Şimdi Ara

fosil avcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaotika

@massaimassai arkadaşım. Yazdıkların çocukları bile güldüren ipe sapa gelmez şeyler. Kusura bakma ama her koşulda bu ipe sapa gelmezliği bildirmem gerekiyor. Polemik mi?Birisi paragraf paragraf ipe sapa gelmez şeyler yazacak ben de oturup cevap vereceğim öyle mi? Masallar yazanlarla polemiğe girilmez arkadaşım. Muhatap almazsın ama saldırırsa karşılık verirsin elbette. Yolda giderken köpek bile saldırsa karşılık veriyorsun öyle değil mi?

Hele son paragraf. İşkembe-i kübradan tanım icad etmeye çalışma çünkü tanımlar 85 yıl önce Cumhuriyetin ilanı ile belirlendi. Cumhuriyetle hesaplaşma halinde olanlar o zamandan beri var. Çok hayal aleminde yaşıyorsun arkadaşım. Sana tavsiyem daha çok araştır. Görüntüler ve kesitlere takılmak yerine olayın bütününü görmeye çalış. Olaylara insan ve toplumbilim açısından bak. Tarihi araştır, olayların gelişimi nasıl oluyor. Senin dediğin gibi mi oluyor, benim dediğim gibi mi oluyor.

Sahi fosillere takmıştın sen kafayı. Bak sana tavsiye, Soros fonuna başvur onlar sana destek çıkar.. İçimden "sen kim fosil kim" diyorum ama forumdaki arkadaşlara ayıp oluyor.

Hakaret ganiyle:) Seviyenizle alakadardır...

Saygılarımla,

• quote:

Orjinalden alıntı: demonchild

massai'yi salla ya kaotika, yazıyor işte saçma sapan. yahu madem böyle soru sorup septik gibi takılıyorsun, o zaman septik gibi takılmakta bilgiye ilerleme biçimidir. al bi çelişki:D

not:zaten çürütülen tek akım septisizm denebilir felsefede:D

Yazdıklarımın saçma olup olmadığını bilemem ama bildiğim tek şey, doğru bildiğimi savunmamdır. KArşımdaki kim olursa olsun ,beni bundan alıkoyamaz. İster saçma olsun ister mantıklı...

Ben kimseyi ; yazdıklarıma ,yazmaları için zorlamadım. Saçma yazılarıma cevap yazan "akıllılar" düşünsün derim :)

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massaimassai -- 5 Nisan 2009; 3:19:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Not: Massaimassai nickli kişiyi blokladım. Bundan sonra ipe sapa gelmez ne yazarsa yazsın görmeyeceğim.

Benim için sizinle yazışmak zevkti...Niye böyle bir tasarrufta bulunduz anlamadım:)

Saygılarımla,
  • Fosil avcılığı hakkında bilgilenmek isteyen bir kişiye "Sizin pek sevdiğiniz bu hükümet başta olduğu sürece evrim ve paleontolojiyi unutun." cümlesiyle kestirmeden siyasete ve şeriata parmak basarak ortaya çıkan bir kişi sonuç olarak konu sahibini blokluyor
    Fosil avcılığı konusunda cadı avcılığı yapmanın mantığı yok diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massaimassai

quote:

Orjinalden alıntı: demonchild

massai'yi salla ya kaotika, yazıyor işte saçma sapan. yahu madem böyle soru sorup septik gibi takılıyorsun, o zaman septik gibi takılmakta bilgiye ilerleme biçimidir. al bi çelişki:D

not:zaten çürütülen tek akım septisizm denebilir felsefede:D

Yazdıklarımın saçma olup olmadığını bilemem ama bildiğim tek şey, doğru bildiğimi savunmamdır. KArşımdaki kim olursa olsun ,beni bundan alıkoyamaz. İster saçma olsun ister mantıklı...

Ben kimseyi ; yazdıklarıma ,yazmaları için zorlamadım. Saçma yazılarıma cevap yazan "akıllılar" düşünsün derim :)

Saygılarımla

laf koyduğunu sanmışsın ama yine demagoji..
    saçma yazıya saçma insanlr cevap yazmaz. senin saçmalarını anlayarak algı sınırının dışında olduğumuzu biliyoruz. algıu sınırın dahilinle saçmalığınla kalırsın.

• Fosil aramak için ideal mekanlar kurak bölgeler ve eski maden yataklarıdır. Türkiyede ne yazık ki en popüler fosiller olan dinozor fosili bulmak çok zor belki de yoktur. Türkiye dinozorlar çağında sular altındaydı. Belki trilobit gibi deniz canlıları fosilleri bulunabilir. Bunların şekli de zaten basit, kolay tanınabilir. Başarılar diyor konuyu tekrar aslına döndürmek adına bu postu atıyorum.
  • hocam sen resimlerini koy ben çok uzun süredir uğraşıyorum(10 yıl civarı oldu) bu işle

büyük ihtimalle anlarım ama genede güvenme

yalnız ülkemizde bulunan eski fosiller (50milyon ve öncesi)su canlılarına aittir.

@target human hocam trilobit dediğin şeyler baya değerli(nadir bulunan)diye biliyorum öyle elini atan bulamaz onları.bulmak için can çekişiyorum ama nafile.
  • Ben trilobit fosillerinin sık bulunduğunu zannediyordum. Belki de resimlerini çok gördüğüm içindir.
    Sanırım fosil avcılığına başlamadan önce kaynakları iyice taramak, resimleri incelemek lazım. Neme lazım belki de değerli bir fosili tanımayıp gözden kaçırabilirsin. Bence de arkadaşın dediği gibi resimleri koyarsan iyi olur. Fikir beyan edebiliriz belki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.