Şimdi Ara

Vesikalık fotograf için yazici modeli tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem vesikalik cikarabilecegim hem de evde ders notlari ciktisini alabilecegim yazici olarak hangini tavsiye edersiniz ?( Max bütcem 500tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaswass -- 4 Aralık 2018; 14:2:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün inkjet yazıcılar ile fotoğraf kağıdına baskı alabilirsiniz dolayısıyla vesikalık baskısıda yapabilirsiniz. tabi bazıları daha kaliteli fotoğraf basar yüksek kalite fotoğraf baskısı için bütçenize uygun cihaz canon ip7250 olacaktır. kartuşlu bir cihaz orjinal kartuş kullanımı için küçük bir servet sahibi olmak gerekli ancak kolay dolan kartuşlarla kullanırsanız baskı maliyetinizde çok çok düşer. ancak doğru mürekkep kullanmak önemli bizim stoklarımızda bu cihaz ile uyumlu mürekkep chromalife100+v2 olaak geçen mürekkeptir.

kartuşla uğraşmayayım ve çok iyi fotoğraflar alayım dersenizde tanklı epson L805 L810 yada L850 modellerine bakın ancak tanklı oluşlarından ötürü ilk alımda çok yüksek maliyetlere malolacaktır. makul kalitede fotorğraf baskısı için epsonun 4 renk kullanan L serisi cihazlarını da inceleyin.
  • bütçeniz duşuk olduğundan dolayı , fabrikasyon tanklı almanız biraz maliyetli olucaktır

fakat epson veya canon un eski seri temiz cihazlarını bulabilirseniz dolan kartuş uyumlu gene sorunsuz uygun maliyetler ile baskı alabilirsiniz
  • Biraz araştirma yaptim da orta yollu bir yazicidan vesikalik ciktisini bazi kurumlar kabul etmiyormuş.

Ben yazicidan vesikalik cikarmaktan vazgectim.

Sadece renkli ve renksiz ders notlari alabilecegim,kartuşlari uygun ve murekkebini kendim kolay doldurabilecegim,wifisi olan bir yazici bakiyorum.Öneriniz var mi?

• Erdembaskı malzemenin dediği gibi canon ip7250 al derim. Bende gecen ondan aldım. Profesyonel fotoğraf cıktıları alabilirsiniz. Yalnız ben siyah düz yazı alamadım bir türlü ;)

• zamburlu Z kullanıcısına yanıt
    Vesikalik aldiysaniz eger hizli resim olarak fotografini yukleyebilir misiniz

• zamburlu Z kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdaswass

Başkan netten bir tane örnek vesikalık indirip çıktı aldım.
    Bu orjinal hali resmin.

Bu da remsin çıktı alınıp taratılartılarak yüklenmiş hali.

https://i.hizliresim.com/6a22zN.jpg

Tarama sonuçları her zaman biraz daha kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamburlu

Başkan netten bir tane örnek vesikalık indirip çıktı aldım.
    Bu orjinal hali resmin.

Bu da remsin çıktı alınıp taratılartılarak yüklenmiş hali.

https://i.hizliresim.com/6a22zN.jpg

Tarama sonuçları her zaman biraz daha kötü olur.

Alıntıları Göster
    Taratarak değil de fotoğraf makinesiyle çekip bilgisayardan yazdırsam sizce daha mı kaliteli olur ve vesikalıkları vereceğim kurumlar kabul ederler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdaswass

Taratarak değil de fotoğraf makinesiyle çekip bilgisayardan yazdırsam sizce daha mı kaliteli olur ve vesikalıkları vereceğim kurumlar kabul ederler mi ?

Alıntıları Göster
    Tabiki fotoğraf makinesiyle çekip çıktı alacaksınız. Ben size kalitesini göstermek amaçlı o çıktıyı taratıp yolladım. Yalnız vesikalık resim çekme ve oluşturma yöntemi için biraz netten araştırma yapmak lazım. Arka plan rengi vs gibi.

Not bu yazıcıda fotokopi ve tarama özelliği yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamburlu -- 12 Aralık 2018; 22:28:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.