Şimdi Ara

Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu bahar dönemi açılma zamanı gelince geldi bu açıklama. Yılın başında daha okulların açılmasına zaman varken yine açacağız eğitim önemli diyolardı sonra eylül geldi okullar kademeli açılacak dendi ünileri hiç açmadılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O anasının kucağından ayrılmak istemeyen bir andaval vardı blok attım jimi miydi neydi o nerede xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymundlutfu -- 11 Ağustos 2021; 20:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda niye her şey kavga ve tartışmaya dönüşüyor neden sadece okullar açılıyor denilmiyor ya da neden sadece bu yıl online olacağını düşünüyorum denmiyor çok garip (sadece size demiyorum)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • usagiskitty U kullanıcısına yanıt
    Dh ortamı serttir ama merttir

• geridekaldılar kullanıcısına yanıt
    biliyorum psikolojik olarak zayıf olanlar burada barınamaz ama anlamsiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    İngiltere 50k vakayla her yeri açtı hocam bizimkilerin de böyle bir şey yapması lazım

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt

• Çok basit 3 kelime, artık okulların kesin yüz yüze olacağını ve kapanmayacağını tasdikliyor:

"Artık aşı var."

• Geçen sene de aynı şeyleri söylüyolardı diyen arkadaşlarla aynı açıklamaları mı okuduk anlayamıyorum.Geçen sene böyle net açıklamalar hiç yapılmadı,aşı da yoktu ki en büyük etken o zaten.Bence yüz yüze eğitim için zorunlu aşının yolu yapılıyor şuan.Aşı bulunmuşken okulları açmamak çok mantıksız olur,bu virüs yakın bir gelecekte sıfırlanmayacak zaten böyle yaşamayı öğreneceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: maymundlutfu

O anasının kucağından ayrılmak istemeyen bir andaval vardı blok attım jimi miydi neydi o nerede xd

Bir köşede ağlıyordur o şu an 

• Ben hala her bölümün açılacağını zannetmiyorum çünkü bu 1 yıllık bir planlama ister onu da pandemi döneminde yapmak zor. Üniversiteleri aç/kapa yapamazlar.

• Hahhahhahaa sosyofobik nerdler KUDURUN

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyinStajyeri

Bu mesaj silindi.

Hakkıyla ortalama yapanlar mutlu :)

• adamlar yks sıanvını 1 ay erteleyip sonra geri çekti hiç umursamadan türkiyede 1 gecede her şey değişir her şey

• lise için benzer şeyler dendi mi

• this is me trying T kullanıcısına yanıt

Üniversiteleri hiç açacağız demediler geçen sene hele ki böyle kesin bir üslupla, neredeyse herkes susuyordu. Mart gibi biraz öğrenciler şahlandı o kadar her iyi haberde eskiden de böyle demişti demeye lüzum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 11 Ağustos 2021; 20:50:0 >
  • Oh be sonunda, şimdi artık korunarak (aşı) zıbam zıbam zıbam

• selindenizli S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bir de öyle yazıp her iyi haberi baltalıyorlar ya daha da itici oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.