Şimdi Ara

Fotoğraf çekmek yasak mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
7.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

Sığ görüşlü insanların sayısı gün geçtikçe artıyor.
    Görünmeyen Adam , O403 , iceWave , Robinson_Crusoe bunlar hangi çağda yaşadıklarını ya unutmuşlar yada gözü kapalı herşeyin tersini savunuyolar. Adam caminin resmini çekiyo görende Mit Müsteşarlığında veya Askeriye önünde fotoğraf çekiyor sanır. Polis kafasına göre ahkam kesmiş işte varmı başka bi açıklaması.
    börtü böcek falan çek panpa sende...yeni keşfettim bu şarkıyıda sizlere armağan ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

börtü böcek falan çek panpa sende...yeni keşfettim bu şarkıyıda sizlere armağan ediyorum..

Alıntıları Göster
    bu başlık ve içerisindeki yorumlar organize bir şaka heralde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bu başlık ve içerisindeki yorumlar organize bir şaka heralde ?

Alıntıları Göster
    Geçen büyük bir Avm'de arkadaşın fotoğrafını çekeyim dedim güvenlik geldi " -beyefendi burda fotoğraf çekemezsiniz,yasak" dedi ve şaşırdım telefonu cebime koydum...Tuhaf aslında ama malesef gerçek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Babanın mekanımı zannediyorsun her yeri sen, kafana göre fotoğraf çekiyorsun, tabiki çekemezsin git evinin odanın fotoğrafını çek ödev sede okulun hocanın fotoğrafını çek,

Arkadaş şakamısın ? İlkokul mu burası ? Profesör anlamaz polis falan. Çektin mi , çekmedin mi ? Soracağı tek soru bu.. Ayrıca manzara fotoğrafı , kalabalık fotoğraf , macro fotoğraf ... konuları belirleyen onlar.. Hocam durun sizi çekeyim bana ona göre not verin mi diyeyim ? Tey Allah'ım ya !
  • Resim çizmek günah, fotoğraf da resim olduğu için öyle algılayarak izin vermemiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Resim çizmek günah, fotoğraf da resim olduğu için öyle algılayarak izin vermemiş olabilirler.
    bu işin kısa yolu gir bi karakola ödevim var kardeşim terörist değilim profesör de terör örgütü lideri değil de izin al sana kaşeli bi ufak kağıt versinler (hani arabanın benzini bitince küçücük bi not kağıdı veriyorlar ya) onunla istediğin kritik noktanın fotoğrafını çek gönül rahatlığıyla yoksa aynı problemi üniversitede bende yaşadım iki saat dil döktüm i.nelere ;)
    aslında her yer patlıyo bombalanıyo yani polisin de bu derece paranoyak olması birazda normal hani

• quote:

Mağara nasıl bilader ? Bu oyuncu grubu film çıkartıyo ! Yeni mi keşfettin ! Ayıp ama.

sakinim.

• quote:

Orijinalden alıntı: komanlas

Mağara nasıl bilader ? Bu oyuncu grubu film çıkartıyo ! Yeni mi keşfettin ! Ayıp ama.

sakinim.

sizinkinden iyi olmasın 3 oda bi salon ayrıca kombili ve kotasız internet var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komanlas

sakinim.

sizinkinden iyi olmasın 3 oda bi salon ayrıca kombili ve kotasız internet var...

Alıntıları Göster
    git camiye bağışta bulun, makbuz kessinler sana. sonra çatır çatır fotoğraf çek. polis geldiğinde de "burası benim özel mülküm sayılır, bakın camiye harcadığım para bu" diyerek makbuzu göster.

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

git camiye bağışta bulun, makbuz kessinler sana. sonra çatır çatır fotoğraf çek. polis geldiğinde de "burası benim özel mülküm sayılır, bakın camiye harcadığım para bu" diyerek makbuzu göster.

Alıntıları Göster
    Çok saçma gerçekten çekmek isteyen her yerden çeker.

Eğer terörist felansa alır 500mm lens ya da onu da geçtim 30x optik zoomlu bir dslr like alır 900 tl ye fizandan çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Çok saçma gerçekten çekmek isteyen her yerden çeker.

Eğer terörist felansa alır 500mm lens ya da onu da geçtim 30x optik zoomlu bir dslr like alır 900 tl ye fizandan çeker

Alıntıları Göster
    Seneye fotoğrafçılık dersi var.Seneye eziyet başlıyor benim için.Buranın halkı görgüsüz,insanlıktan çıkmışlar.Evrim geçirmişler resmen.Beni fotoğraf çekerken gördüklerinde siyah tenli olanların beyaz tenli olanlara garip bakması gibi bakacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Seneye fotoğrafçılık dersi var.Seneye eziyet başlıyor benim için.Buranın halkı görgüsüz,insanlıktan çıkmışlar.Evrim geçirmişler resmen.Beni fotoğraf çekerken gördüklerinde siyah tenli olanların beyaz tenli olanlara garip bakması gibi bakacaklar

Alıntıları Göster
    olayı İslam düşmanlığına bağlamak gerçekten ilginç
    polisin yaptığıysa işgüzarlıktan başka birşey değil, kimbilir belkide yeni mezun olmuş eline geçen yetkiki egosunu tatmin etmek için kullanmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Geçen büyük bir Avm'de arkadaşın fotoğrafını çekeyim dedim güvenlik geldi " -beyefendi burda fotoğraf çekemezsiniz,yasak" dedi ve şaşırdım telefonu cebime koydum...Tuhaf aslında ama malesef gerçek...

Bir zamanlar İstanbul'da yaşarken :((( en nefret ettiğim şey AVM'lerde resim çekilmesiydi. Hep yasaklanmasını savundum. Özellikle kalabalık grupların bitmek bilmeyen fotoğraf sevdası yüzünden dakikada 5 defa flaşlar tarafından taciz edilmekten nefret ediyorum.
  • quote:

Resim çizmek günah, fotoğraf da resim olduğu için öyle algılayarak izin vermemiş olabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Dinimzie göre fotoğraf günah ya ondandır yasaklanmıştır , yakında makinaların türkiyeye gelişide durur , kaçak getiririz

Bikerede din üzerinden reklam propaganda yapmasanız şaşarım. Burasıda inci sözlüğe benzemeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Dinimzie göre fotoğraf günah ya ondandır yasaklanmıştır , yakında makinaların türkiyeye gelişide durur , kaçak getiririz

Bikerede din üzerinden reklam propaganda yapmasanız şaşarım. Burasıda inci sözlüğe benzemeye başladı.

Alıntıları Göster
    Seçim günü TBMM'nin resmini çekeyim dedim çıkardım makineyi ordan polis düdük çalmaya başladı ben de bastım deklanşöre bastım deklaşöre ; Ankara'ya ilk kez gidiyorum adam bana düdük çalıyor makineyi görünce yok yea.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Seçim günü TBMM'nin resmini çekeyim dedim çıkardım makineyi ordan polis düdük çalmaya başladı ben de bastım deklanşöre bastım deklaşöre ; Ankara'ya ilk kez gidiyorum adam bana düdük çalıyor makineyi görünce yok yea.

Alıntıları Göster
    Yakında bütün fotoğraf makinaları toplanacak haberin yok mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Yakında bütün fotoğraf makinaları toplanacak haberin yok mu.

Alıntıları Göster
    Bana bir polis gelip resim çekersen seni içeri alırız derse,ertesi gün kendisini Şırnak'ta bulur. Ayrıca böyle katı kurallar sergilemeye devam ederlerse bir kaç günde basın kartı işini hallederim,sonrada paşa paşa gitmek zorunda kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bana bir polis gelip resim çekersen seni içeri alırız derse,ertesi gün kendisini Şırnak'ta bulur. Ayrıca böyle katı kurallar sergilemeye devam ederlerse bir kaç günde basın kartı işini hallederim,sonrada paşa paşa gitmek zorunda kalırlar.

Polisi Şırnak'a yollayabiliyorsanız, öğretmeni de Siirt'ten İstanbul'a postalatabilirsiniz diye düşünüyorum. Böyle bir iyilik yapar mısınız bana? Ciddi olarak soruyorum öyle dalga amacım falan yok. Bir ömür boyu duacınız olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

Polisi Şırnak'a yollayabiliyorsanız, öğretmeni de Siirt'ten İstanbul'a postalatabilirsiniz diye düşünüyorum. Böyle bir iyilik yapar mısınız bana? Ciddi olarak soruyorum öyle dalga amacım falan yok. Bir ömür boyu duacınız olurum.

Alıntıları Göster

Fotoğraf çekmek yasak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

İmkanım olsa canım feda. Yakın bir arkadaşımın babasının emniyette tanıdığı var. İşte bir gün bu arkadaşım ve bir kaç arkadaşı mekandan çıkmış gidiyorlar(arabanın şoförü var o sürüyor arabayı)heh işte bunun moral zaten alt üst. İşte bu iniyor arabadan sahile karşı bir yerde banka oturuyor sigarasını yakıp,içkisini içerken polis buna küfürlü sözler söyleyip jobla vuruyor.İşte o ara şoför falan giriyor ayırıyor. Şoför polisin tipini iyi aklına kazıyor. İşte sonra bunun ağzı yüzü dağılmış hastaneye götürüp darp raporu alıyorlar. Sonra o polisi bulup darp raporuyla o polisin sicil numarasını o tanıdıklarına söylüyorlar. Bu olaydan bir kaç hafta içinde polis Şırnak'a sürülmüş. Arkadaşım bunu bana anlatmış emniyetle ilgili bir şey olursa bana söyle yeter demişti. Ne derece doğru bilemem,ha bizimde tanıdıklarımız var ama şuanki emniyette ve yönetimde yok anca yer altında bazı tanıdıklarımız var onlarda kendi hesabımızı kendimiz kesmek için yetiyor. Ama daha o derece ilerleyen bir konum olmadı ama olursa arkamın sağlam olduğunu biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.