Şimdi Ara

Kırtasiyeye siyahbeyaz ve renkli fotokopi makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, forumda arattım ama tavsiyeler ya 2014 ve altı yada daha amatör kullanımlar için yazılmış. Ben iş yerimde sorunsuz,güncel özelliklere sahip ( çift taraflı,A3,WiFi,çıktı,faks,tarama vs..) uygun fiyatlı cihaz arıyorum.Bu işte Prof olmuş nokta atış tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi firmayla görüşsem herkes kendi malını öve öve bitiremiyor ;) ilk açtığımda Ricoh marka 9000 basımda makina sürekli sorun çıkardı. Yen'i açtığımız için çekim adedi bilmediğimiz için kiralık makina sahiplerini memnun edemiyoruz.verilen kota yerine kendimize cihaz alırmıyızı araştırıyorum. Kullanıcı arkadaşların yorumu daha değerli (yanlış anlaşılmasın..) şimdilik aylık 1500 gibi çekim yaptım bir o kadarda kaçırdım (cihaz hep sorun çıkardı) önümüz yaz,rakam düşecektir..

Benim için önemli olan;

* uygun fiyatlı
    * çift taraflı çekim yapan
    * a3 çeken (projelerde Laz'ım oluyor)
    * toner maliyeti düşük
    * mümkün olduğunca çok sayfa çeken (15-30 bin arası okudum..)

http://urun.n11.com/fotokopi-makinesi/sharp-ar6020-20-kopya-a3-fotokopi-makinasi-yazici-tarayici-P135630820

http://www.vatanbilgisayar.com/brother-mfc-t800w-fotokopi-tarayici-faks-mukrekkep-tankli-wifi-yazici.html

Bu cihazlar işimi görür mü mesela? Yada farklı önerisi olan arkadaşların fikrini,tecrübesini rica ediyorum.

Sonuçta bu başlığı okuyan herkes buradaki bilgilerden faydalanacak ve güncel bir paylaşım olacak. Herkese tşkederim..

Not= benim bulamadığım başlık varsa lütfen yönlendirin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Salih Bey cevap için tşk ederim.Yorumunuzdaki linki inceledim. Canon'lar çok güzel ama Canon da istediğim cihaz rakamları baya yukarıda..REnkliye şimdilik 1000 TL civarı düşünüyorum.Sonrasına bakarız,Sizin tavsiyeniz de faks özelliği yok sanırım.Birde kartuş maliyetleri ve çekim sayısı da önemli,Canon'un kaç acaba..( siyah XL kartuşla 5565 gibi yazmış,renkli-? )

Brother da siyah-beyaz 6000 renklide 5000 sayfa iddia ediliyor ve yeni dolum 4 renk 150 TL civarına mal oluyor. Ne kadar doğru,baskı kalitesi nasıl bilemiyorum.Alıp kullanınca geri verme durumu da yok malesef.. Onun için kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var ;)

Canon'un fiyatı iyiymiş,50 TL de chip para veriyormuş :D zaten karışıktı iyice karıştı :))

Bir de fotokopi de en sorunsuz ve kaliteli marka hangisidir? Kırtasiyeci bir arkadaşım TOSHIBA dan şaşma diyor mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS182

Salih Bey cevap için tşk ederim.Yorumunuzdaki linki inceledim. Canon'lar çok güzel ama Canon da istediğim cihaz rakamları baya yukarıda..REnkliye şimdilik 1000 TL civarı düşünüyorum.Sonrasına bakarız,Sizin tavsiyeniz de faks özelliği yok sanırım.Birde kartuş maliyetleri ve çekim sayısı da önemli,Canon'un kaç acaba..( siyah XL kartuşla 5565 gibi yazmış,renkli-? )

Brother da siyah-beyaz 6000 renklide 5000 sayfa iddia ediliyor ve yeni dolum 4 renk 150 TL civarına mal oluyor. Ne kadar doğru,baskı kalitesi nasıl bilemiyorum.Alıp kullanınca geri verme durumu da yok malesef.. Onun için kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var ;)

Canon'un fiyatı iyiymiş,50 TL de chip para veriyormuş :D zaten karışıktı iyice karıştı :))

Bir de fotokopi de en sorunsuz ve kaliteli marka hangisidir? Kırtasiyeci bir arkadaşım TOSHIBA dan şaşma diyor mesela..

kolay dolan kartuslar dolum maliyeti çok çok azdır. örnegin 6*100 ml murekkebi 50 - 60 lira civarındaydı.

kyocera kullandık eski okulumda dolumunu ben yaptım 150 bine kadar gitti. ( 150 binde genel bakıma girdi cihaz, kullandıkca yıpranan parcalar var, drum, kağıt patenleri gibi )

okulumuzda tüm ülkedeki okullara ücretsiz dagıtılan kyocera 6230 kullanıyoruz. kolay kolay sorun çıkaran makine degildir. okuldaki 350 binde galiba. tüm türkiyedeki okullar kullanıyor.

toshiba konusunda bilgim yok. direk kullanıcıdan fikir alsanız iyi olur. satıcılar işine geldiğini soyleyebilir.

• Hocam ne alırsanız alın ama renkli yazıcıda lazer alın.

Mürekkepli hem yavaş oluyor hem kağıt ıslanıyor.

Bide canlı olmuyor.

Sırf renkli lazer yazıcı için tüm ilçeyi gezdim geçen hafta

Ayrıca farklı farklı iki yazıcı almanıza gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/kyocera-ecosys-m3540dn-cok-fonksiyonlu-fotokopi-makinesi-pm-ofisbilgbm35401

http://www.hepsiburada.com/kyocera-fs-6525mfp-a3-cok-fonksiyonlu-fotokopi-makinesi-pm-ofisbilgbfs6525

Kabaca aradaki tek fark A3'e baskı görünüyor..

Kyocera Türkiye Dağıtıcısıyla görüştüm ve 2 cihaz yerine tek cihazla siyah-beyaz ve Renkli işini çözebileceğim şeklinde yönlendirme aldım.

https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/index/products/product/taskalfa2552ci.html

bu cihaz benim işimi görürmüş..Kullanan arkadaşlardan yardım rica edelim.Toner maliyeti,yıllık bakım masrafı vs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.