Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,

Ps4'ten xboxa geçmeyi düşünüyorum. Logitechin yeni gelecek direksiyonu dışında xboxta kullanılabilen vasat veya üstü uyumlu direksiyon var mı? Çıkışından beri forza olduğu için belki farklı ürünler daha önceden gelmiştir diye düşünüyorum.
  • Merhaba,

Ps4'ten xboxa geçmeyi düşünüyorum. Logitechin yeni gelecek direksiyonu dışında xboxta kullanılabilen vasat veya üstü uyumlu direksiyon var mı? Çıkışından beri forza olduğu için belki farklı ürünler daha önceden gelmiştir diye düşünüyorum.
  • Logitech direksiyonları XOne da kullanmak için Maxrace F1 v4 aparatından satıyorum arkadaşlar. İlgilenen olursa ilan linkim :

http://forum.donanimhaber.com/m_107188503/f_//tm.htm#107188503
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Pistlerin 2-3 tanesi haric digerleri belli.Forza 5 in uzerine 4 yada 5 yeni pist gelicek.Araclarinda bi kismini acikladilar.

http://forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_e3_features

Sayfanin altinda var.

Rezil bir liste. Forza 5 den komple aynı araç ve pistler aynen duruyor. Hala ilk versiyon Koenigsegg Agera var oyunda yetti artık bu sakallının eskimiş araç listesi. Bu fiyaskodan sonra bu oyuna kuruş para çıkmaz benden öyle 3-5 yeni pist ve yağmur yagdırmakla yeni oyun yapılmaz.

Forza 5 Rain Edition olmuş.

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Özellikleri konusunda çok bilgim yok ama thrustmaster ferrari 458 spider direksiyonu var. 89 Dolar gözüküyor amazonda... Yapılan yorumlar "fiyatına göre" iyi olduğu yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Pistlerin 2-3 tanesi haric digerleri belli.Forza 5 in uzerine 4 yada 5 yeni pist gelicek.Araclarinda bi kismini acikladilar.

http://forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_e3_features

Sayfanin altinda var.

Rezil bir liste. Forza 5 den komple aynı araç ve pistler aynen duruyor. Hala ilk versiyon Koenigsegg Agera var oyunda yetti artık bu sakallının eskimiş araç listesi. Bu fiyaskodan sonra bu oyuna kuruş para çıkmaz benden öyle 3-5 yeni pist ve yağmur yagdırmakla yeni oyun yapılmaz.

Forza 5 Rain Edition olmuş.

GT 6 neydi? Grafikler ve içerik, community downgrade yemişti GT5e göre.
    GT 4.5 diyebilir miyiz ozaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation kısmı trolleri arada uğruyor konuya, basın şikayeti geçin.
    Zamanında hepsinin cevapları verildi, bütün sezonu evkurdan alınan arçelik 2000w toz torbasız elektrikli süpürge sesli, motor freni olmayan "real driving simülatör"leriyle geçirdiler, GT7 halen duyurulmadı, yarış oyunu hasreti içerisindeler ve konuyu trollüyorlar.
    Bizi izlemeye devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 26 Haziran 2015; 20:20:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinky forza6 yi almazsa bende almiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriğe bakarsak patlamış oyun şimdiden. Videolardan hoşuma gitmişti ama devamlı forza çıkartalım ayağına boş bir oyun daha geliyor.

Grafiklerde zaten yeni nesilden çok uzak. GT duyurulmadı ama Forza 5-6 gibi boş oyun olmayacak grafik farkından bahsetmeme gerek yok. Bu işler aceleye gelince görüyoruz ortada olanı.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk sanırım gözünü kör etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Pinky de PS fanboyu o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Sen Pinky ye ne bakıyosun, herkesten önce o alır. Bence örnek alın o adamı, çok büyük bir fan olmasına rağmen yeri geldiğinde eleştirmesini biliyor.

• Bu oyunu beğenmeyen kişiler daha nasıl içerik istiyorlar. 450 tane araba var. Ve 1080p 60 fps ve dlc ile birlikte yeni içerikler ve yeni arabalar gelecektir. Daha oyunun çıkmasına 3 ay gibi bir zaman varken grafikler daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

quote:

Sen Pinky ye ne bakıyosun, herkesten önce o alır. Bence örnek alın o adamı, çok büyük bir fan olmasına rağmen yeri geldiğinde eleştirmesini biliyor.

Yeri geldi mi övdüm zaten videolardan hoşuma gitti demiştim oyun ama içerik de iyi olursa sağlam oyun geliyor dedim ama kopyala yapıştır yapmış adamlar o yüzden beklentim azaldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

quote:

Yeri geldi mi övdüm zaten videolardan hoşuma gitti demiştim oyun ama içerik de iyi olursa sağlam oyun geliyor dedim ama kopyala yapıştır yapmış adamlar o yüzden beklentim azaldı.

Forza 5 ile nesi ayni oyun icerik olarak anlatsana biraz ?

• Oyun daha çıkmadan atıp tutmalar başlamış ister kabul edilsin ister kabul edilmesin her otomobil hastasının (ve simülasyon seven) hasta olacağı içeriği zengin bir oyun geliyor bu kadar net.
  • Forza Motorsport 6 - Forza Horizon 2 Karşılaştırması

3 ekranda Forza 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Haziran 2015; 1:49:58 >

• Source kullanıcısına yanıt
    Amcanın oturduğu koltuğa oturup oynamak isterdim.

• Fuji yoksa bende yoğuum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.