Şimdi Ara

Erin Dijital Tutarsızlığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde sahibinden üzerinden mamiya 645 AFDIII dijital backli orta format ilanlarını gördüm, ilan daha yeni eklenmişti, ve hemen mesaj atıp ürün hakkında detaylı bilgi istedim. 2 Gün boyunca cevap alamayınca, ciddi alıcı olduğumu belirtip sorumu tekrarladım; "Murat bey dışarda dönünce cevaplar" dediler. Tamam dedim cevap bekliyorum. Tabiiki cevap vermediler, ertesi gün bir daha sorduğumda "Murat bey yurtdışında" dediler. Acil cevap beklediğimi tekrarlayan mesaj attım. Hani ürünün parası bile hazırdı sadece shutter sayısını ve kullanım süresini merak ediyordum. Bugün bi baktım ürün ilanı kaldırılmış, mesaj attığımda ürün REZERVE dediler!! VE şuan mesaj atamıyorum onlara ,büyük ihtimalle hesabımi engellemisler. Daha önce Erin dijitalle ilgili böyle bir sorun yaşayan oldumu, sizce elemanlardan mı kaynaklanıyor durum. Eğer firma ile ilgili sık karşılaşılan bir şeyse yukarıda yazdıklarımı tüm fotoğraf forumlarına ve gruplarına yazıp insanları uyarmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 6 Kasım 2013; 20:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Geçenlerde sahibinden üzerinden mamiya 645 AFDIII dijital backli orta format ilanlarını gördüm, ilan daha yeni eklenmişti, ve hemen mesaj atıp ürün hakkında detaylı bilgi istedim. 2 Gün boyunca cevap alamayınca, ciddi alıcı olduğumu belirtip sorumu tekrarladım; "Murat bey dışarda dönünce cevaplar" dediler. Tamam dedim cevap bekliyorum. Tabiiki cevap vermediler, ertesi gün bir daha sorduğumda "Murat bey yurtdışında" dediler. Acil cevap beklediğimi tekrarlayan mesaj attım. Hani ürünün parası bile hazırdı sadece shutter sayısını ve kullanım süresini merak ediyordum. Bugün bi baktım ürün ilanı kaldırılmış, mesaj attığımda ürün REZERVE dediler!! VE şuan mesaj atamıyorum onlara ,büyük ihtimalle hesabımi engellemisler. Daha önce Erin dijitalle ilgili böyle bir sorun yaşayan oldumu, sizce elemanlardan mı kaynaklanıyor durum. Eğer firma ile ilgili sık karşılaşılan bir şeyse yukarıda yazdıklarımı tüm fotoğraf forumlarına ve gruplarına yazıp insanları uyarmaya çalışacağım.

Geçen yıl bir arkadaşım izmirden (erin digital olması lazım ) canon 5d Mark 2 almıştı güya en fazla 10bin shutter diye, sonra makine geldi en az 150bin shutter'da haşat bir makine idi, geri verdi zar zor. Bence bulaşma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Geçenlerde sahibinden üzerinden mamiya 645 AFDIII dijital backli orta format ilanlarını gördüm, ilan daha yeni eklenmişti, ve hemen mesaj atıp ürün hakkında detaylı bilgi istedim. 2 Gün boyunca cevap alamayınca, ciddi alıcı olduğumu belirtip sorumu tekrarladım; "Murat bey dışarda dönünce cevaplar" dediler. Tamam dedim cevap bekliyorum. Tabiiki cevap vermediler, ertesi gün bir daha sorduğumda "Murat bey yurtdışında" dediler. Acil cevap beklediğimi tekrarlayan mesaj attım. Hani ürünün parası bile hazırdı sadece shutter sayısını ve kullanım süresini merak ediyordum. Bugün bi baktım ürün ilanı kaldırılmış, mesaj attığımda ürün REZERVE dediler!! VE şuan mesaj atamıyorum onlara ,büyük ihtimalle hesabımi engellemisler. Daha önce Erin dijitalle ilgili böyle bir sorun yaşayan oldumu, sizce elemanlardan mı kaynaklanıyor durum. Eğer firma ile ilgili sık karşılaşılan bir şeyse yukarıda yazdıklarımı tüm fotoğraf forumlarına ve gruplarına yazıp insanları uyarmaya çalışacağım.

Geçen yıl bir arkadaşım izmirden (erin digital olması lazım ) canon 5d Mark 2 almıştı güya en fazla 10bin shutter diye, sonra makine geldi en az 150bin shutter'da haşat bir makine idi, geri verdi zar zor. Bence bulaşma derim.

Şimdi bu yaptıklarının rezillik olduğunu söyleyen mesajıma yanıt geldi"Size satacak ürünümüz yok " diye bide kara listeye eklemişler , ulan para benim fotoğraf zevki benim , ürün satmıyormuşmuşlarmış . Neyse ben bunu bildiğim tanıdığım bütün fotoğraf forumlarına yapıştırayım bakalım, millet uyansın

• Böyle bir ürünü netten almakya uğraşmak yerine 150-200TL uçak parası verip istanbuldan çözmek daha mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Böyle bir ürünü netten almakya uğraşmak yerine 150-200TL uçak parası verip istanbuldan çözmek daha mantıklı olur

bu olaylar yaşanmasa ve anlaşsak arabaya atlayıp izmirde elden alacaktım zaten
  • Ya bi de haddim olmayarak; Mamiya, lensleri kör bir makinadır. Detay alamazsınız. Ha kör olduğu için portreciler çok sever zira hatalar gözükmez. Bir de vesikalık falan çekilirdi zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Ya bi de haddim olmayarak; Mamiya, lensleri kör bir makinadır. Detay alamazsınız. Ha kör olduğu için portreciler çok sever zira hatalar gözükmez. Bir de vesikalık falan çekilirdi zamanında.

Hocam o makinanın arkasındaki 7,5 yıllık bir backti yinede 5D mark III ü gölgede bırakan sonuçlar verebiliyordu. Ayriyetten iso 25 e kadar düşebiliyordu . En nihayetinde orta format.

• Ben Murat Bey'den onlarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım,bence telefonla direk kendisine ulaşın.

• ulen adam 10 numara esnaf yaklasık 10 yıldır alısverıs yapıyorum kendısıyle ve yılda ortalama 4.5 alısverısımız olur sımdıye kadar hıc sorun yasamadım
    elektronık urun satısı sonucta fabrıka kutulandıgı zaman butun urunlerı testmı edıyolar sanıyosunuz ıllakı 1000 urunun 1.2 tanesınde sıkıntı cıkar banada deng geldı kapalı kutu 5d mark 3 aldım urunu 1 hafta kullandım daha sonrasında urunde guncelleme sorunu yazılımsal bı sorun cıktı ve urunu kendısıde test edıp hıc sıkıntısız yenı sıfır urunle degıstrdı hangı fırma bunu yapıyor teknosa mı vatan mı zaten pıyasanın altına fıyat verıyor halen camur atıyonuz.
    sız gıdın teknosa vs gıbı teknolojı magazalardan duduklenın pıyasaya bılıncsız tuketıcıde lazım sonucta

kısacası erındıgıtal a+++ tavsıye ederım
  • Yuh ulen derler sana da 3 yıllık konuyu hortlattığın için. Çok aramış olmalısın bu konuyu? Yaw he heeee.. Hayırlı satışlar, kendini böyle akla sende..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sevmem Erin dijitali, ölü fiyatına lens almak isterler, fiyatı oldurme nedenleri de e abi bizim yukardaki depoda bundan 10larca var,istersen sana bu fiyattan vereyimdir.

uzak durun klasik esnaf
  • Bende senede 1 yada 2 kez birşey alıyorum. (50-100 lira pahalı olsa bile orayı tercih ediyorum ) dükkanda 2 kişiler genelde ama habire birileri gidip birşey soruyor . dükkanda hep bi kalabalık var. bazen başka şehirden sipariş veriyorum ertesi gün yada bir sonraki gün elimde oluyor.
    bazen bende gidip boş boş soru soruyorum ama ondan iyisi izmir'de yok. bir tane daha dükkan var biraz populer ama heryerden 100 dolar ucuza satsa bile birşey almam oradan. mecburen bi kere faturalı garantili 0 flaş aldım o kadar o an orada var diye sırf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: backspace35

ulen adam 10 numara esnaf yaklasık 10 yıldır alısverıs yapıyorum kendısıyle ve yılda ortalama 4.5 alısverısımız olur sımdıye kadar hıc sorun yasamadım
    elektronık urun satısı sonucta fabrıka kutulandıgı zaman butun urunlerı testmı edıyolar sanıyosunuz ıllakı 1000 urunun 1.2 tanesınde sıkıntı cıkar banada deng geldı kapalı kutu 5d mark 3 aldım urunu 1 hafta kullandım daha sonrasında urunde guncelleme sorunu yazılımsal bı sorun cıktı ve urunu kendısıde test edıp hıc sıkıntısız yenı sıfır urunle degıstrdı hangı fırma bunu yapıyor teknosa mı vatan mı zaten pıyasanın altına fıyat verıyor halen camur atıyonuz.
    sız gıdın teknosa vs gıbı teknolojı magazalardan duduklenın pıyasaya bılıncsız tuketıcıde lazım sonucta

kısacası erındıgıtal a+++ tavsıye ederım

8martt üye olunup üç yıl önceki bu mesaj bulunup cevap veriliyor. Arkadaşım sen bi kendini mi akıllı sanırsın. Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de huylandım bak şimdi.

arada ilanlarına bakıyordum. bundan sonra direk pass.
  • Cümbür cemaat Huylandık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.