Şimdi Ara

FOS ( SRO KORE) bikaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bi girmeyi düşünüyorum ama şimdi bu fosda
    level atlama olayında bizim oynadıgımız ingiliz serverina göre kolaylık varmı ?
    Ayrıca item malldan birşeyler alabiliyormuyuz ?
    tamamen ingilizce yapabılıyormuyuz ? görevler fln ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaruz -- 11 Haziran 2007; 14:29:38 >

• hiç girme bence hep sorun ingilizce olmaması tek sorun deil başka sorunlarıda var sana tavsiyem bulaşma
  • Niyeki sorunları söyle tamam o zaman girmiyeyim.Bir çok yenilik neden girilmesin ki .Ayrıca bu benim sorularıma cevap degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaruz -- 11 Haziran 2007; 17:04:27 >
  • 1 kasmnak aynı 2 tür karakter var 1 chinese 2 avrupa avrupalar kolay kasıor ama 15saniye aralıkla pot içior deşik yaratıklar görevler var ama oyunu ing yapamassın bence arknin dediği gibi bulaşma hem üyelik alamıon
  • nasıl alınmıo üyleik?
  • arkdasım isteyen herkesi bekleriz ksroya illede avrupa çarları seçicen die bir şey yok çin karakterlerinide seçebilirsiniz yeni skiller de var ayrıca 90 lw e kadar çıkabişlirsiniz lw 100 unequie bile var ismi ROCK bu konuları üst konuda tartışmaya açarsanız daha çabuk cvp alırsınız avrupa çarlarında pot 15 sn süreli içilio sadece mana ve hp için böle
    çin karakterlerde ise aksina daha da hızlı içio eskisine göre vede item mailden alınan şeler stallarda satılıo pegasus felan var dahsımı girin bakın

imzamdaki gibi ben wizard açtım bana göre avrupalılarda en iyi 2 çardan biri dieri de cleric zaten benim çarda yan skili cleric

neyse zewkler tartışılmaz seçim meselesi iyi oyunlar umarım aydınlatıcı olmuşumdur biraz

• üyelik alınmıyor derken ne demek istedin ? ben yahoo.co.kr ye üye olamadım verilen kssn lerin hepsinin üyeligi alınmış zaten.Bundan dolayımı üyelik alınmıyor diyorsun ? almanın kolay yolu varm? bu soruyu milyonlarca kez sordular biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kSRO ingilizce yapılabiliyor ben yaptım ama sadece normal SRO daki şehirler (jangan-dw-hotan) we görewler ingilizce yani awrupalı karaktere açıp jangan göerwlerini yapınca anlaşılır oluo... ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.