Şimdi Ara

Fotoğraf makine tavsiyesi (çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı tanımıyorum etmiyorum. Bir şey diyemem. Ben spot aldım yurtdışından getirtiyorlar 1 yıl dükkan garantisi verdiler. 1 yıl içinde bir sorun olursa tamiratını dükkan karşılıyor. Bir iki güvenli site dışında ben netten pek ürün almayı tavsiye eden biri değilim. sahibinden kargolu kazıklanan bir sürü kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Satıcı tanımıyorum etmiyorum. Bir şey diyemem. Ben spot aldım yurtdışından getirtiyorlar 1 yıl dükkan garantisi verdiler. 1 yıl içinde bir sorun olursa tamiratını dükkan karşılıyor. Bir iki güvenli site dışında ben netten pek ürün almayı tavsiye eden biri değilim. sahibinden kargolu kazıklanan bir sürü kişi var.

Hocam ben türkmenistanda yaşıyorum benim sormak istediğim şey bu fiyat makul mu yoksa üründe bir sıkıntı mı vaedır fiyat çok ucuz değil makul mü yani? Örneğin; d7100 ü 300 dolara bıraksalar o işde bir iş var denir bende bunun için soruyorum bizzat ben yurtışındayım yani bulunduğum yerden alıcağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D5300 Türkiye de resmi disbiratörden 2 yıl garantili olarak. 2.379,00 TL den satılıyor.
    Spot fiyatları (yani yurtdışından getirtilip satılanlar) 1500-1700 TL den başlıyor. Bunlar genelde 1 yıllık dükkan garantili oluyor.
    İkinci ellerde 1600 TL lerden başlıyor. Ama bulması zor. Tek tük satan oluyor. D5300 ler Türkiye de Kasım 2013 de çıktıları için disbiratör onaylı alındı ise garantileri daha bitmemiş oluyor. Türkiye piyasasına göre 600$ çok iyi bir fiyat. Türkmenistan piyasasını bilemem. Türkiye'ye göre elektronikte fiyatların çok ucuz olduğunu gezgin arkadaşlardan duydum. Oranın fiyatlarına göre bir şey söyleyemem. Türkiye ye göre çok ucuz bir fiyat. O fiyattan satmaya kalksan anında gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 19 Şubat 2015; 12:14:08 >
  • quote:

D5300 Türkiye de resmi disbiratörden 2 yıl garantili olarak. 2.379,00 TL den satılıyor.
    Spot fiyatları (yani yurtdışından getirtilip satılanlar) 1500-1700 TL den başlıyor. Bunlar genelde 1 yıllık dükkan garantili oluyor.
    İkinci ellerde 1600 TL lerden başlıyor. Ama bulması zor. Tek tük satan oluyor. D5300 ler Türkiye de Kasım 2013 de çıktıları için disbiratör onaylı alındı ise garantileri daha bitmemiş oluyor. Türkiye piyasasına göre 600$ çok iyi bir fiyat. Türkmenistan piyasasını bilemem. Türkiye'ye göre elektronikte fiyatların çok ucuz olduğunu gezgin arkadaşlardan duydum. Oranın fiyatlarına göre bir şey söyleyemem. Türkiye ye göre çok ucuz bir fiyat. O fiyattan satmaya kalksan anında gider.

Sizinve bir arkadaşın söylediğinden dolayı nikona karar kılmıştım bu makinada boş bir makina değilmiş karşılaştırmalarda baya sağlam gözüküyor satıcıda ben kefilim diyince almaya karar verdim saolun tekrar teşekkürler

• D5300'de AA filtresi de yok. Giriş sekmentinde D7100 de bir de D5300 de AA filtresi yok. Bu nedenle daha keskin fotoğraflar çekilebilmekte.

Hayırlı olsun. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 19 Şubat 2015; 12:27:35 >
  • quote:

D5300'de AA filtresi de yok. Giriş sekmentinde D7100 de bir de D5300 de AA filtresi yok. Bu nedenle daha keskin fotoğraflar çekilebilmekte.

Hayırlı olsun. ^^

Tekrar teşekür ederim ilk makinam olucak umarım problem çıkarmaz

• quote:

D5300'de AA filtresi de yok. Giriş sekmentinde D7100 de bir de D5300 de AA filtresi yok. Bu nedenle daha keskin fotoğraflar çekilebilmekte.

Hayırlı olsun. ^^

Turan hocam şu AA filtreye ben de takmış durumdayım.Moire etkisini azaltayım derken fotoğraftaki keskinliği de azalıyormuş.Anlayacağınız bir karamsarlık var
  • Seth_Gecko kullanıcısına yanıt
    Elinde makine var ise satıp D5300, D7100 almak mantıklı değil. Maddi durumuna bak ona göre al. AA filtresi yok ise mükemmel fotoğraf çekemezsin diye bir şey yok. Herşey çekende başlıyor çekende bitiyor.
  • Hayırlı Olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Hayırlı Olsun

Saolun hocam sizede ayrıca teşekkür ederim

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Hocam d5300 kaca aldınız ve memnunmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam d5300 kaca aldınız ve memnunmusunuz

Yarın veya pazar alıcağım biraz pazarlıkla 590 dolara anlaştım 18-55 lensle paket halinde veriyor internette baya karşılaştırma var kendi seviyesindeki canonlardan daha iyi içinde gps ve wifi olmasıda iyi bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 20 Şubat 2015; 16:31:04 >
    Nereden aldiniz hangi ülke?

• rocker_tr R kullanıcısına yanıt
    Hocam d7100 orta seviye Degilmi giris seviyesi yazmışsınız?

• quote:

Nereden aldiniz hangi ülke?

Türkmenistanda yaşıyorum elektronik bütün ürünler dubaiden geliyor dubaiden aldım sayılır

1450 tl ye denk burada paralel ithalat ile d5300 1850 tl 400 tl ucuz buraya göre

• quote:

1450 tl ye denk burada paralel ithalat ile d5300 1850 tl 400 tl ucuz buraya göre

Aynen hocam örneğin 64 gblık iphone 6 790 dolara satılıyor türkiyeden gene baya ucuz galiba

Hocam size bi tavsiye alabiliyosaniz makinayi body olarak alin yaninada 50mm 1.8 g lensle birlikte alin 18 55 cok ıyi bir lens degil lensi 50mm alırsanız cok fark olur

• quote:

Hocam size bi tavsiye alabiliyosaniz makinayi body olarak alin yaninada 50mm 1.8 g lensle birlikte alin 18 55 cok ıyi bir lens degil lensi 50mm alırsanız cok fark olur

Hocam 18-135 lens için konuşdum 300 dolar dedi sırf body alırsan 50 dolar daha inerim dedi size zahmet olmazsa bahsettiğiniz lensin linki varsa atabilirmisiniz

• quote:

Hocam d7100 orta seviye Degilmi giris seviyesi yazmışsınız?

D7100, 70D bunlar giriş seviyesidir. Giriş seviyesinin üst sekmenti ama orta sekment değildir. Giriş seviyesi ile tam kare arasında bir sensöre sahip değiller. Sekmentler sensör boyutlarına göre verilir. Orta sekment denmesi sadece pazarlama taktiğidir. Orta seviye deyince insanlar giriş ve tam kare fotoğraf makineleri arasında bir fotoğraf kalitesi sandırıyorlar. Araştırmadıkları için de farketmiyorlar. Fotoğraf kalitesi olarak giriş seviyesindekilerle aynıdır.

Fotoğraf makine tavsiyesi (çözüldü)

Orta sekment APSH sensörlerdir. 1.3x croplu 28.7 x 19mm boyutundadır sensörleri.

Canon EOS 1D Mark IV
    Canon EOS 1D Mark III
    Canon EOS 1D Mark IIN
    Canon EOS 1D Mark II
    Canon EOS 1D

@mustafafrstyl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 20 Şubat 2015; 17:06:08 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.