hocam sen 2023 te kaç net yapmıştın matta |
Fosforcuların sınava 2021'den zor demeyen hocaları linçlemesi (3. sayfa)
-
-
25 ayt 27 tyt yapmistim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hem o kadar egoist hem de bir o kadar da korkak birisiymiş .Demin videolarına baktım da Hemen de korkup yorumları kapamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 11 Haziran 2024; 17:35:20 > -
hocam yanlış hatırlamıyorsam sen 2025 te sınava girecektin.Yoksa vazgeçtin mi
-
Devam hocam . Seni şimdi hatirladim sanirim james ? Evet sinava girecegim kirik obp ile sinava girmek istemedim uni 1.sinifta geometri ,tyt mat ve tyt turkce calistim sadece. Bugun finallerim bitti nasipse 10 15 güne start verecegim yks calismaya
Biliyorum hepsini okumazsınız
Hiçbir zaman tribünlere oynamadım
Dediğim şey şu sınav kolay değil elbette zor ancak 2021 de 2021 tayfada oluşturduğu şok bu sınavda oluşmadı sıralama da 2021 gibi olmayacak 2021 ve 2023 ortalaması olacak.
Kendime sonuna kadar güveniyorum tüm ders paketlerinde o soruların kralını çözdüm ödf lerden bir sürü eşleştirme örnek gösterebilirim
Ama bu nesile anlatamıyoruz böyle devam etsinler devam ettikçe hüsran yaşayacaklar sonra birbirlerine hep aynı şeyi söyleyip birbirlerini teselli edecekler.
Nasılsa birgün sonra baktılar ki öğrenci zor denmesini istiyor kendini öyle teselli ediyor hepsi aynı kalıptan çıkmış gibi zor demeye başladı
Herkes yolunu kendi seçer yapacak birşey yok şunu unutmayınki sizi mutlu eden cümleler ve konuşmalar gerçeği yansıtmayabilir. Birileri bir sonraki tayfa ile mesut bahtiyar aynı hikayeleri konuşurken üzülen siz olacaksınız.
Son olarak
2024 ayt zor ancak sorular soru bankalarındaki zor sorulardan daha farklı değil düzgün çözüm yapan oturan inceleyen öğrenci mutlaka o soruların benzerlerini görmüştür. Ama 2021 ayt öyle değildi bir çok soruyla öğrenci yeni tanıştı o sınavda.
2024 tyt sorulari kolay değildi orta diyebilirim ancak sorun o sürede o soruları çözmek tabiki süre bakımından zor ve bu tüm tyt ler için geçerli bu yıla özgü bir durum değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail hoca -- 11 Haziran 2024; 20:11:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam haklı olduğunuz taraflar var ama 2021 yksnin ilk 12 konusu+log+dizi+limit yani totalde 10-12 soruyu orta ve ortanın üstü rahat yapardı. 2024de o ilk sorularda zaten herkes döküldü. İlk 15 soruda 9 boşum vardı. sınavda polinom sorusu aradım bulamadım ama normalde varmış adamlar polinom şeklinde bile sormamış. her denemede logaritmadan soru kaçırmıyodum bu sene sınavda kaçırdım. o soruya gelene kadar zaten mental açıdan bitmiştim
bu sınavda özellikle 10-25 net arası matematik yapanlar patladı. 20 yapan 10 netlere 15 yapan 7-8 netlere düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 11 Haziran 2024; 21:44:11 >
Siz ne dediniz ne yaptınız haberim yok ama 2023 ile 2021 ortalaması demişsiniz mesajda bu nasıl bir şey ki zaten biri en kötü biri en iyi sıralama çok geniş bir aralık yani. Biraz daha net olsanız güzel olur. Tabi ki kesin bir şey diyemezsiniz ama en geniş öğrenci profilini siz görüyorsunuzdur diye yazıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın
Yok hocam değilim sizi başka bir arkadaş vardı da o sandım
-
Yığılma 2022 de fazlaca yaşandı çünkü kolaydı ancak 2023 ölçülü bir sınavdı 2022 kadar yığılma olmadı olması gereken bir sıralama geldi
2021 de ise hakikaten pandemi dönemi ve zor bir yıl olduğu için düşük netlerle bile iyi sıralamalar geldi bu sebeple tahminim 2021 ile 2023 ortalamasında olacak tabi ki yanılabilirim ancak veriler bunu gösteriyor
21 ile 24 sıralamaları karşılaştırmak pek akıl işi değil iki sınavı kendi zamanına gore yorumlamak lazim.Ama eleyicilik olarak matematik nezdinde 24 gayet begendigim bir sınav oldu
Hocam 21e mi yakın olur 23e mi
2021 e daha yakın
Hocam ben de ayni görüşteyim. Benim netlere 2021de 5k 2023te 35k atiyor gibi bir şey. Tahminimce 20-25k gelecektir. tabii optik hatasi yapmadiysam zira sinav stresiyle her şey mümkün
2023-2021 ortalaması 2023'e yakın diyorum aslında ben. Bu ikisinin ortalamasının 0,8 ve1,2 ile çarpılmış hali arasında bir şeyler gibi geliyor. 1,2 kısmına daha yakınım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X