Şimdi Ara

fossil saat 58tl ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/fossil-fs4552-erkek-kol-saati-P160384659

edit: tükendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secoo120 -- 28 Nisan 2017; 3:3:15 >

• İmkansız...
  • Çok çirkin. Bu fiyata gönderirlerse çirkinliğine pek bakılmaz. Ben takmam ama.
  • verdim sipariş bakalım ne olacak
  • Aldım 1 adet satıştan kalkmadan
  • %94 indirim yazması normal mi. Yani eğer fiyat hatasıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 28 Nisan 2017; 2:35:35 >
  • Fiyat iyi
  • favorideydi tesadüfen gördüm bende hemen geçtim siparişi, muhtemelen gönderilmicek ama bu yanlışı nasıl yapabiliyorlar onu anlamadım? bu satıcıdan 2 kez alışverişim olmuştu.
  • Tesekkurler konu için sanırım sonuncuyu aldım çekle 52 TL'ye geldi.gonderirlerse sürpriz olur ama denemeden de bilemezdik
  • Çok teşekkürler hocam.1 adet te biz aldık :) Şansımıza yollarlarsa artık...
  • Turbo_ T kullanıcısına yanıt
    kısmet hocam ama umarım alanlar sizin gibi 1 adet almıştır.
  • çakma olamaz demi
  • Yorumlarda orjinal satmadiklarini söyleyen var, hatta mahkemeye verecegini söylemiş.

Replika içinde fiyat normal :-)
  • Fossil FS4552 Erkek Kol Saati
    STOKTAN AYNI GÜN KARGO'' %100 Orijinal-Sertifikalı Ürün''

bence yollama ihtimalleri yüksek
  • Bu fiyata orijinal olması imkansız
  • firmayı biliyorum, orijinal ürünleri paralel ithalatla satıyor. garantisi kendisi, yani yok. adamlar anasının gözü, göndermeleri imkansız.
  • Fossil yazarken ingilizcede büyük i harfi olmamasına rağmen bazi urunlerde FOSSİL seklinde yaziyor ilanda degil de size ulaşan urundeki yazilisa dikkat etmek gerek.
  • 58 liraya orjinal fossil gelecegini dusunenler var :) iyi guldum valla
  • beysaat ' ten aradılar. Siparişimi iptal etmemi istediler. %58 indirim yerine fiyatı 58 tl girmişler. Gerçek bedeli 403 liraymış. Pffffff çokta güzel saatti be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_ozen -- 28 Nisan 2017; 10:55:44 >
  • Beni de aradilar iptal etmemi istiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.