Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
arkadaşlar merhaba , ben xbox üzerinden oynuyorum fakat multiplayerda hiç bir yere bağlanamıyorum , eskiden oynayabiliyordum , internet sağlayıcımı değiştirdiğim günden beri giremiyorum neden olur acaba
-
-
Bende katılabilirmiyim , series x ve thrustmaster tx kullaniyorum -
599 evo bunda da 510 kmh yapıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç önerisine ihtiyacım var sınıfının en iyi araçları hangileri bilen yazabilirmi? A class , B class vs.
-
Malum oyun 15 eylulde storedan kaldirildi. Peki arkadaslar su anda bu oyunun almanin bir yolu var midir? Key satan sutelerden key almak yeterli midir?
-
Oyunun standart sürümümü oynayan var mı arkadaşlar ? Standart sürümüne fm7 vıp ve fm7 car pass ücretsiz olarak eklenmiş diye bir yazı okudum standart sürümü oynayan arkadaşlar varsa bu durumu doğru mu değil mi paylaşabilirler mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 24 Mart 2022; 6:20:26 > -
Oyunu hesap olarak satan varsa almak istiyorum full edition
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok geç Bi cevap olacak ama dün itibariyle ultimate edition versiyonunu 12 euroya eneba.com sitesinden satın aldım.
Kariyer moduna başlayayım dedim 1 buçuk aydır oynuyorum. Az kaldı bitmesine. 1 tane endurance yarışı yaptım ama diğerlerini yapacak göz yok galiba 3 saat süren var maşallah. Tabi bu çok zevkli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
-
Daha yeni başladım hayatımda ilk defa bu kadar keyifli bir kariyer modlu oyun gördüm.
Ayrıca bu oyunu alamayanlar varsa size bir fırsat. Eneba.com diye pekte duyulmayan Bi site var ama çok araştırarak aldım çok güvenilir bir site. 12 euroya ultimate edition aldım. Dirt 2 3 gibi oyunları bile key olarak satıyorlar
Açıkçası firma pek bir şey değiştirmeden yoluna devam ediyor. ben geçen sene xbox original de forza motorsport 1 den başladım biraz gözüm kanadı piksellerden , kontrolcü de ellerimin içine etti ama yaklaşık 80 saatte devirdim o kariyer modunu . sonra 2 daha sonra 3 ü bitirdim . Biraz ara verdikten sonra aradaki oyunları atladım buna geçtim. En uzunu bu geldi. Ama gittikçe özellik açısından kırpıyorlar sanki. Mesele benim ilk oyunda çok sevdiğim drivatar eğitme olayı bir daha hiç gözükmedi. Halbuki çok zevk alıyordum beno olaydan. Benim sürüş tarzıma göre başka bir yarışçı eğitip benim yerime yarışlara sokmak vs bunlar güzel yan aktiviteler.
-
Hocam sizin gibi konsolda, oynama şansım olmadı ilk defa pcye gelen forzaları oynuyoruz bizde işte
:) açıkçası benim de 20 yıllık xbox original alma niyetim yoktu sırf forza 1 için aldım daha da yatıyor cihaz zaten :) Ben de Pc den devam
-
En sorunsuz sürümü ;
skidrow codexForza Motorsport 7 Ultimate Edition v1.174.4791.2 MULTi15-ElAmigos - SKiDROW CODEXhttps://www.skidrowcodex.net/forza-motorsport-7-ultimate-edition-v1-174-4791-2-multi15-elamigos -
ban yersin ..
Ban yemez ki oyunun orijinali satılmıyor :) enebada vardı Bi kaç tane key onun birini de ben aldım 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X