merhaba arkadaşlar 250-300tl arası bir makina istiyorum ne tavsiye edersiniz.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
yok bi yardımsever vatandaş...
Panasonic F3 güzel görünüyor o fiyata. Ama zoom 3x
Aynı dertten bende muzdibim, kafam fena halde karışık..
Kızım 1 yaşına geldi hala makina alıcam..
Bütçem 500-600 arası, daha iyi bir şey bulursam biraz daha çıkabilirim..
Fuji Z90 Bimeks'te indirimde şu aan ama kararsızım ürünle ilgili hiç bir yorum bulamadım, kullanan varmı memnunmu nasıl bir alet..
ahmetmısırlı,o fiyata en iyi makine Panasonic FS11'dir
Baba Zaman,Fujifilm F200 EXR'yi bir inceleyin.
Yaklasık 10 gün önce donananım habere bir otoğraf makinası almak istiyorum diye mail yazmıştım arkadaşlar sağolsunlar birkaç model tavsiye ettiler fakat pazar günü ümraniye medyamart ta gezerken casıo z370 modelini gördüm ve fiyat ve performans olarak çok üst düzey bir ürün olduğunu gözlemledim ve ürünü oradaki satış danışmanı arkaşında tavsiyesiyle aldım ve pazar akşamı pazartesi günü ürünü biraz kurcaladım fotoğraf ve HD video çekimi olsun bana fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum yani sonuçta ben bir ev kullanıcısıyım öyle profesyonel fotoğraflar cekmeyeceğim ve bence bir aile içi kullanım için bu model biçilmiş bir kaptan.Ve arkadaşlar bu makinaya sadece 260 tl verdim.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce bir casıo fotoğrak nmakinası aldım ve çok memnunun benim gibi basit ev kullanıcıları için kesinlikler casıo modellerini tavsiye ederim aslında benim gibi uygun fiyatlı iyi bir fotoğrak makinesi düşünenler için bu ay sonunda casıo QV-R100 modeli BİM marketlerde kampanyaya girecekmiş bende bunu afişlerde gördüm ve modeli araştırdım 14,1 mp 4xoptik zoom 27mm geniş açı bataryalı usb şarj özelliği ve video ve bu ürünün fiyatı 179 tl olacakmış bu fiyata bu ürün mükemmel ihtiyacı olanlar değerlendirsin ve hatta kaçırmasın diyeblirim.
Abi bende bundan onceki kampanyadan aldım,ve çok memnunum..Casıo'nun özellikle uzun sure gıden şarjlı pilinden mumnunum..Bu urune de baktım,optik zoomu ..14 megapiksele bu fiyat kaçmaz.
çok ucuz makineler var ama kalem pilli..
selam, casio s200 tavsiye ederim,usb 'den şarj ozelliği var ve hd movie..çok çok ince bir makina..japon teknolojisi her zaman iyidir
Casio fanları çoşmuş :)
bende yeni çıkan ex-z3000 e bakıyorum.100 tl hediye çeki ile 400 e geliyor makine..8x zum ve ekstra özelliklerle makine çekici gözüküyor..panasonic tz18 ü düşünürken casio da aklımı çeldi..
"Fotoğraf makinası istiyorum! İstiyorum ben onu! Benim olmalı!"
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
bende yeni çıkan ex-z3000 e bakıyorum.100 tl hediye çeki ile 400 e geliyor makine..8x zum ve ekstra özelliklerle makine çekici gözüküyor..panasonic tz18 ü düşünürken casio da aklımı çeldi..
Bu makine 16 mp olduğu için resimleri sulubaya şeklindedir.
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
quote:
zaten cihaz daha çok yeni olduğu için inceleme falan yok ama sony wx7 de 16 mp olmasına rağmen çok iyi sonuçlar alınıyor.panasonic tz18 de 14 mp ve kullananlar profesyonel makina lara yakın fotoğraf çekildiğini söylüyorlar.casio tz18 den 250 tl daha ucuza geliyor birde..casio da 3 mp lik hd-art özelliği falan varmış,çift kaydırmalı ccd sensör falan yazıyor...ben iyi makine olduğunu düşünüyorum.ama tabi dediğin gibi de olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
quote:
zaten cihaz daha çok yeni olduğu için inceleme falan yok ama sony wx7 de 16 mp olmasına rağmen çok iyi sonuçlar alınıyor.panasonic tz18 de 14 mp ve kullananlar profesyonel makina lara yakın fotoğraf çekildiğini söylüyorlar.casio tz18 den 250 tl daha ucuza geliyor birde..casio da 3 mp lik hd-art özelliği falan varmış,çift kaydırmalı ccd sensör falan yazıyor...ben iyi makine olduğunu düşünüyorum.ama tabi dediğin gibi de olabilir.
Olympus sz-20 görmüşlüğüm var. 16 mp. Resimler komedi idi. O nedenle bu kadar mp lere güvenim kalmadı.
ben mp için bakmadım cihaza fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşündüğüm için ilgilendim.benim eski 5mp kodak şuan elimdeki kodak z915 den özellikle iç mekanlarda kat kat iyi fotoğraf çekiyordu.z915 de her türlü manuel ayar olmasına rağmen mercek açısından zayıf bir ürün zannedersem ve lcd ekranının kaliteside iyi değil mesela..ama 16mp sony wx7 nin fotolarını orijinal boyutta bilgisayarda baktığımda tablo gibi görüntü vermedi ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme