< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (20. sayfa)
-
-
zamanla eklenir diye düşünüyorum, turn10 bu oyunda tamamen sürüş mekaniğine ve görselliğe kasmış içerik konusunda zayıf kalmışlar maalesef.
daha split screen, drag ve drift gelecek kim bilir ne zaman
-
Sadece Forza serisi icin Xbox X alan biri olarak soyluyorum.Ps3-Ps4-Ps4 Pro ve en son Ps5 kullanicisi olarak,Gran Tourismoya Forza cidden her sekilde fark atar.Bana gore gelmis gecmis en iyi racing arcade ve sim serisi Forzadir.Bugune kadar gecmedigime pismanim zaten.Gran Tourismo 7 zaten serinin en ust klasmani ama Forzanin her serisi muthis cidden.Arcade sevene 4 ve 5,Sim fanlarina Forza Sports yeterde artar.Forza serisi yillardir icimde kalmisti nihayet uygun fiyatli Xbox X kinsolla sahip oldum.Ps5 de artik benim icin tarihin tozlu raflarinda kalacak maalesef...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sizce Forza 7 mi bu mu arkadaşlar? Gamepadle oynamak için özellikle hangisini tavsiye edersiniz?
-
bu oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Forza 7 :)
-
Kişiye göre değişiyor heralde :) Gerçi 7 ile ilgili pek şikayet görmedim. Bu konuda baya olumsuz yorum var. Tabi beğenen de var. En iyisi karşılaştırma videolarına bakıp karar vereyim :) teşekkürler
Dayanıklılık yarışları gelmiş yarışlar ortalama 1 saat sürüyor. Aracı iyi kullanmak dışında yakıt ve lastik stratejisi de yapmak gerekiyor, hoşuma gitti ama oynarken çok yoruyor.
-
Gran Turismo 4'te bile 24 saat gerçek zamanlı yarışlar vardı :)
-
Multiden bahsediyorum, single oyunda zaman ayarlanabilir sanırım.
Durum budur... Umarım oyun daha iyi yerlere gelir.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/klobrille/status/1806346347240403276?t=x51INIRRZbeFgqsTzCjwsw&s=19
Son güncellemeyle çok iyi oldu oyun, hala yolu var ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çimleri düzeltmedikleri sürece hala olmamış oyun olarak anılmaya devam edecektir.
Bu oyun bence hiç bi zaman tanıtım vidyosundaki grafiklere erişemeyecek.
-
Şu anki hali gayet iyi görünüyor oyunun. Çim de olmayıversin:)))
-
Bazı pistlerde çim detaylıyken bazılarında yok e,d,c,b sınıfları hariç belli olmuyor.
Forza Motorsport da tüm araç ve lastik sınıflarında sizi rahat ettirecek direksiyon ayarları:
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X