< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JungleHIVÇÖPDEN EV Mİ BULDUN ABİCİM 1500 TL YE 2+1
Yok hocam Ankara İstanbuldaki gibi pahalı değil zaten. 1500 bile pahalı hatta ülke geneli için. Dediğim gibi baktığım ev eşyalıydı gayet güzel evdi sıfır gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlarakHocam 1500 tl altına ev yok adam gibi en az 2k gg yemeğiydi faturasıydı. Okullar açılırsa hayatıma kaydı
İşte yanına biri daha gelince yarıya bölüyorsun o parayı. Az çok karlı olmuş oluyor. Aslında maddi durumu yetmeyenler için eşyasız 2+1 mantıklı gibi. Bir odada 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişi kalınır falan. Öbür türlü cidden zor :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: maymundlutfuŞişlide tuttum dostum
Sırf pahalı diye özellikle İstanbul istememiştim iyi ki de seçmemişim dedim şimdi :D
-
Üniversiteli öğrencilerde aşılanma oranı %18. Bu sene YÖK anketinde %85 öğrenciler memnundu online eğitimden. Açılacağını sanmıyorum Bahçeli tivit attı 4 gün önce hiçbir çocuğumuzun hayatını riske atamayız diye, ertesi günde baraj konusunu tivit attı direk hayata geçirildi. Sayın RTE nin de en kısa sürede açacağız demesinin üzerinden 1 sene geçti, bence aşıya teşvik için milleti itekliyorlar açılacağını sanmıyorum yoğun bakım doluluk oranları %70 lere yakınken, o yüzden umutsuzum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X