Şimdi Ara

Fotoğraf Makinam için Tripod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Nikon s2500 fotoğraf makinesi var.Buna bir tane de tripod almayı düşünüyorum ancak nasıl bir şey almam gerek?Yani büyük tripodlar var şu profesyonel makinalar için olan,onların girişi benim makinem için de uygun mudur?Ya da bu tarz makineler için başka türler mi var ? Bu olaylarda pek anlamadığım için soruyorum da... Ayrıca 2. el alayım diyom elinde olan varsa düşünebilirim...

• Tripod yuvaları standart oluyor ama kompakt bir makine olduğu için çok iyi model almanıza gerek yok

Vanguard MK-1 modeline bir göz atın
  • Yuvaları evrensel, internette 15 liraya bile tripod var, kompakt için hepsi iş görür.
  • İleride dslr camera almayı da düşünüyorum,o yüzden onu da düşünerek mi bi şeyler alsam yoksa şimdilik iş gören bir şey yeter mi?
  • ?? Yok mu bi tavsiyesi olan arkadaşlar?

Orite JMC TR-130 Tripod bu nasıl, bimekste gördüm fiyatıda uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winner44 -- 9 Şubat 2013; 18:00:14 >
  • Makine ağırlığı 1 kg civarına çıkmadığı müddetce her türlü tripod iş gorur. Ki Nikon s2500 117 gr miş. Eğer istanbuldaysaniz hayyam' a gidin beğendiğiniz bir tripodu alin. Ben nex f3 için hayyamdan 32 tl Ye tripod aldım. Şahsen memnunum. Bu boyutta bir makine için 100 tl civarı tripod parası vermek mantıksız. Bence tripod kafalarıni araştırın . Seciminizde etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_2 -- 9 Şubat 2013; 21:28:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner44

?? Yok mu bi tavsiyesi olan arkadaşlar?

boyu 106 cm kısa fotoğraf çekmek için eğilmek zorunda kalırsınız. boyu en azından sizin byunuz kadar olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_2

quote:

Orijinalden alıntı: winner44

?? Yok mu bi tavsiyesi olan arkadaşlar?

boyu 106 cm kısa fotoğraf çekmek için eğilmek zorunda kalırsınız. boyu en azından sizin byunuz kadar olmalı

Sagolasn ahmet bi kac sene sonra slr makine almayı düşünüyorum o yüzden acaba onu da düşünerek alsam mi diyorum yoksa simdiluk is girecek bsey yeter mi dersin

• ahtapod tripod alın derim fazlasıyla iş görür
  • Hocam eger istanbuldaysaniz hayyam pasajina gidin deneyin butcenize uyan ve akliniza yatan modeli alin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Hocam eger istanbuldaysaniz hayyam pasajina gidin deneyin butcenize uyan ve akliniza yatan modeli alin derim

Maalesef istanbulda degilim antalyadaym

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.