Şimdi Ara

fotograf formatındaki yazıyı word' çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotograf formatında olan yazılı bir metini word veya excelle çevirme konusunda yardım...

• OCR yazılımı vardır tarayıcıdan taradıktan sonra gif olan yazıları ocr yazılımıyla biraz uğraşarak text haline getirebilirsin.
  • fotoğraf şeklindekini çevirek zor öyle bir program var mı ki?
  • ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Incl.Keymaker.PROPER.READ.NFO-ZWT diye bir programın bu iş çözdüğünü duydum.ama programı bulamadım.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
  • AbbyyFineReader'ı buradan, Türkçe dil paketini (Türkçe desteğini) de buradan indirebilirsiniz. Ancak program trial dır. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicked

ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Incl.Keymaker.PROPER.READ.NFO-ZWT diye bir programın bu iş çözdüğünü duydum.ama programı bulamadım.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Abbyy nin Screen shot diye küçük bir programı var İngilzce yazıları word e veya excel e çeviriyor ama resim ne kadar kaliteli ise o kadar iyi sonuç alınıyor ve büyük bir program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

AbbyyFineReader'ı buradan, Türkçe dil paketini (Türkçe desteğini) de buradan indirebilirsiniz. Ancak program trial dır. Kolay gelsin.

Türkçe yi deneyeceğim bakalım ne olacak..sağol dost.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabirim ingilizce.
    türkçe desteği yazı tanımak için. .
  • belgeyi taratabiliyorsan tekrar tarat ve pdf olarak kaydet. sonra text secebiliyorsun.
  • arkadaşlar programı kurdum birde türkçe yamasını buldum.Süper bir şey bu .Yanlız tarayıcıda tarattığın resimdeki yazıların fontu büyükse çok iyi çalışıyor.Yoksa işiniz biraz zor . HERKESE TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.