Şimdi Ara

Fotogerçekçi Türk oyunu Black State’e DLSS 3 ve Ray Tracing ekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotogerçekçi Türk oyunu Black State’e DLSS 3 ve Ray Tracing ekleniyor
    Yerli oyun stüdyosu Motion Blur tarafından geçtiğimiz ay ilk defa duyurulan büyük bütçeli tek oyunculu TPS aksiyon nişancı oyunu Black State için kısa bir süre önce Nvidia RTX fragmanı yayınlandı. Black State için yayınlanan ilk fragman zaten etkileyiciydi ancak RTX teknolojileriyle harmanlanan ve fotogerçekçi sahnelere kavuşan RTX fragmanı, görsel anlamda daha fazlasını sunuyor.

Black State, DLSS 3 ve Ray Tracing ile gelecek

Black State için yayınlanan 'RTX Announce' fragmanı görsel anlamda Türkiye’den çıkan en iyi işin bu oyun olacağını şimdiden gözler önüne seriyor. Aydınlatmalar, yansımalar ve ayrıntılar neredeyse fotogerçekçi kalitede. DLSS 3, Reflex ve Ray Tracing teknolojileri ile harmanlanacak olan Black State, görsel anlamda olduğu kadar esasında vadettikleriyle de Türk oyun dünyası için oldukça önemli bir iş olacak.

Black State neler sunacak?

Black State, hikaye odaklı, tek oyunculu, TPS bakış açısından aksiyon nişancı türünde AAA kalitede bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyundaki karakterimiz eski bir asker ve gizemli bir grup olan Architects'ler tarafından gizemli bir göreve çağrılıyor. Buradaki amacımız ise esir düşen bilim insanını kurtarmak. Bu süreçte kapıların neden olduğu gizemi de çözmek gerekecek. Kapılardaki gizem de ne? dediğinizi duyar gibiyim. Bunu daha iyi anlamak için hemen üstteki ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Oyunda kendisini benzerlerinden ayıran yepyeni bir gerçek zamanlı kapı mekaniği bulunuyor. Bu, herhangi bir yükleme ekranı olmadan bölümler arası geçiş yapılmasını sağlayan yepyeni bir özellik. Bu kapılar dinamik ve tekrarsız bir oyun deneyimi sağlamak için kullanılacak zira kapıların nereye açılacağı belirsiz olacak.

Ayrıca Bkz.Black State için ilk fragman yayınlandı: AAA kalitede Türk oyunu geliyor 

Unreal Engine 5 üstünde geliştirilen Black State, sadece fotoğraf gibi görünen sahnelerden oluşmuyor ve oyunda bol silah çeşitliliğinin yanında bolca da yakın dövüş ve animasyonları bulunuyor. Oyunda ayrıca boss savaşları da yer alıyor. Şimdilik Black State için bir çıkış tarihi yok ancak oyun PC platformuna Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkacak.

Kaynak:https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/600-rtx-games-apps-new-dlss-games-announced-gamescom-2024/

• Crysis'i kaldırır mı gibi bir soruyu buna da sorabiliriz artık

• Bir yapaylık var gibi. Nedense sarmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Oyun orijinal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    yok crysis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun da çok güzel olacak

Batılı firmalar dışındaki stüdyoların yükselişi başladı ve geneli de tutku projesi ile geliyor (2010'a kadar ki yapımcı kafası)

Oyun konusunda son 15 yıllık zevksiz günün ürünü dolu kısır süreçten kurtulacak gibiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 21 Ağustos 2024; 23:55:51 >
  • Aşırı yapay bence yapay zeka geliştirilmeli hareketler çok saçma evet emek var ama geliştirilmeli

• gerçekten öyle bir tek ben öyleyim sanıyordum 15 yıldır oyun oynamaıyorum denedim sarmıyor. gerçekten çok rafine oyunlar sardı piyasayı zevksiz keyifsiz ölü olarak değendiriyorum %95 ini

• Başarılar çıkınca bakarız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdiden tırt bir oyuna benziyor

• 10-15 yildir oyun oynamiyordum. 2 yil once steam ve bir kac oyun aldim kafa dagitmak icin acaip keyif aldim. Ama sonrasinda gercekten gunumuz oyunlarin hep benzer oldugunu farkettim ve hemen sikilmaya basladim. Indie game lerden umudum vardi ama yani orda da bence para kazanma ve devamlilik yok. Yine bir kac guzel oyun var ama bu buyuk iddiali grafikler neden sadece adam oldurmek icin planlanir ki. Nedir bu siddetin icimize surekli pompalanmasi. Daha farkli fikirler yok mu ya. Oyundaki grafikler inanilmaz. Illa tabanca ile adam mi vurmaliyiz?

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Sen ne anlarsın oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjerkan kullanıcısına yanıt

oyundan anladığım için tırt diyorum zaten. oyun ne hissiyat ne heyecan veriyor, donuk ruhsuz bir oyun. 10 sene önceki oyunların animasyon kalitesine sahip. oynanış derinliği sıfır. vuruş hissi yok. düşmanı vururken gerçekçi ragdoll hissi yerine scriptlenmiş animasyon hissi veriyor. nesini beğeneyim bu oyunun. unreal engine 5 gibi hazır motor kullanmışlar zaten onu da tam yapamamışlar. unreal engine 5 kullanarak 2 kişiyle yapılan daha güzel oyunlar var.

Biz 480x640 çözünürlükle carmageddon oynamışız. İnsanoğlu hep bir memnuniyetsiz. Biraz emeğe saygı.

• vjerkan kullanıcısına yanıt

ya kardeşim sen 480x640 çözünürlükle carmageddon oynadın diye herkes oynamak zorunda mı? emek verilen her şeyi beğenmek zorunda mıyız? nasıl bir kafa yapısı bu.

tabii ki de kullanıcının beğenisini kazanmak zorundalar, çünkü bu oyun kullanıcılara öpücük karşılığı değil, para karşılığı sunuluyor. parasını ödeyeceğim bir şeyi tabii ki de beğenmeliyim, beğenmediğim bir şeye de para vermem.

beğenmiyorsan almazsın kardeşim. Fıstık gibi oyun bence. Piyasada böyle oyun çok az zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.