Şimdi Ara

Fosforlu Şişe Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
5
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimdeki fosforlu şişeyi nasıl yapabilirim? gerekli olan malzemeler nelerdir? birde maliyeti ne kadar tutar?

Fosforlu Şişe Nasıl Yapılır?

• Fabercastell ' in yeşil keçeli kalemini alıp Boş İçi su dolu absolut şişesine batırınca oluyordu ...
  • öyle oluyordu da uv kaynağı diye birşey varmış öyle daha fazla ışık yayıyormuş
  • Bi tane uv ışık alacaksın... BLACK LIGHT diye de geçer..
  • bu uv ışıklar bütün elektrikçilerde bulunur heralde değil mi?
  • Çoğunda vardır...
  • 1-2 tane fosforlu kalemim var.Karıştırsam,herhangi bir uv kaynağı olmadan nasıl görünür?Birde ne kadar suya eklemeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

1-2 tane fosforlu kalemim var.Karıştırsam,herhangi bir uv kaynağı olmadan nasıl görünür?Birde ne kadar suya eklemeliyim?

Şişeyi doldur olabildiğince at içine.

Pc mod bölümünde arkadaşın biri öyle yapmıştı Absolute şişesini suyla doldurup 3-4 tane fosforlu kalemin içini atmıştı. Işık tutunca gayette güzel oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

1-2 tane fosforlu kalemim var.Karıştırsam,herhangi bir uv kaynağı olmadan nasıl görünür?Birde ne kadar suya eklemeliyim?

Şişeyi doldur olabildiğince at içine.

Pc mod bölümünde arkadaşın biri öyle yapmıştı Absolute şişesini suyla doldurup 3-4 tane fosforlu kalemin içini atmıştı. Işık tutunca gayette güzel oluyordu.

Deneyeceğim ama uv ışık yok ne yazıkki

• quote:

uv kaynağı olmadan bu parlaklığı göremezsin
  • Lava lamp diye bişey var buna benzer bişey su felan oluyor içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

quote:

uv kaynağı olmadan bu parlaklığı göremezsin

Kalemi açmayı başaramadım,daha doğrusu fazla kurcalamadım,etrafı boyarım vs akşam akşam...Ufak bir deostik(roll) şişesine biraz su koydum,içinede yeşil kalemi bıraktım,baya renk verdi.Yarında uv ışığı hallederim pahalı değilse

• bitmiş halini ekle bende yapmak istiyorum
  • fazla pahalı değil blaclight 2-3 lira max. onun takılacağı sistem biraz pahalı gelebilir 10tl falan.ona alternatif olarak tüketimsiz lambaların içini açıp onlardan bişey yaparsın.kendine güveniyorsan açıklarım

yinede yazayım: duy kısmı sökülür ampüle giden 4 tel var onlar kesilir. iki tel blaclightin biu ucuna öbür kalan(yan yana iki tel) onlarda blacklightin diğer ucuna bağlanır
  • Hort :) bu konuda bahsedilen UV ışıklardan satıyorum, ilanlarımdan bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-kacirma-pc-kasa-ici-2-li-uv-duyarli-ccfl-aydinlatma--122309140

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.