Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobi amaçlı kullanmak için makine almayı düşünüyorum. Şuan Amerikadayım uygun olursa almayı düşünüyorum. 300-400 dolar arası bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanım amacınız nedir hocam ? Aynasız öneririm. Olympus PL3 olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Kullanım amacınız nedir hocam ? Aynasız öneririm. Olympus PL3 olabilir mesela

Kullanım amacım Amerika'da gezerken fotoğraf çekmek. Fotoğraf çekmeye merakım var fakat Türkiye'de dslr makineler pahalı olduğu için alamamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amatör amaçlı fotoğraf çekmek istiyorsanız size tavsiye edebileceğim fotoğraf makinesi başlangıç için canon 550d olabilir. ancak satın almadan önce kiralık fotoğraf makinesi veren firmalar var. bunlardan öncelikle kiralayarak kendinde test edebilirsin.
  • umut karadağ U kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi amatör olarak düşünüyorum. Canon 550d ve 1100d yi duymuştum. Fiyat olarak herhangi bi araştırma yapmadım bırada ama 300-400 dolara bulabilir miyim?Şuan Amerika'da olduğum için makine kiralayan yerler var mıdır bilmiyorum etrafımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 23 Temmuz 2014; 5:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birkaç gün önce hem 1100D hem de 550D fotoğraf makinesi satın aldım. Çünkü biz kiralama yapan bir şirketiz sürekli makineler lazım oluyor. 110 D'nin 18-55 kit lensle beraber vatan bilgisayardan 16 Gb kart ile beraber 990 TL'ye aldım. ama hayyam çarşısında veya spotcularda daha ucuza bulunabilir. Canon 550D fotoğraf makinesinin sadece body'sini 2. el satın aldım 16 gb hafıza kartı ile 900 TL ye satın aldım fiyatlar TR'de böyle.
  • böyle bir tavsiye almadan önce, fotoğraf makinesi alırken ne amaçla alındığının iyi belirlenmesi gerekiyor bence.

yani profesyonel anlamda resimler çekmeyecek ama yine de güzel bir fotoğraf makinem olsun tarzında bir düşüncede iseniz, sizin olabilecek en çok özellikli makineyi almanız gerekiyor. yani bir yandan fotoğraf çekebilirken diğer yandan video kamera özelliği ile çok tarz videolar çekebilmelisiniz. eğer profesyonel anlamda bu işi yapıyorsanız, en kaliteli resimdeki eksikliği görebilecek tarza bir göze sahip olmalısınız.

bunun için de sadece fotoğraf çeken bir makine ve lensi çok pahalı çok net gerçeğe en yakın fotoğraflar çeken ve kendini bu alanda ispat etmiş bir marka olmalı diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fiyati-indirdim-tertemiz-sony-a58-plus-18-135-pazarlik-payi-var-244058503/detay

A58 keyifli ve kullanımı kolay bir makinedir. Yeni başlayan birisi için şiddetle tavsiye ederim. İlgilenirseniz ilan linkini attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.