Düşündüğün kat sayıyı soyle mesela 100 tyt 70 ayt sence ham sayısal kaç getirir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fosforcuların sınava 2021'den zor demeyen hocaları linçlemesi (2. sayfa)
-
-
Hocam ben kendi çevremden örnek vereyim.
20k mezunu arkadaşlar genel olarak 95 TYT 55-60 arası AYT yapmışlar, AYT'yi 60 üstü yapan çok nadir etrafımda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube hocalarına gereksiz sempati beslemeyin en sevdiğiniz eyüpb herkesin morali bozuk düzgün kitap çözmemişsiniz diyo tamam ıkınma alacaz kitabını
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 tyt = 2024 tyt
2023 ayt yan branşlar = 2024 ayt yan branşlar
tek farklılık ayt matematik. 2021'e benzer geleceğini söylemek hayal satmaktır, yazık bu beklentiye girip insanlara hakaret ediyorlar. bu sene 4+4+4 muhabbetiyle gelen sağlam 12'ler faktörü de gözardı ediliyor.
-
bence çok net bir şekilde ayt mat 24>ayt mat 21
ayt 24 tamamen zor bir sınavdı. ayt 21 de ilk 10 soru+limit+log+dizi gayet kolaydı. Bu sene için aynı şeyi söyleyemem. etrafımdaki herkesin netleri 5-10 net düşmüş iken nasıl 21 e yakın gelmiyor onu anlamadım. 20 işaretleyen adam 9-10, 15 işaretleyen 7-8 netlere düştü arada uçurum fark var
21 geleceğini hiç sanmıyorum.
135 dakika zor tyt + o ayt
24 ayt, 21'den zor mu? Sanmıyorum.
(Tekrardan sıralama hesap sitesine bakayım dedim de
21-22-23 farkı ne öyle :) )
Yorumda yazmış kendisi Eyüp hocanın sonra yanlış anlaşıldım ayağı yapmış
Tyt kolaydı. Aytde sadece mat biraz sıkıntıydı. Fosfor pelinsuların zor demesi sınavı zor yapmaz.
-
Hocam ne dedi yayında şimdi bakmaya üşendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 11 Haziran 2024; 16:59:26 > -
O değilde insanlar bu boncuğun totosuna öyle bir kaldırdı ki herif ne dese haklı olduğunu düşünüyor
İnsan gibi yorumunu yapan birisine ters ters cevap vermesi de ayrıca tilt ediyor beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 11 Haziran 2024; 16:48:6 > -
Ne dedi sildiği yerde
-
Embesil, okuduğunuzu anlamaktan aciz misiniz, şeyimin sol yanından düşenler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk defa haklısın
-
utanmaz herif.kaç yaşına gelmiş dediği şeylere bak yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 11 Haziran 2024; 16:53:9 > -
Ayt matematik adina konusacak olursak ben 2023 de universiteye yerlestim konulari da ( matematik) deprem vakti bitirmistim tabi sinavda cikmadi orasi ayri. Yaklasik 1senedir de yks ile ALAKAM YOK. Bu kadar konusulmasinin uzerine dun sorulari indirip tabletten cozme firsatim oldu. 30 sorunun -geometri haric geometrim zaten yok- 21 ini cozebildim yaklasik 80 dakikada . Evet gerçekten acayip sertmiş dedigim sorular oldu , bu yorumu youtubeye yazsam belki de linclenecegim ancak 30 yaparken sinavda 10a düstüm 20 yapiyordum 3 soru ancak isaretledim diyenler BENCE gercekten hakkini vererek bu sinava calismamis. Benim fikrim bu yönde
-Sen kimsin lan sol şeyimden düşmüş
-Lan zibidi senin şu tırnağımın içindeki çöp var ya o kadar değerin yok
Ve hakkını haram etmekle alakalı bazı mülahazalar.
Şu üsluba sahip olmasının tek kaynağı matematik yapması. Egoya bak be. Tamamını izlemedim de sinirleri tavan yapmaya kısa kesit bile yetti.
Hocam 20 25 yapiyordum 10 yaptim ve bu 345in denemeleri+cikmislar+sonuç derece denemelerinde de böyle devam etmişti. Siz sınav stresini hesaba gerçekten katmıyorsunuz. Sınavdan önce 30 yapan adam sinav anı emin olduğu soru sayısını 10 15 görünce sınav kolay mı zor mu ayırt edemiyor. Kendisi yapamadı zannedip daha da strese giriyor. Sinavdan çıkınca benim de bazi sorulara yaparmışım aslında dediğim oldu ama süreç öyle rahat değil işte.
Hocam işte bu söylediğinize yorum yapamayacağım. geçen sene ben de sinavda cozemeyip eve geldigimde cozdugum 3 soru vardi. Keske sinava girseydim ben de yorumum daha adil olurdu.Benim esasen söylemek istediğim şey ben bu kadar süre sinavdan uzak kaldigim halde sorularin tarzini hala unutmamis isem 1sene cabalayip emek veren (?) Kisinin zorlanmamasi gerektigini dusundum ozellikle lti de. Sunun icin soyledim dun yanilmiyorsam mgy nin yayininda birisi yazmisti denk geldim hocam limitte bir soru vardi kalem oynatamadim falan deyince indirdim zaten sorulari. iki soruda BENCE limitin en temel kalibiyla yazilmis sorulardi mesela. Emeğinizden şüphem yok ancak ben bazı öğrencilerin kendilerine karsi durust oldugunu dusunmuyorum çalısma ve emek verme konusunda.
Dogrudur hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X