< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (2. sayfa)

-
-
O anasının kucağından ayrılmak istemeyen bir andaval vardı blok attım jimi miydi neydi o nerede xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymundlutfu -- 11 Ağustos 2021; 20:16:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu forumda niye her şey kavga ve tartışmaya dönüşüyor neden sadece okullar açılıyor denilmiyor ya da neden sadece bu yıl online olacağını düşünüyorum denmiyor çok garip (sadece size demiyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dh ortamı serttir ama merttir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biliyorum psikolojik olarak zayıf olanlar burada barınamaz ama anlamsiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İngiltere 50k vakayla her yeri açtı hocam bizimkilerin de böyle bir şey yapması lazım
Çok basit 3 kelime, artık okulların kesin yüz yüze olacağını ve kapanmayacağını tasdikliyor:
"Artık aşı var."
Geçen sene de aynı şeyleri söylüyolardı diyen arkadaşlarla aynı açıklamaları mı okuduk anlayamıyorum.Geçen sene böyle net açıklamalar hiç yapılmadı,aşı da yoktu ki en büyük etken o zaten.Bence yüz yüze eğitim için zorunlu aşının yolu yapılıyor şuan.Aşı bulunmuşken okulları açmamak çok mantıksız olur,bu virüs yakın bir gelecekte sıfırlanmayacak zaten böyle yaşamayı öğreneceğiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: maymundlutfu
O anasının kucağından ayrılmak istemeyen bir andaval vardı blok attım jimi miydi neydi o nerede xdBir köşede ağlıyordur o şu an
-
Ben hala her bölümün açılacağını zannetmiyorum çünkü bu 1 yıllık bir planlama ister onu da pandemi döneminde yapmak zor. Üniversiteleri aç/kapa yapamazlar.
-
Hahhahhahaa sosyofobik nerdler KUDURUN
quote:
Orijinalden alıntı: HarveyinStajyeri
Bu mesaj silindi.Hakkıyla ortalama yapanlar mutlu :)
-
adamlar yks sıanvını 1 ay erteleyip sonra geri çekti hiç umursamadan türkiyede 1 gecede her şey değişir her şey
-
lise için benzer şeyler dendi mi
Üniversiteleri hiç açacağız demediler geçen sene hele ki böyle kesin bir üslupla, neredeyse herkes susuyordu. Mart gibi biraz öğrenciler şahlandı o kadar her iyi haberde eskiden de böyle demişti demeye lüzum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 11 Ağustos 2021; 20:50:0 >
Oh be sonunda, şimdi artık korunarak (aşı) zıbam zıbam zıbam
Kesinlikle bir de öyle yazıp her iyi haberi baltalıyorlar ya daha da itici oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X