Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
22.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Oyun bende hiç çökmedi.

Alıntıları Göster
    Baştan yüklemek gerekecek herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Baştan yüklemek gerekecek herhalde.

Alıntıları Göster
    İndirmede bir sorun olmuş olabilir, benim de FH3 de fps düşüş sorunu var ama tekrar indirmek uzun iş diye uğraşmadım 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 20 Mayıs 2018; 10:51:1 >
  • Bu haftasonundaki Forza Motorsports 7 yarisinin odulu 75Bin USD Acikcasi oyunun download i ve diresiyonu yetistirebilseydim. Project cars 2 den sonra guzel bir test olurdu.. Forza ödül bedellerini oldukca arttırmışa benziyor.

• Oynadığım en sorunlu forza oyunu. Kariyer modunu %100 bitirmeme sadece 2 event kaldı ve map yüklenirken oyun dashboard’a atıyor ve çözümü yok! Dedim bu çökme sorununu yasayan var mı dıye forza forumlarına bakayım birde ne göreyim? Bir sürü oyuncu konu açmış oyun çöküyor diye ve aylardır düzeltecek patch yayınlamamıslar adamlar. Rezil forza hub bile güncellenmiyor 3 ay once yaptığım punalar duruyor hala. Bu Turn 10 dan bir halt olmaz kapatıp gitsinler artık stüdyoyu her yeni oyunu bir öncekinden kötü oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Oynadığım en sorunlu forza oyunu. Kariyer modunu %100 bitirmeme sadece 2 event kaldı ve map yüklenirken oyun dashboard’a atıyor ve çözümü yok! Dedim bu çökme sorununu yasayan var mı dıye forza forumlarına bakayım birde ne göreyim? Bir sürü oyuncu konu açmış oyun çöküyor diye ve aylardır düzeltecek patch yayınlamamıslar adamlar. Rezil forza hub bile güncellenmiyor 3 ay once yaptığım punalar duruyor hala. Bu Turn 10 dan bir halt olmaz kapatıp gitsinler artık stüdyoyu her yeni oyunu bir öncekinden kötü oluyor.
    Aylardır oynuyorum bir kere çökme falan olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba xbox one x aldım forza için acaba standart edition mı yoksa ultimate edition mı almalıyım sizce ? biri 130 biri 240 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BEF86FBA -- 17 Haziran 2018; 14:53:52 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Herkeste oluyor demedim zaten?

• Forza Motorsports 7 Hazir setup secenekleri:

Forza Motorsports 7'de yarisacaginiz pistlere gore kullanicilarin olusturdugu setuplar var bu setuplari deneyenlerin verdigi yildiza gore hangilerinin daha kullanisli oldugunu gorebiliyorsunuz. Ayrica setup ozetinde hangi setup in Acceleration, hangi setup in Speed ve hangi setup in handling (yol tutuş) ta iyi oldugunu da setup i almadan once gormus oluyorsunuz. Setup i cok cuzi bir deneyip puani karsiligi indirip kurabiliyorsunuz. Ayrica Motorspor 7 disinda Forza Motorsports 6-5 ya da Forza Horizon dan da setup upload edebiliyorsunuz. Harika :)

• Xbox one Forza Motorsports 7 de Temiz ve Simülasyon a en yakin ayarlardaki yarislara dusmenin bir yolu var midir?

Lobilerfe sarece Forza Endurance GT lobisinde Hasar simülasyon lu ve yaris turu uzun etkinlikler geliyor ama oda yeterli gelmiyor bana :) onerisi olan?

• 10 Temmuz’da gelecek güncelleme ile kilitli araçların kilidi açılacak ve tüm araçlar (dlc araöları hariç) oyun içi kredi ile alınabilecek. Ayrıca Top Gear araç paketi dışında iki bedava araç daha geliyor.

• beyler oyunu direksiyon seti ile oynayan var mı? yoksa herkes joystikc ile mi oynuyor?
    logitech g920 almayı düşünüyorum. viraj dönme olayları nasıl direksiyonda merak ediyorum. joystick ile biraz zor oluyor gibi sanki dönüşler. yani tam randımanlı olmuyor gibi. sizlerinde görüşünü almak istedim...
  • Direksiyon için tasarlanmış bir oyun değil oldukça vasat bir performans alırsın zaten yapımcısı en iyi sürüş için game pad ile oynanmalı demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Direksiyon için tasarlanmış bir oyun değil oldukça vasat bir performans alırsın zaten yapımcısı en iyi sürüş için game pad ile oynanmalı demişti.
    hadi ya. bilmiyordum. bilgi için teşekkürler. joystick ile arabayı yolda tutmak ve viraj kontrolü biraz zor gibi geldi. belki de oynadıkça alışırız.
  • Asist ayarlarından stability ve diğer yardımları açarsan hiç zor değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Asist ayarlarından stability ve diğer yardımları açarsan hiç zor değil hocam
    o zaman da bir tadı kalmıyor. her şeyi bilgisayar kontrol ediyor otomatik pilot gibi.
  • Beyler logitech g920 için özel ayar yapmak gerekiyor mu yoksa otomatik kendi algılıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her wheel için ayar şart

• Nasıl yapılıyor o acaba kolay bir şey mi? Yoksa sıkıntılı bi iş mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu oyunun sürüşünü sevenleri anlamıyorum forza 4'ten beri oynarım.. kontrolleri drive club'tan bir tık daha iyi.. özelikle güçlü arabalarda arka saçma sapan bir şekilde geliyor..
    araç modifiyesi olmasa bu oyunu kimse oynamaz..

Tecrübelerim
    Forza 4 - gamepad
    forza 5-6 fanatec porsche gt2
    forza 7 thrustmaster t300rs

kaldıki pc'de zaten uygun sürümü çıktı paranızı çöpe atmayın online'da da çok lag oluyor bu oyuna para vermek parayı çöpe atmaktır.

(Forza 7 store 130TL iken aldım + porshce cayenne turbo ve alfa romeo gulietta'ye 17TL vererek toplamda 147TL para harcadım ve pişmanım açıkcası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Temmuz 2018; 20:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.