Şimdi Ara

Fotoğraf makinası tavsiyesi... önerilerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haziran sonunda annem yurtdışına gideceği için fotoğraf makinası almak istiyorum...bunun için bütçemden 250-300 YTL ayırmayı düşünüyorum...bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için önerilerinize ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: pharmaklas

haziran sonunda annem yurtdışına gideceği için fotoğraf makinası almak istiyorum...bunun için bütçemden 250-300 YTL ayırmayı düşünüyorum...bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için önerilerinize ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler...

Valla nereye gittiği önemli biraz :) Amerika' ya gidiyorsa makineler Avrupa' ya göre daha ucux. O parayla Amerika' dan Canon İxus serisinin güzel bir makinasını alabilirsin mesela. İxus 800 İxus 75 , 900, 850, 950 gibi modellerini isteyebilirsin ama gideceği ülke neresi ve orada makine fiyatları ne kadar ona bi bakmak lazım
  • Fatih haklı, Avrupayla fiyat farkı pek yok açıkçası, Amerika veya HongKong gibi biyerlere gidiyosa fiyat farkı daha fazla
  • arkadaşlar sanırım yanlış anlama oldu...ben makineyi buradan almayı düşünüyorum...

not: annem avrupa'ya gidecek...
  • SANYO XACTI S70 alabilirsin.
    267 ytl civarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pharmaklas

arkadaşlar sanırım yanlış anlama oldu...ben makineyi buradan almayı düşünüyorum...

not: annem avrupa'ya gidecek...

gerçekten yanlış anlaşılmış
    samsung s 650 265 ytl civarı
  • annem ve ben fotoğrafçılıktan fazla anlamadığımız için otomatik çekim yapacak, fazla manuel ayar olmayan bir makine almak istiyorum...eğer kurallara aykırı değilse bu konuda detaylı bilgi alabileceğim başka site adresi verebilirseniz sevinirim...
  • nikon l3 ben kullanıyorum çok memnunum.herşey otomatik sadece resmi çekmek sana kalıyor.1 gb hafıza kartı+piller+şarj aleti+çanta 290 ytl boyutlarıda küçük yaka cebine sığacak cinsten.

• başka makine önerisi olan arkadaş var mı?
  • merhaba ben iki gün önce samsung s730 aldım. Çok net fotoğraflar çekiyor. Bu fiyat marjında alabileceğin en iyi makina.

• canon almanı tavsiye edebilirim varsa amerikadan getirttirebilecegin biri al derim özellikle 300 ytl civarında canon powershot serisi var canon powershot A610 modeli var onu al derim hem lcd ekranı büyük ve oynayabiliyor 4x optik zoom var bu ayarda hiç bir makinada 4x optik zoom yoktur nikonda bile 3x optik zoom var ayrıca dijig işlemciye sahip kullanımı kolay türkçe menü özelliği biraz agır makina malum 4 kalem pil ile çalışıyor gündüz çekecegin fotograflar tek kelime ile harika ama gece cekimlerinde biraz zayır kalıyor birde bu siteye girmeden karar verme tüm makinalrın çekmiş oldugu fotograflar var kaliteleri ortada ayrıca belli tesler uygulanarak yorumlar yazılmış
    www.dpreviw.com sitesi bak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.