Şimdi Ara

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
14
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum sen en iyisi PS5 de Gran Tourismoya gec,oyna ondan sonra Forza Rules diye donersin.Gommeyin su oyunu ve Platformu.Ben sirf Forza serisi icin XBox X series almis birisiyim,yillarimi sacma sapan PS3,4,5 e vermisim.XBOX ve Forza serisinin ne kadar efsane oldugunu paslamisim.Sikayeti olan ikinci el Ps5 alsin nalet olsun diye XBOX a ve Forzaya kacar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozar35 S kullanıcısına yanıt
    Araba kullanıp bundan keyif almak istiyorum kütük değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

• Sozar35 S kullanıcısına yanıt

Ben de her iki konsolda yıllardır var. Gran Turismo son güncellemesine değin çok iyiydi.Xbox ise çıkışında çok kötüydü şu sırada güncellemer fizik olarak toparlamış gibi. İyi yapılan ayarda Assetto Corsa Competizione FFB lerini almak mümkün. (Grafik olarak pek eleştirmiyorum Series S yüzünden Series X te oynayan da biraz kurban oluyor. ) 43 Yaşında fanboyluk yapacak halim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 2 Ekim 2024; 15:36:6 >
  • Selâmlar, oyunu çıktığında gamepass üzerinden oynamıştım ve hatta ön sipariş ile premium paket şeklinde almıştım, oyun indirime girince alacaktım fakat berbat bir deneyim yaşattı bana ve pek çok kişiye. 1 senedir gamepass kullanmıyorum ve merak ettiğim konu; bu zaman zarfında oyun düzeldi mi? Yapılan yarışlar kaydedilmiyordu vs. Oyunu arşive alacağım duruma göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt

Merhaba Bay Tehlike,

Sorunlar giderilmiştir tekrar oyuna dönebilirsiniz

İyi oyunlar dilerim.

En kötü forza.

forza 3-4 den sonra zaten kalite de düşüş vardı forzada. 5-6-7 çok iyi oyunlar diyemem. Hatta gayet kötüler. Bu hepsinden beter çıktı. Toparlamaya çalıştılar ama ben ısınamadım.

Forza 3-4 gibisi gelmedi.

• Cevaplar için teşekkürler. Forza 6 ve 7 öncesini oynamadım ama seriyi genel hatlarıyla seviyorum. Tek derdim sistemsel sorunlardı, onlar düzeldiyse alacağım yine de. Gran Turismo oynayasım pek gelmiyor artık. Araba almak için kötü yola düşmediğin kalıyor.

Alabilirsiniz sorunsuz şu an

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.

• 14 Ekim'de Drift modu geliyor

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023
    Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023x (formerly twitter)
    Klobrille (@klobrille) on X
    https://x.com/klobrille/status/1844414648868630601
  • Şimdi Nürbiring pistinde rekorlara baktım BMW m4 gts ile 7:37 yapmış adam ben denedim gamepad ile 10:16 yaptım direksiyon seti almayı düşünüyorum sizce süren değişir mi

• Fatic kullanıcısına yanıt

Aldığınız keyif kat kar artar, süreniz iyileşir ama oralar yine zor :)

• Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

• Güncelleme aktif.

• oyun artık bütün hatalarından arınmış bundan sonra turn10'in yapması gereken oyuna içerik basmak

sürüş mekanikleri bir tık değişmiş bu arada

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Monza, redbull ring ve bathurst bekliyoruzForza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 

• Oyunun kariyerini bitirmek üzereyim. Oyunu bitirenler yazabilir mi; Forza Motorsport 7 deki gibi kariyeri bitirince yeni kupa açılıp 2 kez daha kariyeri bitirmek gerekiyor mu? FM7 de 2. kez yapmıştım 3.sünde midem kaldırmamıştı. Bunda achivemntslara baktım öyle bir şey görmedim onun yerine sanırım Yeni süreli seriler ekliyorlar kariyer moduna. Teyit rica edebilir miyim?

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Tekrardan bitirmeye gerek yok, yeni etkinlikler yeni araba hediye ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.