Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğraf Çekmeyi seven birisiyim ve Komek in meslek edinme kurslarının fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz profosyenel makina var mıdır ¿ Temel olarak başlangıç seviyesinde olduğumu belirttim o yüzden ucuz yollu bir şeyler arıyorum maksimum 500 - 600 Tl gibi bir bütçem var ve fotoğraf makinelerinde 2.eli tavsiye eder misiniz ¿ Mesela 2.el projeksiyon almak saçmadır çünkü lamba ömrü vardır fotoğraf makineleri için bu şekilde bir şey söz konusu mudur ¿

• 2. elin her zaman riski daha fazladır. DSLR makinelerde ise shutter yani perde sayısı önemli görülür hep. Buna dikkat edebilirsiniz.
    500-600 civarı Canon 350D-400D bulunur sanırım. Eğer kursa da gidecekseniz mutlaka DSLR alın derim ben DSLR-like makinelere hiç bulaşmayın. 700 TL civarı felan da Pentax K10D alınabilir. Bütçeyi biraz yükseltmek lazım tabiki.
  • Öncelikle zaten o fiyata 2.el almanız gerek.Fotoğraf makinalarında 2.el alınır.Önemli olan çekim sayısıdır.Bana kalırsa bu işi bu düzeyde yapmak istiyorsanız.Bütçeizi bir miktar(en azından) arttırarak şimdilik idare edebilirsiniz.Bunun içiin Pentax k10D,Canon 400D bakabilirsiniz uygun shoter sayında.Buda yaklaşık 15k dır bu makinalar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Fotoğraf makinesi tavsiyesi yardim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.