Şimdi Ara

FOSSIL CH2597 Erkek Kol Saati 120 TL HIZLIALDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FOSSIL CH2597 Erkek Kol Saati 120 TL, ben aynısının siyah kordonlusunu yine bu siteden 150 tl ye almıştım, gerçekten iyi fiyat, şık ve güzel bi saat bence, fiyatta gayet iyi.
    http://www.hizlial.com/u17.001.1655.0458/fossil-ch2597-erkek-kol-saati#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selten35 -- 8 Kasım 2012; 23:16:42 >

• buda bendeki saat

• resim

• siyah veya kahverengi deri kordon olsa kaçırmazdım
  • Moda markalarinin saatini almam. Saat, saatciden alinir. Bu butceyle bile Casio'dan uygun bir model bulunabilecegine eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kordon bulabilir miyiz kardeşim buna yaa? saatın kasası çok hoşmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selten35

FOSSIL CH2597 Erkek Kol Saati 120 TL, ben aynısının siyah kordonlusunu yine bu siteden 150 tl ye almıştım, gerçekten iyi fiyat, şık ve güzel bi saat bence, fiyatta gayet iyi.

dostum saatin kasa çapını yazman mümkün mü?
    çok küçük kadranlı oluyor sitedeki bilgilere göre 30-40mm demiş ama kolundaki saat oldukça büyük tam boyutu paylaşabilirsen memnun olurum

• kordonu farklı renk olsa daha iyi olur gibiydi ama yeşilde sportif bir görünüm sağlar diye düşünüyorum.fiyata gör çok iyi
  • 40 mm ölçtüm, ne çok büyük ne de küçük normal, resimin açısından çok büyük görünüyor sanırım, ayrıca bez kordon geçmeli rahatlıkla çeşitli deri kayışlar rahat takılır.
  • Markaya laf yok ama kordon çok kötü, o yüzden fiyat iyi galiba, birde deri kordon masrafını katıp ona göre fırsat olup olmadığını değerlendirmek lazım..
  • Seiko 5 Military tercih edilebilir gibi ama TR'de pek bulunmuyor. Ayrıca stok bittiği için konuyu taşıyorum.
  • bu kasaya bez kordon hiç yakışmamış bence deri olsa daha iyi olurmuş biraz daha koyu yeşil olsaydı alınabilirdi cıvık bir yeşil koymuşlar
  • bide şu 20 tl lik indirim puanı kampanyası olsa 100 tl ye alırdım, ayrıcahttp://www.hizlial.com/u17.001.5555.0304/swatch-svcg4000ag-erkek-kol-saati 160 TLbu modele gz kırpıyorum, bu modeli kullanan var mı, nasıldır

• forumdan kim aldıda tükendi :)
  • Sabah alayım dedim tükenmiş yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: selten35

40 mm ölçtüm, ne çok büyük ne de küçük normal, resimin açısından çok büyük görünüyor sanırım, ayrıca bez kordon geçmeli rahatlıkla çeşitli deri kayışlar rahat takılır.

40mm ise gayet iyi, 30a 40 yazmışlar of şaşırttı beni :))

Bu arada söylediğiniz swatch plastik kasalı bence yerinde incelemeden almayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 9 Kasım 2012; 0:11:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.