Şimdi Ara

foto değerlendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Photoshop ve Sony vegas üzerine yeni çalışmaya başladım daha doğrusu yeni sürümlerine yeni çalışmaya başladım ilk fotografım buydu bu hafta içinde introda yapmayı deniyeceğim sizce nasıl olmuş değerlendirme yapar mısınız..

İyi veya kötü Yeni bir başlangıç olarak eğerlendiriniz lütfen :) Herkese Teşekkür ederim şimdiden :)
     foto değerlendirme

• Arkadaşlar iyi yada kötü değerlendire bilirsiniz
  • Güncel arkadaslar Fikrinizi paylaşa bilir siniz ?
  • ScqaRy035 S kullanıcısına yanıt
    hevesinizi kırmak istemem ama bu tasarım çok istenen bir görsellik sunmuyor.
    özellikle de yazıların powerpoint'in hazır yazı şablonları gibi olması kaliteyi düşürüyor.

Her yazının ayrı bir font olması, fontlar arasında uyumun sıfır olması, yazı içeriklerinin font ile uyumsuzlukları
    ve fire style'in zemin ile anlaşamaması sonucunda çok istenilen bir görsellik -bence- elde edilememiş.

Bunun üzerinde çalışmanız ve çok çalışmanız gerekiyor. Özellikle böyle fit to path tipindeki yazılarla
    her font güzel görünmez. Tam ortadaki yazının daha belirgin olması sağlanabilir.

Yazıların haricinde zemindeki resim, fotoğraf daha iyi seçilebilir. Bunlar futbol mu, kayak mı, ne yapıyor ben anlamadım.

En tepedeki Anadolu yazısı da gerek font, gerekse style'in uyumsuzluğundan etkilenmiş.

Sonuçta; ben başarılı bulamadım, daha iyisi için bolca örnekler inceleyin, font kütüphaneniz olsun.

Kolay gelsin...

foto değerlendirme

• çok teşekkür ederim kardeşim güzel bir dille anlatmışsınız belirtim yeniyim sadece bu kadar oldu ama bunlar benim için heves kırıklığı değil elbette daha iyisin daha da fazlası için uğrasıcam teşekkürler :)
  • ScqaRy035 S kullanıcısına yanıt
    rica ederim, yeniden bu eksiklere göre tasarımlarınızı yaparak, görücüye çıkartın.
    ben veya konuyla ilgili arkadaşlarımız cevap vereceklerdir.

Tasarımlar için bol bol örnek inceleyin, özellikle advertisement sınıfındaki çalışmalar
    sizin yapacaklarınıza çok referans olacaktır. Pes etmek yok, yeniden, defalarca yapın,
    daha güzel olanlarları yavaşça ortaya çıkacaktır. Kolay gelsin...
  • Yardım için çok teşekkür ederim ileriki çalışmalarımda sizide memnun edeceğimden eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Foto Nasıl??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.