Arkadaşlar merhaba çalıştığım şirket için bir fotograf makinesi ihtiyacımız var ve hangi modeli almamız gerektiğinde kararsız kaldım, bu konuda erbabı kişilerden tavsiye bekliyorum bizim için önemli olanlar gece çekiminin iyi olması , orta üstü kalitede sesli video çekebilir olması, ve iyi bilinen markalarda olması ve çok çok büyük ebatlarda olmaması avantajlı olur, fiyat olarakda 1000 lira altı olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum
şimdiden çok teşekkürler
Makina ne amaçla kullanılacak?
quote:
Orjinalden alıntı: spearhead
Arkadaşlar merhaba çalıştığım şirket için bir fotograf makinesi ihtiyacımız var ve hangi modeli almamız gerektiğinde kararsız kaldım, bu konuda erbabı kişilerden tavsiye bekliyorum bizim için önemli olanlar gece çekiminin iyi olması , orta üstü kalitede sesli video çekebilir olması, ve iyi bilinen markalarda olması ve çok çok büyük ebatlarda olmaması avantajlı olur, fiyat olarakda 1000 lira altı olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum
şimdiden çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: spearhead
şimdiden çok teşekkürler
mobesa kamerasımerhaba arkadaş formu birazcık araştırma okuma zahmetinde bulunsanız.herkes işin kolayında ftoğraf makinası alacağım tavsiye*200 ytl bütcem var fotoğraf makinası tavsiyesi bu ve bunun gibi sorulara cevap vermezler siz önce netten araştırın biraz zahmet ediniz çalışın sonra bütcenize yakın makinaları bir kaçtane model ve marka belirleyin hangisini alayım bu fiyata özellik olrak hangisi diye yardım isteyebilirsiniz.selamlar