Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir fotoğraf makinesi almak istiyorum ancak bu işlere epeyce bir yabancıyım. Biraz araştırma yaptım ihtiyaca göre DSLR, Kompakt ve SLR-Like diye üç tür varmış DSLR zaten beni bütçe ve bilgi olarak hayli aşıyor. Kompakt ve SLR-Like türlerinden 500 - 800 TL aralığında alabileceğim en iyi fotoğraf makinesini arıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

• Lavagespar kullanıcısına yanıt
    Fotograf kalitesi olarak fark yok. Ama kullanislilik olarak fark daglar kadar desem abartmis olmam.

Sizin bahsettiginiz cihazlari tasimak,bir sure sonra ciddi problem. Canon s3,s5,sx10 kullandim. Halen Dslr cihaz kullaniyorum. Yani bana guvenebilirsiniz ki, o kucuk makineler tasinabilir olduklarindan dolayi daha kullanisli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıma konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama hala kafamda bir marka model oluşmadı. Bir marka model belirleyip üzerinde fiyat araştırması yapmam lazım.
  • CANON 1100D bütçemi fazla zorlamayacak bir makine sanırım bunda karar kıldım sizlerinde buna yakın başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
  • heryerde 800 900 tl ye satılan 62 optik zoomlu bir makine öneririm sony h400 zamanında h200 cihazı çok rabet görmüştü bu ondan da üst seviye bir cihaz. sensör küçük dandik makine diyenler açıp yotubue a baksınlar ne mesafelerde ne çekimler yapıyor diye. Fiyatı 599 TL kampanya yapan site media markt. Bakabilirsiniz bi isterseniz

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-dsc-h400-20-1-mp-3-in%C3%A7-ekran-63x-optik-zoom-dijital-kompakt-foto%C4%9Fraf-makinesi-siyah-1116063.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.