Şimdi Ara

Fotoğraf makinası seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1000-1200 tl bir bütçem var, fotoğraf makinaları hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 2. el temiz sony nex-5n serisi felan bulabilirsin tabi dslr şart değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

2. el temiz sony nex-5n serisi felan bulabilirsin tabi dslr şart değilse.

Hocam cevabın için çok teşekkürler fakat sıfır düşünüyorum sıfır önerebileceğin bu fiyata iyi bir makina var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

2. el temiz sony nex-5n serisi felan bulabilirsin tabi dslr şart değilse.

Hocam cevabın için çok teşekkürler fakat sıfır düşünüyorum sıfır önerebileceğin bu fiyata iyi bir makina var mı?

Aynasız yok. Dslr var oda nex 5 den iyi çekemez. Kaba ve ağır gövdede cabası tabi bunlar benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 19 Haziran 2013; 12:29:34 >
  • Nikon D3000
    Canon 1100D
    Nikon D3100
    Canon 600D
    Nikon D5100

olabilir. bu sıralar özellikle 1100D ve 600D birçok yerde kampanya ile satılmakta.
  • Sony Alpha aynasız makine serilerini şiddetle öneririm. Gerçekten muhteşemler. Fakat bütceyi 100 lira ile 400 lira civarı arttırman gerekir dostum. Şöyle birşey de var, MediaMarkt'de 2 hafta önce Sony Alpha 37 18-55 kit lens ile birlikte 1700 liradan 900 liraya düşmüştü. Bu gibi fırsatları iyi takip edin derim.
  • Nikon D3100 alabilirsiniz. sizi pişman etmez asla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakın bir arkadaşım Nikon D5100 kullanıyor, makineyi bayağı bir inceledim, gerçekten çok kaliteli fotoğraf çeken bir makine, bazen acaba Panasonic LX5'ı almakla yanlış bir karar mı verdim diye sorguluyorum D5100'ü inceleyip tanıdıkça. Fakat bütçemi aşar diyorsanız; D3100'de gayet iyidir.
  • Herkese teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.