Şimdi Ara

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
14
Favori
17.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne alakası var fm 2'den beri seriyi oynarım, başlarda 3-5dklık yarışlar olur ve kariyerdeki çeşitlilik fazla olurdu.

Bunda kariyer çeşidi az onu da kabak gibi 9-10 dklık yarışlarla kapatmışlar işte bunu göremiyorsanız büyük problem var sizde.

• Merak etmeyin bende hem gt serisini hemde forza serisini ilk oyunlarından beri oynuyorum. Yarışların kısa olması zaten saçma. Zorluk seviyesini arttırdığınızda öndeki araçları yakalamak zor oluyor. Tabi kolayda oynayanlar için sorun değil. İlk iki virajda en sondan ilk sıraya geliniyor.

Oyunda eleştirilecek başka şeyler var. Yarışların uzunluğu en son eleştirilecek şey.

Evet diğer serilere nazaran kariyer şu an yarış sayısı bakımından az. Ancak Horizon serisi gibi sürekli beslenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyhaluk -- 15 Ekim 2023; 16:21:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • copyhaluk kullanıcısına yanıt
    Bence en tepede bu var aşırı sıkıcı olmuş kariyer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç sürüşleriyle ilgili şöyle bir sıkıntı var oyunda, viraj içindeyken frene basınca araç burnunu daha da içeri sokuyor. Bu da dönüşleri çok kolaylaştırıyor, bir nevi hile gibi. Viraj içindeyken yol dışına uçmak çok zor. Gran turismo da ise tam tersi, frene basınca araç dönüyor durumda ise burnunu düzleştiriyor. Bence gerçekçi olan gran turismodaki. Bahsettiğim durumu düzeltecek bir ayar vs var mı, bu şekilde araç sürmek çok kolay geliyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sevdim arkadaşlar gayet güzel bir oyun benim iki favori yarış oyunum vardır Gran Turismo ve Forza Motorsport. Tek takıldığım konu araç grafikleri. Grafik çok mu önemli? Araba yarışlarında önemli en azından arabanın detay seviyesi önemli benim için ben incelerim arabayı ve severim bunu şimdi GT7'de ki detay seviyesine bakıyorum birde buna arada ciddi fark var. Bence bunun böyle olmasının en büyük nedeni Series S. Yoksa Turn 10 harika iş çıkartacağına eminim. Oyunu zevkle oynadığım için kariyer bölümünü bitiricem tabiki. 😇 Oyuma puanım: 85/100 Bu arada ben oyunu PC'de oynuyorum GeForce güncellemesi yapmasan önce 47fps alırken güncelleme sonrası 60 fps kilitlendi. (4K herşey full açık) Oyun gayet akıcı.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Antrenman giriş zorunluluğu hariç bence gayet zevkli kariyer.

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam Series s in Forza Horizon 5 performansı gayet iyiydi. Fotorealistik görsellere sahip. Fps de 2k da 30 sabit 1080p de 60 sabit. 59 a bile inmiyo. Grafikler de nefis. Bence başka bir sıkıntı var bu fm de.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Önümüzdeki günlerde güncelleme gelecek

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı güncellemesi sonrası performans sorunu düzeldi bende.

Bence bu oyunda daha iyi görsel seçeneği var ama aktif değil nedeni Series kullanıcıları mağdur olmaması olabilir. Ki tanıtımlarda çok daha iyisini gösterdiklerini hatırlıyorum.

• Forza Motorsport Arcade bir oyunmuş!

kim bu uzman Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 

• Şaka değil gerçek ve bunu birkaç kez diyor video boyunca

Kesinlikle katmıyorum. Horizon da S de çalışıyor neticede. Bu tamamen turn10 la alakalı bir durum. Çok daha iyisini yapabilirlerdi. Şuanki oyunun Fm7 ile grafiksel açıdan ne farkı var? Ki yağmur efekti dışında zaten Fm5-6-7 nin ne farkı vardı? Bana kalırsa çağ atlayan Fm3 du, sonrasi hala o oyunun ekmeğini yemekte.

Grafik haricinde halen oynuyoruz oyunu, en sevdiğim oyun serisi Forza. Sırf konsol alma sebebim olmuştur.

Oyunu dibine kadar gömsek bile oynayacağız, kaçış yok.

• Bu arada Forza Motorsport, simcade bir oyun bana kalırsa da. Misal GT serisini düzgünce oynayamıyorum, Forza Motorsport oyuncunun elinden çok fazla tutabiliyor. Tabi bu durumda Simülasyon kısmından Biraz götürüyor.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Forza Horizon'da da araç detayları farklı değil ki. Zaten iki oyunda aynı araç modellerini kullanıyor diye biliyorum.

Forza Motorsport 3 bu seride bir devrimdi 4.oyunda bunu güzel şekilde devam ettirdi. İki oyunda seride favorim.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Evet Simcade diyebiliriz ama arcade saçmalık olur.

Yarış oyunlarıyla ilgili şöyle bir liste hazırlanmış:

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

Hocam ben genel detay açısından bahsetmiştim. Horizon da çevre detayı da olmasına rağmen durum bu, ki 30 fps de. Motorsport da kalite modunda 30 fps ama hem açık dünya değil hemde çevre detayı yok. Eleştirilerim bu yönde.

Ayrıca gerçekten eski araçlari kullanmak üzüyor insanı. Golf mk8, focus mk4 vs. nasıl olmaz komedi misal. Milatlik araçlarla yarışıyoruz. Pist olayına hiç girmiyorum bile. O kadar sürede ne araç ne pişt gelişimini nasıl yapamadılar, 1 nesil boyunca yatmis Turn10. Horizon ne hale geldi, Motorsport halen yerinde

Hocam bana göre gt, Forza dan daha fazla sim özellikleri barındırıyor, aynı klasmana koymam ben. Ayrıca project cars i da aynı klasmana koymak mantıklı değil.

Tabi bu bana göre ki, ben en fazla keyfi Forza yla alıyorum, muhtemelen oynayabildigim tek simvari oyun bu olduğu için Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 17 Ekim 2023; 16:33:13 >

• Güncelleme gelmiş. Xbox'ta grafiklerde soluklaşma hatası düzelmiş.

forza support
    Forza Motorsport Update 1.0 Release Notes – October 17, 2023
    https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/21899609294227

• Kariyerdeki level atlamayı kolaylaştırmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.