirip izlemenizi tavsiye ederim.
  • Video muthis

• Şu 60 fps akıcılığı gerçekten bir başka. Önceden pek önemsemezdim ama artık ciddi şekilde hissettiriyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

• Bu oyunda kinect olacak mı

• Adamlar oyunlarına ne kadar güveniyosa, reklam ayağına oyun olduğundan daha güzel gözüksün diye sağını solunu renderladıkları görüntüleri in-game-footage diye sunmak, oyunda olmayan kamera açılarıyla allayıp pullamak yerine, direk olduğu gibi 1080p/60fps direct feed gameplay videoyu yayınlamışlar Turn10 bu mantalite ile FM2 / FM3 deki günlerine dönmüş gibi gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Haziran 2015; 14:58:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.