arkadaşlar gsü hazırlık sınıflarının birincilerini fransada dil okuluna yolluyormuş diye duydum,bu bilgi doğru mudur bilenler detaylı yazabilir mi koşullar vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GSÜ HAZIRLIK
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
size odtu siyaset gelmedi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü siyaseti gsü altına yazdım.odtü siyaset de gerilemiş
gsu sosyoloji miydi? aynen o yuzden sordum
evet sosyoloji
Benim araştırdığım dönemde yolluyordu, ödül olarak 500 veya 600 euro veriyordu. Masrafları vs karşılamıyordu. Vize kolaylığı sağlıyordu ve dil okullarıyla iletişime geçip anlaşmayı sağlıyordu sizin yerinize.
-
masrafları derken dil okulu ücretini de mi karşılamıyor?yoksa barınma vs mi kast ettiniz
Detayları pek hatırlamıyorum. Youtube'da yapan biri anlatıyordu. Gönderiyor ama masraflar büyük ölçüde sizin cebinizden çıkıyor. Neyi karşılıyor neyi karşılamıyor detayına hakim değilim maalesef. Youtube'da gsü hakkında videolara bakabilirsiniz. Benim yerleştiğim dönemde 3-5 tane video vardı şimdi çoğalmıştır.
-
böyle bir durum vardı fakat değişmiş de olabilir, o yüzden okula sormanız en mantıklısı
-
tamamdır teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X