Şimdi Ara

Forza Motorsports 2(live demo) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live Update ile şu anlık indirme hızını da gösterseler iyi olacak. PC tarafında download'ları kapamama rağmen, X360'da tam hızla download yapamıyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum (ki muhtemelen de doğru bir his bu). Gold üye olmama rağmen.

Gelsin artık şu Forza 2 demosu ve Live Update. Bakalım malum sitelere yine resmi piyasaya sürüm tarihinden önce mi düşecek merak ediyorum.
  • Oyun çıkmasına az kaldı gelse ne olur gelmese. Tabi bide hala bir haber yok. Sitelerde bazen haberleri çıkıyor. Demo bir iki gün sonra diye. Var mı böyle haber.
  • Oyunun offical sitesinin forumunda tartışıyorlardı ama şu anda onlarda vazgeçtiler. Herkes bekliyor, belki pazartesi günkü updateden sonra çıkar
  • Bu ekranlar beni şok etti. Next gen, hiç bir grafik yok bu ekranlarda. New york daki bu cadde grafiği, GT 4 deki cadde grafiği gibi (arabalar hariç).

Şok..oldum...
  • arkadasar bu forza 1 mi yaw...bu ne boyle ...cok kotu.......boyle cıkarsa xbox 360 ın işi çok zor...yapımcı firma en iyi simulasyon demişti..bumu yani?

bekle bekle bekle bekle ...............sonuc husran..............

onceki resimler oyunun ara videolardaki resimleriydi galiba..nerde onlar nerde bunlar..........

insallah boyle cıkmaz..yoksa gercekten ps3 şov yapar yaw............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 4 Mayıs 2007; 20:21:48 >
  • arkadaslar uzgunum ama gercekten grafikler bu sekilde olacak......

işte gametrailers.com daki videoları izleyin new york yolundaki..........

işte new york videosu.... tıklayın...........

forza 1 daha iyi........

Forza Motorsports 2(live demo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 4 Mayıs 2007; 20:54:22 >

• bekleyip görmek lazım,,hemen üzülmeyelim.
  • bir an once demo cıksın.........forza 1 harika xbox da ....insallah aracların poligon sayısı artmıstır...

cevre daha cok detaylı olmustur.kaplamalar cok daha iyi olsun............

sabırsızlıkla bekliyorum demo yu............
  • işte yeni ssler...

bu ssler cok daha guzel ........

galiba o resimler fake idi.

bunlar daha gercekci

buyrun:işte capcanlı forza 2 ss'leri

ayrıca oyunu 720 p de 60 fps---1080 p de 40 fps oynayabilceğiz..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 5 Mayıs 2007; 3:03:31 >
  • 40FPS ise gerçekten 40FPS baya akıcı görünür.
    Microsoft'un kesin 1440x900 çözünürlük desteği vermesi gerekiyor. 1080p Monitör yok kardeşim ya
  • spring update de vga için renk ayarlaması falan yapılacak diyorlardı, çözünürlük de ekliyecekler mi? 16:10 isteriz 1680x1050 de isteriz
  • bahar update ile tam olarak 1080 p goruntu alabileceğiz............zaten forza 2 demosunun da gecikmesi bundan kaynaklanıyor.once bahar update gelecek sonra hemen ardından forza2 gelecek............
  • Şu 1440*900 çözünürlük olsa güzel olacak valla.
  • daha önce post edildi mi bilmiyorum ama aşağıdaki adreste etkileyici bir reklam var: (xbox reklamı ama forza 2 içeriyor sanırım)

http://www.schrankmonster.de/CategoryView,category,Xbox+360.aspx
  • Grafikler guael olacaktir buna inaniyorum.Bekleyip gorelim....
  • Bence böyle kaliteli oyuna daha iyi grafik olması lazım.Çok beğenmedim bu SS'leri.Ben fazla grafik aramma.Ama CMR Dit'ten sonra biraz daha iyi olmasını beklerim.Umarım Dirt grafikleri de doğru çıkar,cgi çıkmaz.Ya da o kalitede çıkar diyelim....
  • reklamında aşağıdaki etkileyici sözler geçiyor:

"these cars are completely unremarkable. they don't have booster rockets. they won't take a hairpin turns at 400 mph.
    they are not indestructable. nothing remarkable in that. they are no different than any of your car.
    which is what makes them so remarkable."

hasar modellemesi ile ön plana çıkan oyunda, araçların gerçek dünyadan farksız olduğu özellikle belirtiliyor.
    özellikle aşağıdaki cümleyle nfs, burnout , test drive unleashed gibi oyunlara gönderme yapılıyor.

"they won't take a hairpin turns at 400 mph"

önce unremarkable diyerek normal araçlardan farksız olduğu belirtilip, sonrasında bu özelliği ile remarkable olduğu belirtilmesi ise dikkat çekici.

reklam için :http://www.youtube.com/watch?v=zzdxeso6awu

• X360 cılara hayırlı olsun Zaten demoyu indirmenizede gerek yok. Haziranda gelecek oyunun kendisi yanılmıyorsam?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.