arkadaşlar fotograf formatında olan yazılı bir metini word veya excelle çevirme konusunda yardım...
OCR yazılımı vardır tarayıcıdan taradıktan sonra gif olan yazıları ocr yazılımıyla biraz uğraşarak text haline getirebilirsin.
fotoğraf şeklindekini çevirek zor öyle bir program var mı ki?
ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Incl.Keymaker.PROPER.READ.NFO-ZWT diye bir programın bu iş çözdüğünü duydum.ama programı bulamadım.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
AbbyyFineReader'ı buradan, Türkçe dil paketini (Türkçe desteğini) de buradan indirebilirsiniz. Ancak program trial dır. Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: nicked
ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Incl.Keymaker.PROPER.READ.NFO-ZWT diye bir programın bu iş çözdüğünü duydum.ama programı bulamadım.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Abbyy nin Screen shot diye küçük bir programı var İngilzce yazıları word e veya excel e çeviriyor ama resim ne kadar kaliteli ise o kadar iyi sonuç alınıyor ve büyük bir program.
quote:
Orjinalden alıntı: atakan84
AbbyyFineReader'ı buradan, Türkçe dil paketini (Türkçe desteğini) de buradan indirebilirsiniz. Ancak program trial dır. Kolay gelsin.
Türkçe yi deneyeceğim bakalım ne olacak..sağol dost.
arabirim ingilizce. türkçe desteği yazı tanımak için. .
belgeyi taratabiliyorsan tekrar tarat ve pdf olarak kaydet. sonra text secebiliyorsun.
arkadaşlar programı kurdum birde türkçe yamasını buldum.Süper bir şey bu .Yanlız tarayıcıda tarattığın resimdeki yazıların fontu büyükse çok iyi çalışıyor.Yoksa işiniz biraz zor . HERKESE TEŞEKKÜRLER...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme