Şimdi Ara

Fotoğraf veya Video Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, pederin eski samsung digital fotoğraf makinesi bozulmuş ( 9 yıllık ) servis 200-300 TL fiyat söyleyince yeni bir makine almaya karar verdi. Benim bunla ilgili pek bilgim olmadığına sizlerden yardım almak istedim. Pederin aradığı özellikler şöyle:

- Gece video çekimi iyi olsun.

- Gece fotoğraf çekimi iyi olsun.

- Şarjı/bataryası uzun süre dayansın. ( büyük ihtimal yedek batarya alır ama )

- Optik zoom'da onun için önemli .

Fiyat aralığını 300-550 TL olarak belirledi. Fiyat aralığı düşük biliyorum ama güzel tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

• yardımcı olur musunuz ? sony a3000 modeli önerilmiş. bu istekleri karşılıyor mu ? fiyatıda amazonda 225 $.
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Yurtdışından getirtme imkanımda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uyuyor ise en makul seçim A3000 olur . Bu fiyata sanırım daha başarılı bir makine almak pek mümkün değil . Bu fiyata ufak sensörlü dijital almaktansa apsc sensörlü sony a3000 almak çok daha mantıklı . 225$ gayet iyi fiyat sıfır için .
  • teşekkür ederim. Başka önerilerilere açığım. O olmazsa başka yerine hangi model önerilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samgur

teşekkür ederim. Başka önerilerilere açığım. O olmazsa başka yerine hangi model önerilir ?

amazon fiyatına bakmadım ama tr piyasasını düşünerek a3000'e yakın fiyatlı olarak canon eos m düşünülebilir . olympus e-pm2 , e-pl5 , e-p3 olabilir . ama fiyat olarak biraz daha yüksek bunlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Kamera Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.