Şimdi Ara

FOSSIL FS4835 Erkek Kol Saati 199 TL KLİKSA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
18.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Saat tekrardan stoga girmis. İsteyen olursa fotograf atabilirim

Lütfen.

4 gun icinde teslim edilecekmis. Gelince yuklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen aldım , teşekkürler.
  • Benimki de dün elime ulaştı
    Çok şık duruyor ve boyutu ideal ölçülerde.
     FOSSIL FS4835 Erkek Kol Saati 199 TL KLİKSA
  • trendyoldan genç indirimi vs çeklerle daha ucuza maledilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

Konu dışı ama ben iki gün önce çekle birlikte avm den saat&saat ten guess guw10616g2 kodlu saati 175tl ye aldim ama direkt vitrindekini verdi satici sordugumda oyle oldugunu soyledi hafif kilcal cizikler var bu durum benim canimi sıktı buna takilmali miyim bir de siyah silikon kayış nerden bulabilirim

Merhaba,
    Saat ve saat her zaman vitrindeki ürünleri satar zaten. Kılcal çizikler çok can sıkıcı boyutta değilse sorun etmeyin. Sayım/temizlik esnasında olmuş olabilir. Kayış konusunda Sirkeci'ye bakmanızı öneririm (Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız). Saatinizi nato kayış ile de kullanabilirsiniz, bu tür kayışların yakışacağı bir model. (cheapestnatostraps sitesinden bakabilirsiniz)
  • tolgaee kullanıcısına yanıt
    trendyol da bu saat malesef yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaee

trendyoldan genç indirimi vs çeklerle daha ucuza maledilebiliyor

hocam trendyol devri bitti artık.
  • quote:

Bizim için linkli hesaplamalı bir çalışma yapsanda görsek?

Ben üşenmeyip trendyol butiğe girdim. Aynı model yok. 250tl civarı çocuk saati gibi bir model var oda bitmiş.

Sıcak fırsatların amacı piyasa fiyatı yada şuan en uyguna alınabilen fiyatta göre uyguna ürün bulup paylaşmak değil mi? F/p olarak ürünü değerlendirmek gerekir. Bakınız ürünü diyorum MARKA'yı değil.

Ha markaya göre diyorsan sahibindende de bir satıcı var,elinde kalmış mağza kapatmış sanırım. 180civarı fossil ilanları var. Ama bu model yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

Konu dışı ama ben iki gün önce çekle birlikte avm den saat&saat ten guess guw10616g2 kodlu saati 175tl ye aldim ama direkt vitrindekini verdi satici sordugumda oyle oldugunu soyledi hafif kilcal cizikler var bu durum benim canimi sıktı buna takilmali miyim bir de siyah silikon kayış nerden bulabilirim

Usta mağzada öyle olması çok normal ucuz etin yahnisi misali. Emin ol satıcıda o çizikleri,stok eritme fikriyle fiyatında indirim yapıp 200tl cviarı vermiş.

n11,gittigiidyor gibi satıcılarda senin aldığın gibi teşhirindeki yada gitmeyen saatleri uyguna veriyor. BUrda karar verecek olan biz alıcız.

Açılmamış kutu orjinal ürün alacaksak satıcıyı ona göre seçmeliyiz. Kliksa,hb, trendyol vs.. gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsprince

quote:

Bizim için linkli hesaplamalı bir çalışma yapsanda görsek?

Ben üşenmeyip trendyol butiğe girdim. Aynı model yok. 250tl civarı çocuk saati gibi bir model var oda bitmiş.

Sıcak fırsatların amacı piyasa fiyatı yada şuan en uyguna alınabilen fiyatta göre uyguna ürün bulup paylaşmak değil mi? F/p olarak ürünü değerlendirmek gerekir. Bakınız ürünü diyorum MARKA'yı değil.

Ha markaya göre diyorsan sahibindende de bir satıcı var,elinde kalmış mağza kapatmış sanırım. 180civarı fossil ilanları var. Ama bu model yok.

bu ürün kampanya dahilinde değilmiş evet 10 gün önce vardı ben farklı rengini tercih ettim 190 liraya geldi çok sıcak gelmedi bana makul alınabilecek fiyat avrupa fiyatlarını bazalıyorum trden saat alacağım zaman ama fiyat uygun alınabilir

• djkarakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne zaman sipariş etmiştiniz saati ?
    Ben ayın 27 sinde aldım ama hala tedarik aşamasında diyor.
  • Arkadaşlar komple bileği lastik gibi saran kordondan arıyorum, hani şu bilek kılı çeken, kopartan kordondan, yıllardır arıyorum bi türlü bulamıyorum, bu kordonun özel bir adı var mı hangi markalar bu kordondan kullanır, hayatımda bir tane çok güzel saatim oldu oda citizen marka bu şekilde bir kordona sahipti denize düşürdüm ve aradan 12 sene geçti hala aynısını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Hocam siz ne zaman sipariş etmiştiniz saati ?
    Ben ayın 27 sinde aldım ama hala tedarik aşamasında diyor.

bende 27 si gece aldım hala tedarik...............
  • Beyler aksama bitane birakinda bende alayim

• Saati çok begeniyorum ama elimde bi dünya saat var 1-2 sini satarsam alabilirim ...Değilse sıra gelmiyor

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kank07

Ne oldu yine mi bitti?
  • Tekrar stokta

• Aldim bitane durduk yere masraf ettik.

• Gelmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.