Şimdi Ara

VCD YADA AVİ DOSYALARINI DVD FORMATINA ÇEVİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    .DAT .AVİ .MPEG UZANTILI DOSYALIRI DVD PLAYERDE SEYRETMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR.NORMAL VCD FORMATINDAKİ FİLMLERİDE DVD DE SEYREDEMİYORUM.DVD YE DÖNÜŞTÜREN MUTLAKA BİR PROGRAM VARDIR.ADINI BİLEN VARSA BANA P.M ATARSA SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

• YA ne uğraşıon yaz google'a bulsun ,indir!
  • ne yazacagım da bulayım.adını bilsem zaten bulurdum
  • TMP ENCODER ÇOK GÜZEL VE BEDAVA Bİ PROGRAM DVD DESTEĞİ MEVCUT
    yalnız dvd desteği sınırlı kullanım olması gerek crack indirmen gerkebilir
  • Tmp encoder programı dat uzantılı dosyaları tanımadığı için vcd gear 3.55 sürümünü internetden indirirsen bu programla dat uzantılı dosyaları mpeg-1 çevirirsin çevirme işleminde encode yapılmadığı için çok kısa sürecekdir.
    Daha sonra tmp encoderla bu mpeg dosyasını dvd (Mpeg-2) formatına çevirirsin.
  • Ya şimdi sn VCD formatındaki filmi izleyebilmek için boş DVD'leri mi harcayacaksın? Bence git en ucuzundan bi VC player al, uzun vadede daha hesaplı olur... Ayrıca DVD playerlar VCD göstermiyor muydu ya?
  • ya ben dvd player aldım.LG marka ve bende dvd lerin VCD destegi oldugunu sanıyordum.ama bu salak dvd de vcd desteği yok.şimdi birde vcd mi alayım.mecburen dvd ye cevirecegim.sakalak saol verdiğin bilgi için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil işine yaramıştır umarım fakat
    bu çevirme işi filmin uzunluğuna göre saatler alır yani çok zaman gerektiren bi iş
  • biliyorum ne yazık ki [lamer]
  • DVD player vcd formatındaki tüm filmleri okuyabilir. Bunun dışında dvd formatı 720*576.dır. elindeki dosyaların mpeg-1 ya da mpeg-2 olduklarını bilmen gerekir. mpeg-1 yani 352*288 formatını dvd.ye çevirmek gereksizdir.

Mpeg-2 dosyalarını sonique mydvd programı ile dvd film formatına çevirirsin de bunları dvd player.da okutabilmen için bir dvd writer.a ihtiyacın olacak. bunun dışında dvd player.lar sadece dvd ya da vcd formatındaki filmleri okurlar. kesinlikle mpeg-1 ya da mpeg-2 dosyaları ile avi ve .dat dosyalarını tek başlarına okuyamazlar.

Sana bir nero yeter. video cd oluşturmayı seç ve ilgili .dat ya da mpg ya da avi dosyasını sürükle bırak. gerekliyse nero çevrim işini yapacaktır.
  • kardeşim öyle şeymi olur nasıl Vcd yi okumaz DVd player, hangi çağda yaşıyoruz Kopya vcd leri okumaz o ayrı mesele.
  • mpeg dosyalarını dvd yapmak için bir yol buldum ama cok uzun total video converter ile video filese tıklayım AVI ye tıklaıp XAVI yi secip aviye cevirdikden sonra movie maker ile flim şekline getirebilirsin ama flimin köşesinde total video converter reklamını görürsün başka yolu varsa söleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.