Şimdi Ara

Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abil13

her üniversite online eğitimde kolaylaştırmadı şahsen benim üniversitem iki kat zorlaştırdı keşke yüz yüze olsaydıda bu kadar acı çekmeseydik çok defa dedim. o yüzden o genellemelerinizi herkes için yapmayın neymiş online eğitmide not almak çok kolaymış hocalar yolunu buldukları zaman öğrencilere göz açtırmıyorlar merak etmeyin

Online'cılar derken online eğitim olmasını o sebeple isteyenler demek istedim zaten hocam siz alınmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fda Amerika’nın kurumudur. Komplo teorisyenleri olarak işinize gelince Amerika’nın oyunu, güvenmeyin!! diyip işinize gelmeyince Amerika’dan onay beklemeniz komik. Fda onayına gerek yok gördüğün gibi, Amerika aşıları vatandaşlarına yapıyor, aşı yaşı 12’ye düştü. Aşıların işe yaradığına dair yüzlerce araştırma ve saygıdeğer dergilerde yayınlanmış makaleler var elimizde.

Öğrencinin giderini karşılayacak ekonomi ve yurt yok demişsin ama farkındaysan üniversite zorunlu bir eğitim kurumu değil. Sistem bunları düşünürse kimse düzgün bir eğitim alamaz, kendi insiyatifinle gidiyorsun oraya, tek tek herkesin yurdunu maddi durumunu düşünmek devletin görevi değil, Covid yokken de düşünülmüyordu zaten.

Artık aşı var, normal hayata dönmemiz lazım yoksa koca bir nesil elden gidecek.

• miyoglobin kullanıcısına yanıt
    Altın Kural
    1) Tamamen pozitif olan, sonrasında hiç bir negatiflikle karşılaşılmayacak haberleri Sn. dünya lideri Recep Tayyip Beyefendi verir
    2) Riskli işleri bakanlarına bildirtir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet o yüzden dedim zaten :)

• ee bu onlnie üzerinden hak yiyenler dünyanın en şanslı insanlar olarak tarihe gömüldü o zaman :d

• Açılacağını düşünmüyorum, fakat keşke açılsa. Aşı zorunluluğu vs de olmayacak, yalnızca kapalı alanlara girişde aşı karnesi vs istenilebilir.

• Lan istanbulda kiralar çok yüksek napacam ben Online'cılar bir köşede ağlıyor :D 

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Tam tersi online eğitim ortalamamın içine etti. Tüm derslerim cc oldu şerefsiz okul yüzünden. Online da ortalama yükseltenler hangi okullarda okuyor çok merak ediyorum .

Ytü de dc grubu açmışlar 300 kişilik, dehşet kopya döndürdüler.

• 15-20 üniversite harici açılmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Alarak

Lan istanbulda kiralar çok yüksek napacam ben  

Hocam ben de Ankara'dayım burada da çok yüksek. Sizin oralarda ne kadar kiralar? Eşyalı mı eşyasız mı?

• 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt

3+1 eşyalı 3750ye tuttum ben

• Onlinecilari bilmem ama üniversiteye gidince hayatın gerçekleri ile karşılaşınca toz pembe hayal kuranlar üzülecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tercihlerin uzatılmasını online olmasına bağlanmıştık ama yokün sitesinde sebebini yazmışlar

Online'cılar bir köşede ağlıyor :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymundlutfu

3+1 eşyalı 3750ye tuttum ben

Yok artık hocam o ne öyle. Ben 2+1 1500 buldum sıfır eşyalı. Ama tabii konumdan konuma da değişiyor.

ÇÖPDEN EV Mİ BULDUN ABİCİM 1500 TL YE 2+1

Hocam 1500 tl altına ev yok adam gibi en az 2k gg yemeğiydi faturasıydı. Okullar açılırsa hayatıma kaydı Online'cılar bir köşede ağlıyor :D 

Şişlide tuttum dostum

• Alarak kullanıcısına yanıt

Evet hayatta kalmak için en az 2.5k lazım sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.