Şimdi Ara

### FOTOĞRAF ÇEKİM TEKNİKLERİ ### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
72
Favori
55.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu daha çok video ayarı için gibi görünüyor. "özel beyaz ayarı" sadece seçtimiz bir fotoğrafın beyaz dengesini baz alarak pozlama yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersss

Bu daha çok video ayarı için gibi görünüyor. "özel beyaz ayarı" sadece seçtimiz bir fotoğrafın beyaz dengesini baz alarak pozlama yapıyor.

fotograf icinde gecerli The Auto Lighting Optimizer otomatik ışık iyileştirici diye geciyor onu standart ya da kuvvetli yap, o zaman aşırı koyu aşırı parlak yerler minumum duzeye iniyor, sectigin duzeye gore...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: omersss

Bu daha çok video ayarı için gibi görünüyor. "özel beyaz ayarı" sadece seçtimiz bir fotoğrafın beyaz dengesini baz alarak pozlama yapıyor.

fotograf icinde gecerli The Auto Lighting Optimizer otomatik ışık iyileştirici diye geciyor onu standart ya da kuvvetli yap, o zaman aşırı koyu aşırı parlak yerler minumum duzeye iniyor, sectigin duzeye gore...

Parlaklığın sebebini şimdi buldum !!!!!!!! enstantaneye bir bakar mısınız?? 1/6...o gökyüzü parlamasında kim parlasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 15 Mayıs 2012; 22:59:44 >

• Teşekkürler....
  • Rica ederim
  • Fotoğrafçılıkta bol bol beslenebileceğiniz bir dergi indirme sitesi...

http://magazinesdownload.com/by_category/art-photography.aspx

• pan çekim tekniği veliefendi
  • Bişey sormak istiyorum.Daha önceden pan çekimi ile ilgili bilgim pek yok ama bildiğim kadarı ile pan çekimlerde çekeceğiniz obje ile aynı hızda sizinde gitmeniz gerekmiyor mu?
    Yani pan olabilmesi için sizinde at üstünde olmanız gerekmez mi?
  • Atın üstüne binmektense, makineyle düşük enstantanede atı takip etmek yaklaşık 1/15 yada 1/30 ve at tam karşındayken deklanşöre basmak ve bir süre daha atı takip etmek (deklanşöre bastıktan 2sn sonra kadar) işi çözer
  • Yani örnek olarak dedim ama çekilen karede onun yapılma olasılığı az gibi.Demek istediğim o kare pan tekniği değilde sanki biraz farklı gibi geliyor
  • çemberlitaş hdr tekniği
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bişey sormak istiyorum.Daha önceden pan çekimi ile ilgili bilgim pek yok ama bildiğim kadarı ile pan çekimlerde çekeceğiniz obje ile aynı hızda sizinde gitmeniz gerekmiyor mu?
    Yani pan olabilmesi için sizinde at üstünde olmanız gerekmez mi?

1/60 atın gidiş yönüne doğru makineyi çeviriyorsunuz tabi formula 1 olsa değişir enstantene
  • cok guzel olmus pek bakamasam da bos zamanimda teker teker izlerim :)
  • Çok Faydalı Bi Konu Olmuş Özellikle Yeni Başlayanlar İçin Teşekküler.
  • Rica ederim
  • dehşet bir konu , elinize sağlık
  • 10 numara konu olmuş valla...
  • Rica ederim işinize yarıyorsa ne mutlu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.