Bildirim
foto. mak. film izlemek için kullanabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bizde uğraşıyoruz ama yapamadık bir bilen yardım etseiyi olur -
ben ugraştım en sonunda çareyi buldum
gittim 50 ytl ye kart okuyuculu dvd aldım
tavsiyem işe yarıyoo... -
quote:
Orjinalden alıntı: senolildes
bizde uğraşıyoruz ama yapamadık bir bilen yardım etseiyi olur
hic mi baska isiniz yok sizin yahu; zaten üreten firma onda film izlenmesini isteseydi bunu size sunardi; ki böyle bisey yok; hadi kendinizi zorlayip yaptiniz biseyler. bu seferde sarj problemi ile karsi karsiya kalirsiniz, film 2 saat olacak ve o uffacik makina o filmi yürütecek. -
quote:
Orjinalden alıntı: metinardicli
quote:
Orjinalden alıntı: senolildes
bizde uğraşıyoruz ama yapamadık bir bilen yardım etseiyi olur
hic mi baska isiniz yok sizin yahu; zaten üreten firma onda film izlenmesini isteseydi bunu size sunardi; ki böyle bisey yok; hadi kendinizi zorlayip yaptiniz biseyler. bu seferde sarj problemi ile karsi karsiya kalirsiniz, film 2 saat olacak ve o uffacik makina o filmi yürütecek.
Bazen pratik fikirler hayattı çok kolaylaştırabilir. Ama haklısın galiba fotograf makinasının şarzı büyük sıkıntı şimdi şarz aletini takmak için üçlü prizi nerden bulabiliriz ki......... : ))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X