Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
9
Favori
22.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Kaç gündür forza 7 oynuyorum ayarlarıyla mı oynadım ne yaptıysam oyuna giriyorum ben sadece gaz veriyorum makina kendisi oynuyor bir türlü düzeltemedim bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun. Bir de oyundaki sandıklar ne işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 19 Ağustos 2018; 7:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinji mikami

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Kaç gündür forza 7 oynuyorum ayarlarıyla mı oynadım ne yaptıysam oyuna giriyorum ben sadece gaz veriyorum makina kendisi oynuyor bir türlü düzeltemedim bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun. Bir de oyundaki sandıklar ne işe yarıyor.
    Assists bölümüne gir Steering ve Brake asistleri kapat.

Sandıklardan mod kartları ve kıyafet çıkar.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ağzına sağlık çok makbule geçti.
  • Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K)
  • Beyler bu viraj dönüşlerini nasıl ayarlıyorsunuz yaw. Araba 70 80 km ile viraj dönemior. Kafayı yiyeceğim. G920 ile oynuyorum ve ayarları mayarları yapılı halde. Online oyunda millet çatır çatır viraj alıyor 140 150 ile. Bunun bi ayarı mayarı falan mı var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

Beyler bu viraj dönüşlerini nasıl ayarlıyorsunuz yaw. Araba 70 80 km ile viraj dönemior. Kafayı yiyeceğim. G920 ile oynuyorum ve ayarları mayarları yapılı halde. Online oyunda millet çatır çatır viraj alıyor 140 150 ile. Bunun bi ayarı mayarı falan mı var acaba?

Dönmüyor derken??? Biraz açarmısın, nasıl dönmüyor? Tüm yardımlar kapalı, gamepadle çatır çatır dönüyoruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

Beyler bu viraj dönüşlerini nasıl ayarlıyorsunuz yaw. Araba 70 80 km ile viraj dönemior. Kafayı yiyeceğim. G920 ile oynuyorum ve ayarları mayarları yapılı halde. Online oyunda millet çatır çatır viraj alıyor 140 150 ile. Bunun bi ayarı mayarı falan mı var acaba?

Dönmüyor derken??? Biraz açarmısın, nasıl dönmüyor? Tüm yardımlar kapalı, gamepadle çatır çatır dönüyoruz :)

Alıntıları Göster
    Tahminim arkadaş virajları içten almaya çalışıyor, dıştan girip apex'de gaza yüklenip tekrar dıştan almak gerekir teknik olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Tahminim arkadaş virajları içten almaya çalışıyor, dıştan girip apex'de gaza yüklenip tekrar dıştan almak gerekir teknik olarak.

Alıntıları Göster
    Şu şekilde bakın şimdi video çekip youtube yükledim. Diğer arkadaş ceza almış sanırım. :)

Yani amg gtr gibi bi araba 110 120 ile nasıl viraj dönemez anlamıyorum. Hepsi böyle bende gerçi. Oysa direksiyon ayarını falan da yaptım youtubedan ama anlamadım.

• İzledim hocam. Öncelikle yol çizgisini takip etmeniz önemli, çok değil ama biraz içeriden alıyorsunuz virajı. İlaveten, yaklaşık 90 derecelik viraj epey keskin, çok hızlı giriyosunuz. Viraja gelmeden belirli bi mesafeden en soldayken fren yapıp, bi müddet sonra direksiyonu çevirerek virajı ortadan kesmek ve o kesme noktasında (apex) tekrar gaza yüklenerek viraj dışından çıkmak lazım.

Bu arada arabadan arabaya yol tutuşu değişir, örneğin Bugatti Veyron çok ağır bir araç olması nedeniyle virajlarda oldukça zor döner. AMG GTR diye her virajı sorunsuz dönmesini beklemeyin.

Engineering Explainedyoutube
    The Racing Line - Hitting The Apex - Explained
    https://www.youtube.com/watch?v=4m94jpEp3Go

Chain Bearyoutube
    Racing Lines explained
    https://www.youtube.com/watch?v=VEJh4lLCzRc

• quote:

İzledim hocam. Öncelikle yol çizgisini takip etmeniz önemli, çok değil ama biraz içeriden alıyorsunuz virajı. İlaveten, yaklaşık 90 derecelik viraj epey keskin, çok hızlı giriyosunuz. Viraja gelmeden belirli bi mesafeden en soldayken fren yapıp, bi müddet sonra direksiyonu çevirerek virajı ortadan kesmek ve o kesme noktasında (apex) tekrar gaza yüklenerek viraj dışından çıkmak lazım.

Bu arada arabadan arabaya yol tutuşu değişir, örneğin Bugatti Veyron çok ağır bir araç olması nedeniyle virajlarda oldukça zor döner. AMG GTR diye her virajı sorunsuz dönmesini beklemeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=4m94jpEp3Go

https://www.youtube.com/watch?v=VEJh4lLCzRc
    Bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle 2. video çok açıklayıcı oldu benim için. Özellikle apex çizgisi çok önemliymiş. Bende pist tecrübesi pek yok. Sadece 1 defe istanbul parka çıktım. Kullandığım araçta fena değildir yani ama tabi pist tecrübesi bambaşka bir şey.

Araç olarak ne önerirsiniz bu oyun için peki? Yani daha dengeli ve stabil olması açısından.

• Beyler herkes oyuna başlıyor benim araba başlamıyor. 3.ye oldu arka arkaya. Sonra ghost hale geçip çıkıyor ve you have been disconnected due to inactivity diyor. İnternet bağlantısında sorun yok. İnactivity ne alaka onu da çözemedim.

Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Beyler herkes oyuna başlıyor benim araba başlamıyor. 3.ye oldu arka arkaya. Sonra ghost hale geçip çıkıyor ve you have been disconnected due to inactivity diyor. İnternet bağlantısında sorun yok. İnactivity ne alaka onu da çözemedim.

Oyunu kapayıp tekrar açınca düzeldi... Bug sanırım bu...

• FM 7'yi kozmetik eşyaların olması ve bence oyunun ciddiyetini yitirmesi nedeniyle almadım ben. FM 3-4-6'da ise 100'lerce saat tecrübem oldu ama spesifik olarak şu araç iyidir diyemem, piste-sürüş tarzınıza göre ciddi manada değişir. Bene genel itibarıyla daha çok günlük hayatta görebileceğimiz spor veya güçlendirilmiş araçları kullanmayı seviyorum (MX-5, RX-7, S2000, Lancer EVO, Golf R, Abarth 500 vb).
  • quote:

FM 7'yi kozmetik eşyaların olması ve bence oyunun ciddiyetini yitirmesi nedeniyle almadım ben. FM 3-4-6'da ise 100'lerce saat tecrübem oldu ama spesifik olarak şu araç iyidir diyemem, piste-sürüş tarzınıza göre ciddi manada değişir. Bene genel itibarıyla daha çok günlük hayatta görebileceğimiz spor veya güçlendirilmiş araçları kullanmayı seviyorum (MX-5, RX-7, S2000, Lancer EVO, Golf R, Abarth 500 vb).
    kozmetik eşyaların olması derken ne demek istediniz acaba? :)
  • Yarış kıyafeti, kask vb. microtransactionlara dayalı bir yapıyı kastediyorum, benim nazarımda FM ciddi bir seridir, bu tarz şeyleri FM yerine Horizon'da yapmaları daha doğru bir hareket olacaktır.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Aşırı gereksiz bir nedenden dolayı oynamamışsınız bana bir bahane gibi geldi bu. Kozmetik şeyler var ama olsa ne olacak yarışırken gözükmüyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Aşırı gereksiz bir nedenden dolayı oynamamışsınız bana bir bahane gibi geldi bu. Kozmetik şeyler var ama olsa ne olacak yarışırken gözükmüyor bile.
    Neyin bahanesi olsun hocam anlamadım ki, sanki ps fanboyuyum da xbox'ı/forza'yı kötülüyorum Simülasyonum diyen bi oyunda bu tarz yapı beni rahatsız etti, Tier sistemi de hoşuma gitmedi. Bence FM serisi çizgisini yavaş yavaş terkediyor maalesef. Tabi herkesin yorumu/oyun zevki kendine.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun komple aynı oyun zaten yani 3-5 kostüm için oynamamak neden onu anlamış değilim. Neyse siz bilirsiniz

• Siz de haklısınız Belki de sabah akşam Overwatch oynadığım için vakit kalmadığındandır
  • Oyun gayet iyi ya. Asetto Corsada var bende ama onu açtığım yok mesela. Fm7 bence çok iyi. 4k tv ile müthiş tat veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.