Şimdi Ara

Fotoğraf makine tavsiyesi (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. Edit: ek olarak su altında fotoğraf çekebileceğim bir makina varmıdır? Önerebileceğiniz su altında çekebilecek her makina önerisine açığım?

Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum kusura bakmayın. Fotoğraf çekmeye merak saldım yarı profesyonel beni çok zorlamayacak ama istediğim gibi odaklama blur terimleri pek bilmiyorum ama yapabileceğim bir makina arıyorum? Arkadaşım canon 650 d kullanıyor bu makinaya yakın canon veya nikon yada başka marka farketmez bir makina önerirseniz sevinirim:) makinayı abd den alıcağım bütçem 500 dolar çok profesyonel olmasına gerek yok ama bu bütöeyle alabileceğin f/p ürün tavsiyesine açığım

Edit: arkadaşlar dolar yüzünden şuan 500 dılar 1240 tl civarlarına geliyor bazı yerlerde 650d 1400 e alınabiliyor bu makina eğer tavsiyeniz olursa bütöemi bu alet veya buna yakın aletler için az bir miktar yükseltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 19 Şubat 2015; 19:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 550D + 18-55 + 55-250 veya kullanıma göre 50mm 1.8
    Body bütçw yeterse 600D de olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer rusyadan alma şansın varsa rusyadaki mediamarktta d5200 18-105 vr kit 35000 rub yani 550 dolar gibi bi fiyatı var.
    "https://www.mediamarkt.ru/catalog/photo/zerkalnye_fotoapparaty" burdanda detaylı bakabilirsin fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

550D + 18-55 + 55-250 veya kullanıma göre 50mm 1.8
    Body bütçw yeterse 600D de olabilir

Teşekkürler dostum tavsiyen için bu konuda baya cahil sayılırım 18-55 lens anladığım kadarıyla peki diğer sayı nedir? Ayrıca nikonla canonun birbirinden ne farkı vardı 2 markanın aynı sınıfdaki makinaları karşılaştırıldığındda birbirinden üstünlükleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteChick

Eğer rusyadan alma şansın varsa rusyadaki mediamarktta d5200 18-105 vr kit 35000 rub yani 550 dolar gibi bi fiyatı var.
    "https://www.mediamarkt.ru/catalog/photo/zerkalnye_fotoapparaty" burdanda detaylı bakabilirsin fiyatlara

Teşekürler öncelikle diğer arkadaşa sorduğum soruyu sanada sorıyım dostum canon la nikonun birbiriinden ne farkı vardır 2 markanın aynı seviyedeki makinaları karşılaştırıldığında hangi markayı tercih etmeliyim

• Bende acemiyim ama bildiğim kadarıyla nikonun kit lensleri daha keskin canona göre body ve lens canona göre daha sağlam canonun renkleri daha canlı diyolar nikona göre nikon videoda full otamatik çekiyo ama canonda video sırasında ayarlara karışabildiğiniz için videoda canon daha iyi gibi gözüküyor

• quote:

Bende acemiyim ama bildiğim kadarıyla nikonun kit lensleri daha keskin canona göre body ve lens canona göre daha sağlam canonun renkleri daha canlı diyolar nikona göre nikon videoda full otamatik çekiyo ama canonda video sırasında ayarlara karışabildiğiniz için videoda canon daha iyi gibi gözüküyor

Teşekkürler dostum öncelikle video çok çekmeyi düşünmüyorum senin bana önerebileceğin nikon makina varmıdır yurtdışı fiyatına göre

• Rusyadan d5200 18-105 yada d3200 18-105 ve 35mm 1.8g alabilirsin

• Giriş seviyesindeki Nikon, Pentax, Sony'nin sensörleri Canon'un sensörlerinden %10 daha büyük. Bu nedenle fotoğraf kalitesi, dinamik aralık, renk değerleri ve düşük ışıkta iso başarısı daha iyidir.

Flickr da 21505 Canon, 80161 Nikon kullanıcısı var.

Flickr da Canon markası için Canon 650D kullanlanlar 13. sırada. Son 4 ayda amazon da satılan 19 dslrlerin listesinde 650D yoktu. Avrupalılar cilt sorunu yaratması ve 1 yıl sonra dokunmatik ekranı sorun yaratan 650D yi almak istemiyor. Bu yüzden de birebir sorunları giderilmiş 700D yi çıkarttılar. Amerika, Avrupa renkli televizyon kullaırken artık Siyah beyaz televizyonu millete kaktırdıkları gibi, Kingston çakma çin malı ramleri millete süper marka diye kaktırdıkları gibi bizlere burada bu ürünleri de kaktırıyorlar.

http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-650D-vs-Nikon-D5200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 15 Şubat 2015; 22:34:38 >

• quote:

Rusyadan d5200 18-105 yada d3200 18-105 ve 35mm 1.8g alabilirsin

bir önceki arkadaşda rusya demişdi rusyanın özelliği nedir dostum bilgi verebilirmisin? Ya abd den alıcağım yada türkmenistandan

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Giriş seviyesindeki Nikon, Pentax, Sony'nin sensörleri Canon'un sensörlerinden %10 daha büyük. Bu nedenle fotoğraf kalitesi, dinamik aralık, renk değerleri ve düşük ışıkta iso başarısı daha iyidir.

Flickr da 21505 Canon, 80161 Nikon kullanıcısı var.

Flickr da Canon markası için Canon 650D kullanlanlar 13. sırada. Son 4 ayda amazon da satılan 19 dslrlerin listesinde 650D yoktu. Avrupalılar cilt sorunu yaratması ve 1 yıl sonra dokunmatik ekranı sorun yaratan 650D yi almak istemiyor. Bu yüzden de birebir sorunları giderilmiş 700D yi çıkarttılar. Amerika, Avrupa renkli televizyon kullaırken artık Siyah beyaz televizyonu millete kaktırdıkları gibi, Kingston çakma çin malı ramleri millete süper marka diye kaktırdıkları gibi bizlere burada bu ürünleri de kaktırıyorlar.

http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-650D-vs-Nikon-D5200

Eyvallah dostum nikon al diyorsun ozaman sende f/p olarak bir makina tavsiyesinde bulunursan sevinicdiim

• Az önceki arkadaşta bendim

Rusyadaki mediamarktta fiyatlar daha uygun diye söylemiştim abd ve türkmenistan fiyatları hakkında pek bilgim yok malesef

• quote:

Az önceki arkadaşta bendim

Rusyadaki mediamarktta fiyatlar daha uygun diye söylemiştim abd ve türkmenistan fiyatları hakkında pek bilgim yok malesef

ciddi utandım dpstum kusura bakma tekrar teşekkür ederim yardımın için göz önünde bulundurucağıma emin olabilirsin

• Forumda bir çok profesyoneller var birde onlara sor istersen

• quote:

Forumda bir çok profesyoneller var birde onlara sor istersen

Bölümdüküleri pek tanımıyorum dostum sen birkaç kişiyi bahset yaparak konuya çağırsan sevinirim

•  Fotoğraf makine tavsiyesi (çözüldü)
    https://store.donanimhaber.com/ad/03/f0/ad03f09d2c5250e421a70dceff43326f.jpg

D3200 ve D5100 den aşağı alma yukarsına bak. D3100, D5000 lere elleme. Diğerleriyle ahım şahım fotoğraf kalitesinde fark yoktur. Açılır ekran, gps, wifi farkları var daha çok. Hala sıfır satılan D90 çıkabilir karşına 2009 yılında çıkan bir makine. D3200 den kötüdür fotoğraf kalitesi. İşlemcisine dikkat et bir de Expeed. mümkün olduğunca üst model olsun. Ona göre kendin karar ver.

Sony ve Pentax da pek bilgim yok. O konuda yardımcı olamıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 15 Şubat 2015; 23:14:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

https://store.donanimhaber.com/ad/03/f0/ad03f09d2c5250e421a70dceff43326f.jpg

D3200 ve D5100 den aşağı alma yukarsına bak. D3100, D5000 lere elleme. Diğerleriyle ahım şahım fotoğraf kalitesinde fark yoktur. Açılır ekran, gps, wifi farkları var daha çok. Hala sıfır satılan D90 çıkabilir karşına 2009 yılında çıkan bir makine. D3200 den kötüdür fotoğraf kalitesi. İşlemcisine dikkat et bir de Expeed. mümkün olduğunca üst model olsun. Ona göre kendin karar ver.

Sony ve Pentax da pek bilgim yok. O konuda yardımcı olamıyacağım.

Teşekkürler dostum bu iki maeka arasında kalmışdım açıkçası çevremdekiler bu markaaları kullanıyor teşekkürler tekrar ozaman d5200 nasıl yükseliyor bilmiyorum ideal sayılır çok kaemaşık değildir umaeım

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    onlarda lens hocam.
    Canon la Nikon un aman aman farkları yok bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

onlarda lens hocam.
    Canon la Nikon un aman aman farkları yok bu arada

Teşekürler dostum senin önerebileceğin sony makina varmıdır? Bu fiyat aralıpında anladığım kadarıyla sony kulkanıyorsun o cihaz hakkında da bilgi almak isterim

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Var tabiki hocam, oranın piyasasını bilmiyorum fakat,
    A37 + 18-55 olabilir.
    A57 + 18+55 olabilir.

Sonyler bana göre daha avantajlı Canon ve Nikona göre,
    Elektronik vizör
    Gövdede AF
    Gövdede titreşim engelleme
    Videoda otofokus

gibi gibi işimr yarayan birçok özellik barındıyor.
    Aynı şekilde İsterseniz Pentaxlara da bakın, benim pek bilgim yok ama sizi yönlendirebilirim bilirkişilere.

bu arada aynasız düşünüyormusunuz?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.