istanbulda yurt sorunsalı
Arkadaşlar ben geçen sene istanbulda üniversiteye yerleştim.Bulunduğum okulun çevresinde devlet yurdu yoktu(başvursam da muhtemelen çıkmayacaktı) bu nedenle özel yurtlara bakmak zorunda kalmıştım.Özel yurt fiyatları geçen sene bile minimum 2 binken bu sene kaç olur tahmin bile edemiyorum.Ben ev bulmayı başardım ancak bu kadar öğrenci nasıl bu paraları verecek çok merak ediyorum,ev kiraları da aşırı yüksek.İstanbul kazananlar ve ailesi zengin olmayanlar ne yapmayı düşünüyor?
galatasaray üni
arkadaşlar galatasarayda hazırlığı bitirdim bu sene,okul ve hazırlıkla ilgili her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim
GSÜ HAZIRLIK
arkadaşlar gsü hazırlık sınıflarının birincilerini fransada dil okuluna yolluyormuş diye duydum,bu bilgi doğru mudur bilenler detaylı yazabilir mi koşullar vs
galatasaray sosyoloji
arkadaşlar kaç binle girdiniz
son kez hangisi gelir
tm 8.980
boun turizm 7692
gsü sosyoloji 8255
odtü siyaset 8709
odtü sosyoloji 16197
belki sabah öğreneceğim ama...
yks youtuberları
o kadar çok yks derecesi elde edip video çeken fenomen olan insan var ki bana çok tuhaf geliyor.hepsi de aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor,zaten ne söylenebilir ki bu işin bir formülü yok.sıralama sınavında olabildiğince test deneme çözüp kendini hazırlayacaksın insanlar buna ayıracağı zamanı dakikalarca youtubeda bu videoları izleyerek harcıyor.bu videoların çoğunda da derece yaparken bir günde neler yapıyordum tarzı içerikler var.bir insanın çalışma rutinini kopyalamak kadar sağlıksız bir şey olamaz.bahsettiğim youtuberları takip eden düzenli izleyenler ve bunun kendine bir şeyler kattığını düşünenler varsa yazabilir mi merak ediyorum.benim kaçırdığım bir şey var herhalde bu durumda...
EA NE GELİR
ösym pazartesiden önce açıklamayacak gibi,sizce ne gelir arkadaşlar sıralamam ea 8.980
ea ilk 10k
arkadaşlar eşit ağırlık ilk 10kya girenler sıralamalarını ve tercih listelerini buraya atabilir mi,genel eğilimi görmüş oluruz.ben başlıyorum ea 8.980
galatasaray-uluslararası iliskiler
boğaziçi-uluslararası ticaret
galatasaray-siyaset bilimi
odtü-uluslararası ilişkiler
boğaziçi-turizm işletmeciliği
galatasaray-sosyoloji
odtü-siyaset bilimi ve kamu yönetimi
odtü-sosyoloji
galatasaray üniversitesi
Galatasarayın sıralamaları baya bir yüksek,işletme ekonomi gibi bölümlerde devlet olarak boğaziçinden sonra geliyor.Ancak top üniversiteler listesi yaparken herkes odtü boğaziçi koç bilkent hatta itü falan derken gsü sayılmıyor.Bunun nedeni nedir acaba tamamen meraktan soruyorum.
online isteyenler
Üniversiteye giderken tek amacınız dersleri geçip diploma almaksa aöf okuyabilirsiniz arkadaşlar.Örgün eğitim olarak kazandıkları şeyi online okumak için ısrar eden bir topluluk,şaka gibisiniz.Üniversitelerin kampüsleri neden üniversite seçerken bu kadar büyük kriter oluyor,hiç düşündünüz mü?Neden bazı okullara apartman üniversitesi deyip dalga geçiyoruz,onlar da ders verebiliyor gayet.Üniversitede gittiğiniz konferanslar,katıldığınız etkinlikler,tanıştığınız insanlar(edindiğiniz network) hepsi size belki derslerden daha büyük katkı sağlar,iyi üniversitelerdeyseniz.Bu yönünü geçtim ortalama sosyal becerilere sahip her birey bu karantina,her şeyi evden yapma döneminden bunalır ve üniversitelerin açılmasını destekler.Vizyonsuz olduğunuz kadar asosyalsiniz de.Ben sağlık için açılmasını istemiyorum diyen palavracılar var bir de,eminim 1.5 yıldır kafeye,plaja,konsere,avmye hiç gitmemişsinizdir
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.833 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 226 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet