Şimdi Ara

MKV Filmden Ses Dosyasını Ayırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkaşlar. Star Wars 3 ü HDTV olarak yeniden indirdim ama dili rusça. Elimde başka bir SW3 HDTV var onunki orjinal dilinde. Bu ingilizce olan dil dosyasını eskisinden çıkarıp yeni indirdiğim filmin içine koyacağım (mkvtoolnix ile) ama bu ingilizce dil dosyasını nasıl çıkaracağım eski filmin içinden?

• Tam emin değilim ama tsMuxeR işini görür....
  • MKV Extract ile sesi çıkarabilirsin.
  • Mkvmerge GUI ile de yapabilirsin.

Filmi ekle, görüntü dosyasının yanındaki işareti kaldır sadece ses dosyasını işaretle. Alt tarafta Output filename yazan yerde filmin uzantısını .ac3 olarak değiştir. Start muxing de kısa bir süre sonra hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Mkvmerge GUI ile de yapabilirsin.

Filmi ekle, görüntü dosyasının yanındaki işareti kaldır sadece ses dosyasını işaretle. Alt tarafta Output filename yazan yerde filmin uzantısını .ac3 olarak değiştir. Start muxing de kısa bir süre sonra hazır.

bunu yazmak için girmiştim.Uzun süredir bu programı kullanıyorum.Gayet güzel.Tavsiye ederim
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizle Mkvmerge GUI ile dediğiniz gibi sadece ses dosyasını işaretliyerek ayırdım, film .ts uzantılı olduğu içinde tsMuxeR ile ses dosyasını yeni filme attım
  • Çok uzun sürerse filmin birini gom playerda diğerini başka bir oynatıcıda aç birinin sesini kıs diğerinide tam ekran yap senkronu tutturdun mu süper olur :D
  • süper oldu.. teşekkürler.. ;);)
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    3 yıllık konuyu bi teşekkür mesajı için mi hortlattiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napayım
    Şimdi lazım oldu
    Çözüm de burada buldum :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Mkvmerge GUI ile de yapabilirsin.

mkvmerge guı bende vardı sadece sesi nasıl çekip alabilirim diye uğraşıyordum filmin tiki kaldırıp kaydetmek aklıma gelmedi meğerse çözüm basitmiş Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_cem -- 13 Aralık 2020; 16:53:9 >
  • mkvextrackgui programını mkvtoolnix'in içine kopyalayıp çalıştırıyorum.

fakat mkvextrackgui programına mkv bir film yada dizi ekleyince, mkv içeriği altsekmede çıkmıyor.

daha önce hiç böyle bir hata ile karşılaşan oldumu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.