Şimdi Ara

Fotoğraf makinasi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 550 max 600 milyon olacak.video sinirsiz.pil lityum.kodak ls743 ve hp 707 ile kararsizim.

• elimde bir adet canon a95 var 550 YTL saygılarımla
  • Sevgili @Xargon

Kararsızlık içerisinde kaldığın, Kodak LS743 ve HP R707'yi özelliklerine göre kısaca kıyaslayacak olursak;

Kodak LS743'ün artıları: Daha geniş ISO yelpazesi, daha geniş açılı fotoğraf çekebilen objektif, daha iyi macro odak mesafesi, çok daha hızlı enstantane (2katı), 640X480 video çözünürlüğü, daha büyük LCD ekran.

HP R707'nin artıları: 1MP'lik fark ile daha yüksek fotoğraf çözünürlüğü, biraz daha iyi zoom kabiliyeti, daha iyi normal odak mesafesi, daha iyi min-max diyafram açıklığı, daha büyük dahili hafıza (2katı)

Bu iki makine özellikleri açısından hemen hemen dengede sayılabilir. Örnek fotoğrafları incelediğimde Kodak'ın daha canlı ve renkli sonuçlara ulaşabildiğini farkettim. Sen de örnek fotoğrafları incelersen daha iyi karar verebileceğini düşünüyorum.

Kolay Gelsin

• quote:

elimde bir adet canon a95 var 550 YTL saygılarımla

Sevgili Xargon kardeşim Ls753 ile hp 707 den hangisi demiş sen gidip kendi menfaatin için A95 diyosun.Hem A95 te sınırsız video yok.

Sevgili Xargon Sorunun cevabına gelince bir arkadaşımda Ls753 var ve çok iyi verim alıyo.Gerçekten güzel makina...
    Bu arada düğer cevaplayacak arkadaşlara kolaylık olsun link aşağıda...
    http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=kodak_ls753%2Chp_r707&show=all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 21 Ocak 2005, 15:59:32 >

• bence hp 707 fiyatı 550 falandı sanırsam hepsiburada.com da
  • hp r707 30fps video kaydediyor sınırsız.
    ben almayı düşünüyorum

www.tr.net de 550 milyon + 256mb sd card hediye ediyor
  • aradigin tarzmi bilmiyorum fakat canon a85 i sana 300 dolara verebilirim.spot sifir kutusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.