Online'cılar bir köşede ağlıyor :D
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam bir de Reis-i Cumhur'dan duymak lazım şimdi umutlanıp kalmayalım sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ohh bee adamlara bak üni hayatımızı yiyecekler tabi online ortalama çok kolay 😎😎😎 Yüz yüzeciler kazandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten reis söylemiştir kurula. Yoksa çıkıp bu şekilde açık söylemezdi bakan.
quote:
Orijinalden alıntı: miyoglobin
Hocam bir de Reis-i Cumhur'dan duymak lazım şimdi umutlanıp kalmayalım sonraHocam kararı ondan duymasa bu kadar kesin konuşmazdı diye düşünüyorum. Bence çelişmez söyledikleri ikisinin de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: donaldvladimir
Ohh bee adamlara bak üni hayatımızı yiyecekler tabi online ortalama çok kolay 😎😎😎 Yüz yüzeciler kazandıÖzellikle onlar için çok sevindim. Şimdi kim bilir nasıl ağlıyorlardır
-
Hadi bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla belli olmaz , kimse hemen sevinmesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya güzel haber de yine belli olmaz çünkü geçen sene de açılacak falan diyordu rahatça ama olmadı yani
quote:
Orijinalden alıntı: Atmaca.
Valla belli olmaz , kimse hemen sevinmesin.Hiç bir zaman bu kadar kesin açıklama yapılmamıştı okullar hakkında. Tabii bu ülkede ne olacağı da belli olmuyor ama ben kesin olarak yorumladım yine de.
-
Aşı yoktu hocam artık aşı var elimizde. Bir de bunu düşünün
hocam ben de açılması taraftarıyım ama hâla açılmayacağını düşünüyorum. Bugün çıkıp açmayacağız demesini kimse beklemiyordu zaten. Şu ana kadar da son 1 hafta kalmadan açamıyoruz diye açıklama yapmadılar. Eylül başında 40k vaka olur yine açamıyoruz derler.
veziriazam teklifini sunmus sadece canım divanı seyreden padısah hazretlerı bakalım ne dıyecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: this is me trying
Ya güzel haber de yine belli olmaz çünkü geçen sene de açılacak falan diyordu rahatça ama olmadı yaniYok hocam geçen sene böyleydi:
-
Ya doğru acilen duyuru yapmakarı lazım o zaman üniversiteye geçecek herkes aşı olsun diye çünkü son anda söylerlerse yığılma olur aşı konusunda
Yavaş yavaş yol yapıyorlar aşı zorunluluğu için. Bu konuşmadan ben bunu çıkardım. Eylül ayında YÖK'ten bildiri gelebilir.
Ben 2020-2021 döneminin başından bahsediyorum liselerin hatta birkaç hafta gittiği dönem
Geçen sene de aynı şeyleri söylüyolardı diyen arkadaşlarla aynı açıklamaları mı okuduk anlayamıyorum.Geçen sene böyle net açıklamalar hiç yapılmadı,aşı da yoktu ki en büyük etken o zaten.Bence yüz yüze eğitim için zorunlu aşının yolu yapılıyor şuan.Aşı bulunmuşken okulları açmamak çok mantıksız olur,bu virüs yakın bir gelecekte sıfırlanmayacak zaten böyle yaşamayı öğreneceğiz |
adamlar yks sıanvını 1 ay erteleyip sonra geri çekti hiç umursamadan türkiyede 1 gecede her şey değişir her şey |
Hocam bir de Reis-i Cumhur'dan duymak lazım şimdi umutlanıp kalmayalım sonra
|
Yok hocam geçen sene böyleydi: ![]() |
Üniler açılsa kalacak yurt yok, öğrencilerin giderlerini karşılayacak ekonomi yok, elde fda tarafından onaylanmış hiçbir aşı, ilaç vs yok ama bakan açılacak açıklaması yapıyor. Anca gaz almaya çalışıyorlar. Bu hükümeti biliyorsam her şeyin Eylül'ün başında belli olacağını düşünüyorum. EDİT = Parasızlıktan ağlayıp zırlayan esnaf odalarının hükümete yaptığı baskıyı yazmayı unutmuşum, malum her yere üniversite açıldı, ekonomi öğrenciler üzerinden dönüyor. EDİT 2 = Şimdi aklıma geldi, şu son yıllarda hükümetin hep yaptığı bir taktik var özelliklere genç nufüsa hiçbir zaman tutamayacakları sözleri veriyorlar sonunda da yine kendileri zararlı çıkıyor ama bunu nedense HEP yapıyorlar, adeta Einstein'ın sözünü haklı çıkarıyorlar. Bu sene sonunda seçim denerler mi diye akıldan da geçmiyor değil açıkçası. |
Ohh bee adamlara bak üni hayatımızı yiyecekler tabi online ortalama çok kolay 😎😎😎 Yüz yüzeciler kazandı
|
Çok basit 3 kelime, artık okulların kesin yüz yüze olacağını ve kapanmayacağını tasdikliyor:
"Artık aşı var." |
hocam ben de açılması taraftarıyım ama hâla açılmayacağını düşünüyorum. Bugün çıkıp açmayacağız demesini kimse beklemiyordu zaten. Şu ana kadar da son 1 hafta kalmadan açamıyoruz diye açıklama yapmadılar. Eylül başında 40k vaka olur yine açamıyoruz derler.
|
Dh ortamı serttir ama merttir
![]() |
Benzer içerikler
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- 5 ayda yks yetişir mi
- msü net sıralama
- normal koşullar
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X