quote:Orijinalden alıntı: ViLLazZo Sabah koyuldu bu hangi mağara Ne bileyim ilk sayfada göremeyince açtım konuyu
quote:Orijinalden alıntı: ViLLazZo Sabah koyuldu bu hangi mağara Basketbolla ilgili ss sabah var mıydı?
quote:Orijinalden alıntı: ok now quote:Orijinalden alıntı: ViLLazZo Sabah koyuldu bu hangi mağara Basketbolla ilgili ss sabah var mıydı? Vardı 11 12 gibi koyuldu bu intro galiba.
quote:Orijinalden alıntı: kkratoss İyiymiş harbiden. Diğer maçta katliam olacak ama. Sinan Erdem'de Kartal Pençesini hissedeceksiniz
quote:Orijinalden alıntı: Ride The Lightning quote:Orijinalden alıntı: kkratoss İyiymiş harbiden. Diğer maçta katliam olacak ama. Sinan Erdem'de Kartal Pençesini hissedeceksiniz Kartalın pençesi sadece gıdıklar ama aslan pençesi adamı atomlarına ayırır.
quote:Orijinalden alıntı: kkratoss quote:Orijinalden alıntı: Ride The Lightning quote:Orijinalden alıntı: kkratoss İyiymiş harbiden. Diğer maçta katliam olacak ama. Sinan Erdem'de Kartal Pençesini hissedeceksiniz Kartalın pençesi sadece gıdıklar ama aslan pençesi adamı atomlarına ayırır. benim babam senin babanı döver
quote:Orijinalden alıntı: brkmm quote:Orijinalden alıntı: kkratoss quote:Orijinalden alıntı: Ride The Lightning quote:Orijinalden alıntı: kkratoss İyiymiş harbiden. Diğer maçta katliam olacak ama. Sinan Erdem'de Kartal Pençesini hissedeceksiniz Kartalın pençesi sadece gıdıklar ama aslan pençesi adamı atomlarına ayırır. benim babam senin babanı döver Aynen o hesap.
O Aslanın surat ifadesi çok güzel ya :) Helal olsun işte böyle resimlerle kapışalım beyler bir kapışma havası olsun ama öyle birbirimize , çevreye zarar vermeyelim.