Şimdi Ara

Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gitsinlerde gorsunler anyayi konyayi :) parasi olana sikinti yok olmayan icin zulüm oluyor yurt cikmiyor adama bisi cikmiyor rezilligin daniskasi oluyor madem universte yapiyorsun herkese yeticek kadar yurtta yap demi 20 bin kisi okuyo 1000 kisilik yurdu var nolcak geri kalana esnaf tecavuz edicek olacak olan bu Allah kolaylik versin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

ÇÖPDEN EV Mİ BULDUN ABİCİM 1500 TL YE 2+1

Yok hocam Ankara İstanbuldaki gibi pahalı değil zaten. 1500 bile pahalı hatta ülke geneli için. Dediğim gibi baktığım ev eşyalıydı gayet güzel evdi sıfır gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alarak

Hocam 1500 tl altına ev yok adam gibi en az 2k gg yemeğiydi faturasıydı. Okullar açılırsa hayatıma kaydı  

İşte yanına biri daha gelince yarıya bölüyorsun o parayı. Az çok karlı olmuş oluyor. Aslında maddi durumu yetmeyenler için eşyasız 2+1 mantıklı gibi. Bir odada 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişi kalınır falan. Öbür türlü cidden zor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: maymundlutfu

Şişlide tuttum dostum

Sırf pahalı diye özellikle İstanbul istememiştim iyi ki de seçmemişim dedim şimdi :D

• Üniversiteli öğrencilerde aşılanma oranı %18. Bu sene YÖK anketinde %85 öğrenciler memnundu online eğitimden. Açılacağını sanmıyorum Bahçeli tivit attı 4 gün önce hiçbir çocuğumuzun hayatını riske atamayız diye, ertesi günde baraj konusunu tivit attı direk hayata geçirildi. Sayın RTE nin de en kısa sürede açacağız demesinin üzerinden 1 sene geçti, bence aşıya teşvik için milleti itekliyorlar açılacağını sanmıyorum yoğun bakım doluluk oranları %70 lere yakınken, o yüzden umutsuzum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.