Şimdi Ara

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
14
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam oyunu silip yeniden yükleyeceğim bakalım çözüm olacak mı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt

Oyun kayıtları buluta kaydolduğu için indirmesi gerekli.

konsoldaki ön belleği oyunları ve uygulamaları tutarak silmeyi deneyebilirsiniz.

How to Clear the Cache on Xbox Series X or S Consoles (lifewire.com)

• haqoco kullanıcısına yanıt

Bende bir kaç sefer yaptı, güncellemeden sonra yapmadı.

• Bitirdiğim yarışları sanki kazanmamışım gibi gösterip, geriye atıyordu ısrarla. Yüksek performans yarış etabının 6 yarışını da kazanıp ilk segmenti tamamladım ve yama beklemeye koyuldum. Update sonrası açtığımda, yükssek performans yarışlarının sadece 2 tanesini kazanmışım gibi gösteriyor. Delirmemek elde değil. Kazandığım araç tecrübe puanı ve krediyi gayet normal şekilde kaydediyor. Sadece o 6 yarış için kullandığım araç 43 level oldu. Kaç defa tekrar yarıştığımı bilmiyorum. Yarış sonrası kaç kere oyundan attı, yarış arasında upgrade yaparken dondu ve kapatmam gerekti. Upgrade yapmaya korkar oldum. Araç deseni indirdiğimiz ekranda görüntü kalitesi 360p sanki, inanılır gibi değil. Sıkıldım ve sildim, bir kaç ay sonra belki dönerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online yarış yaparken birileri sürekli FH5 yarışı gibi çarpıyor bilerek lig sistemi birşey yok mu oyunda kafasına göre mi atıyor rakipleri?

• Bende para konusunda şikayetçiyim oyundan. Kariyer modunda en sağ kısımdaki süreyle açılan yarışlarda, elimdeki araçlardan satarak, ancak indirimli araclari alabiliyorum.

Araç fiyatı indirimli halde 250k, benim yüzde 40 zorlukta turnuvadan kazandığım para 100-120k.

Bu para mevzusunu nasıl çözeriz arkadaşlar kariyer modunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çarpınca ya da yoldan çıkınca ceza puanı olarak saniye cezası veriyor. Bunu nereden kapatıyoruz ? Adam bana çarpıyor yoldan çıkmamak için bende çarpıyorum ceza veriyor. Sıktı artık.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Zorluk kısmından kapatılabiliyor olması lazım. Driver ai zorluğunu altındaydi diye hatırlıyorum.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Multiplayer da kapatamazsın.

• Oyunu kutulu olarak almış bulunuyorum. 😇

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

• Source kullanıcısına yanıt

Tr de kutulu xbox oyunu bulmak yetenek ister, hayırlı olsun hocam.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Evet Yurt dışından geldi teşekkür ederim 😇🙏

• Bu Visual seçeneği neden var anlayan var mı? Series X bile 1080p ile 30 fps veriyorsa kim neden bir yarış oyununu Performace RT ile 60 fps oynamak varken Visual ile 30 fps oynasın? Fotoğraf çekmek için mi?

• Hicks kullanıcısına yanıt

1080 p değil Native 2160p 30fps veriyor.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

1080p bile 30 fps diyorum. Yani Visual en kötü 1080p de bile 60 fps verse yine bir kullanım senaryosu oluşur da bu şekilde var oluş amacını aklım almıyor.Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 

• MotoGamesTVyoutube
    Maple Valley Raceway Evolution - From Forza Motorsport to... Forza Motorsport
    https://www.youtube.com/watch?si=hhsSA9jgCyw4pFzu&v=QVgjc2BUqTQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 24 Ekim 2023; 9:51:21 >
  • Oyunu satın almak istiyorum ama tavsiye eder misiniz? Genelde forza oynuyordum. Bu da onun gibi mi? Grafikler vs. Tavsiye eder misiniz? GamePass kullanmıyorum. Zaten senede 2-3 oyun oynadığım için Beğendiğim oyunları satın alıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmem. Kariyer modu da çöp grafikleri de. Patch ile adama dönerse o zaman alınabilir şuan değil.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Multiplayer modunu seviyorsan tavsiye ederim, multisi çok zevkli ve dengeli, araç sürüş mekanikleri tatmin edici, ama grafik olarak ağzım açık kalsın çok iyi bir hikaye modu olsun diyorsan ileride güncellemeler geldikten sonra değerlendir derim.

• We're continuing to work on your Forza Motorsport experience. Below you will find a summary of items that will be improved upon in Update 1.1. 

This hotfix is planned to roll out starting Tuesday, October 24.

Stability [All Platforms]

This hotfix will help mitigate an issue where players could encounter an infinite loading screen when saving a Quick Upgrade in the Builders Cup Intro Series under variable network conditions.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.