Bildirim
Fotoğraf baskılı yazıcı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
canon ip7250 en iyi tercih olacaktır
foto baskı kalitesi sahiden yüksek kalitedir
sadece baskı yapar çok fonsiyonlu değildir. wifi, otomatik çift taraflı baskı, cd/dvd ye direk baskı özellikleri vardır
en önemlisi de uyumlu kolay dolan kartuşları vardır bir kere temin edip sonrasında sürekli olarak kolaylıkla doldurabileceğiniz şeffaf tıpalı oto reset bu kartuşlarla baskı maliyetinizi %90 oranında düşürürsünüz
bu seride kullandığınız mürekkep önemli eski seri canon mürekkepler bu seride renk sapması yapıyor maalesef pek çok satıcıda hala eski seri canon mürekkepleri vermeye devam ediyor. muhakkak bu seriye özel mürekkepler kullanılmalı bu seriye özel verdiğimiz ve CL100+V2 olarak kategorize ettiğimiz mürekkepler ile orjinallerden %95 farksız baskılar alabilirsiniz. -
Yardımınız için sağolun hocam. Biz yazıcıyı gümüş iletken basması için modifiye edeceğiz. Dolayısıyla önemli olan kolay dolum olması. Yazıcıyı araştırdım ve bize ufak fikirler verdi. Tekrar sağolun. -
Merhaba, Uzun zamandır sizinle irtibata geçememiştik Erdem Bey Bu yazıcıdan aldığım baskıların kalitesini artırmak adına acaba Rovi Premium ve Advanced kağıtlara yazıcıdan hangi kağıt ayarını uygulamak gerekir? Ben sürekli Canon Photo Paper Plus Glossy II türü seçerek yazdırıyorum, diğer ayarlarda ilk başlarda baskılar aldım ama açıkçası pek bir fark hatırlamıyorum. Bu yazıcıda (mg7550) farklı ayarlarda farklı kağıt deneyenler cevap yazarsa epey bir kişinin işine yarayacağını düşünüyorum...
-
-
ilginize teşekkürler, ben de sürekli o ayarlarda yazdırıyorum zaten. sadece biraz koyu tonlu çıkıyor rekler onu da koyuluğu düşürerek halledicez artık.
Bir diğer hatırlatmak istediğim konu; sizden aldığım kartuşlar gayet iyi başarılı devam ediyor ama mavi mürekkep sürekli hava veya tıkanma yapıyor. diğerlerinde bir sorun yok çok şükür, mavi biraz nazlanıyor, acaba neden?? merak ettim sadece
bir de bu yazıcı için tanklı besleme sistemi var mı, tavsiye eder misiniz eğer varsa?
devletlü'den sonsuz saygılar -
koyuluktan şikayet ediyorsanız "renk yoğunluk el ile ayarlama" kısmından palaklık ayarını açık olarak ayarlayın yoğunluk ayarını ise sürgüyü sola çekerek eksi(-) değerlere düşürerek aydınlatın
tıkanma değilde süngerin mürekkebi emmekte zorlanması aslında hava aldığında makşneye akıtma riskini ortadan kaldırmak için hava delikleri yok bu seri kartuşlarda zaten bildiğiniz gibi tıpasını açtığınızda mürekkep emişi hızlanıyor bir nevi güvenlik önlemi bu aslında.
besleme sistemleri var ama türkiyede pek bulamazsınız aliexpresste mevcut fakat montajı şusu busu filan uğraşmaya değermi sizin kararınız elbette
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X