Şimdi Ara

FOSSIL FS4835 Erkek Kol Saati 199 TL KLİKSA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
18.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-qut

quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Stokta yoktu alamamıştım. İyi oldu stokta olması. Aldım bir tane.

2011'de Trendyol'dan çelik kordonlu siyah Fossil saat almıştım 140 tl'ye. Kaç yıl oldu tek çizik yok ekranında. Böyle güzel indirimlerle iyi oluyor Fossil saat.

hocam model no ya da foto paylaşabilir misin? :)

teşekkürler

Fossil BQ9395

Şimdi baktım siparişlerime 130 tl'ye almışım. Bazen denk geliyor bu fiyatlarda.
  • quote:

quote:

quote:

Stokta yoktu alamamıştım. İyi oldu stokta olması. Aldım bir tane.

2011'de Trendyol'dan çelik kordonlu siyah Fossil saat almıştım 140 tl'ye. Kaç yıl oldu tek çizik yok ekranında. Böyle güzel indirimlerle iyi oluyor Fossil saat.

hocam model no ya da foto paylaşabilir misin? :)

teşekkürler

Fossil BQ9395

Şimdi baktım siparişlerime 130 tl'ye almışım. Bazen denk geliyor bu fiyatlarda.

hocam en uygun 250 liralarda şu sıralar, buna benzer bişeyler almak istiyorum ben de, siyah yine, nasıl aldınız bedavaya almışsınız valla, güle güle kullanın :)

• kliksada şu an saat fiyatları Türkiyedeki en iyi fiyatlar
  • Stok bitmiş tekrardan.
  • Öyle denk geldi hocam. Daha da o fiyatlara bulamadım. Eylül 2011'de almıştım. Şimdi en yakın fiyata kliksa'daki saati gördüm aldım hemen.
  • dun gece stok geldi fiyati fiyati 210 tl yapmislar ardindan bu sabah baktigimda 299 tl olmus.saati alan arkadaslar gayet guzel kar etti hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awesome1905

dun gece stok geldi fiyati fiyati 210 tl yapmislar ardindan bu sabah baktigimda 299 tl olmus.saati alan arkadaslar gayet guzel kar etti hayirli olsun

Hızlıal 25 TL koduyla 234 TL alınabilirhttp://www.hizlial.com/fossil-fs4835-erkek-kol-saati/10387919?gclid=CPueyaWF3sECFasEwwodXxcAfQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

dun gece stok geldi fiyati fiyati 210 tl yapmislar ardindan bu sabah baktigimda 299 tl olmus.saati alan arkadaslar gayet guzel kar etti hayirli olsun

Hızlıal 25 TL koduyla 234 TL alınabilirhttp://www.hizlial.com/fossil-fs4835-erkek-kol-saati/10387919?gclid=CPueyaWF3sECFasEwwodXxcAfQ

hızlıal 25 tl kodu?

bu arada 210 olmadan önce ben de aldım, ürünü gönderilen oldu mu hiç?

• bugün dağıtıma çıkacak akşama elimde olur...
  • Benim saattede bir gelişme yok fatura hazırlanıyor hala...

Evet 299tl olmuş,biz uyguna aldık.

GElsinde görelim bakalım nasılmışş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

hızlıal 25 tl kodu?

bu arada 210 olmadan önce ben de aldım, ürünü gönderilen oldu mu hiç?

Finansbank cep şubeye girişi veriyor.

• Tedarik aşamasında diyor. İptal etmeden gönderseler bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Tedarik aşamasında diyor. İptal etmeden gönderseler bari.

Ellerinde stok var ki fiyatını 299 TL yaptılar, gönderirler merak etmeyin.
  • BNa oyle geliyoki siparisleri iptal edicekler daha kimse kavusamadi degilmi saatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 3 Kasım 2014; 15:28:18 >
  • Alan oldu sanırım. Resmini burada görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

BNa oyle geliyoki siparisleri iptal edicekler tedarik daha kimse kavusamadi degilmi saatine

Ürün hala satılıyor niye iptal etsinler. Kaldıki neredeyse bir hafta boyunca günde 3-5 tane satıldı.

İptal ederlerse kendileri bilir. Bende missilleme olsun diye. Sürekli ürün alır 2 gün bekler iptal eder dururumm
  • bugün elime ulaştı gerçekten güzel ve şık saat bileğim ince olduğu için normal oldu büyük saatlarden hoşlananlar için cazip olmayabilir..
    iptal etmezler çünkü ellerinde stok var....
  • zozolu Z kullanıcısına yanıt
    Ürün takibi yapabildin mi pat diye mi geldi?
    Kargolanmayı bekliyodun sende sanki?
    Bizede pat diye gelmesin

• Ürün takibi yok sitede ups mail atmış oradan takip ettim. Bugün geldi saat güzel şık. yalnız biraz ufak gibi bilekte, kalın bilekliler için ideal değil gibi ya da benim diğer saat büyük olduğu için göz aşinalığı belki de taktıkca alışırız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 3 Kasım 2014; 23:12:18 >
  • Saat kolunda bir resim atan olmadı, saatinizi yemeyeceğiz yahu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.